מחזור קישור הזמן

rowshi2

New member
מחזור קישור הזמן

מישהו יודע מתי יצאו הספרים הבאים בסדרה? לפני מעט זמן יצאו (בתרגום לעברית) כרכים 19 ו20... לפי מה שהבנתי, מיתעדים להיות 26 כרכים... יש מידע על כך למישהו?

kkarinn

New member
כישור הזמן

לפי מה שאני שמעתי אלו הספרים האחונים של הסידרה!

rowshi2

New member
לא יכול להיות...

קראתי אותם. וזה לא אפשרי... תקרא אותם ותבין, הם בטוח לא האחרונים!! פשוט, זה לא סיום, זה סוף פתוח לגמרי. הייתי אומר לך מה קרה, אבל אני לא רוצה להרוס לך אם לא קראת...

לא מכיר את סדרת הספרים הזו

מלבד שמה
נסה לשאול בפורום 'מדע בדיוני ופנטסיה'.

kkarinn

New member
את איזה קראת ?

אני כרגע צריכה להתחיל לקרוא את הספר ה- 16, ראיתי בחנויות ש-19-20 יצאו. לפני שנה דיברתי עם מישהו על הספרים והוא אמר לי ש- 18-19 היו אמורים להיות אחרונים אבל בגלל שהופעל עליו לחץ להמשיך את הסידרה הוא הוציא עוד אחד (19-20). כמובן שאל תספר לי מה קורה... באיזה ספר אתה? זה מתפתח יותר טוב? הספר ה- 15 היה קצת משעמם...

rowshi2

New member
לפני חודש סיימתי את 20

זה מתפתח כמו תמיד, מיוחד. אני ממש לא זוכר כל ספר בפרט, אלא את העלילה ככל. שזה מה שמיוחד בסידרה.. יש כאלה שיקראו לזה מריחה...אני אוהב את זה...כל העלילה מתפתחת בכיוונים מפתיעים.

kkarinn

New member
../images/Emo107.gif

אני אוהבת את הספרים מאוד ... זה כמו סיפור אחד ארוך מאוד, אני מרגישה כבר כמו חלק מהסיפור...

kkarinn

New member
כדאי מאוד!!! ../images/Emo66.gif

כדאי מאוד להתחיל. הספר הראשון ב- 50 עמודים ראשונים קצת צולע - אקספוזיציה גרועה אבל אח"כ זה מתפתח בצורה מדהימה, והספרים אח"כ מתפתחים עוד יותר טוב, אתה לא מאמין למה אפשר להגיע...

kkarinn

New member
../images/Emo151.gifספר 16

קניתי את ספר 16! לא היה בספרייה שלי (מישהו הרים אותו והם לא מתכוונים לקנות חדש כי כמעט אף אחד לא לוקח את הספרים האלו), אז רכשתי יד שנייה. אני מקקוה שיתפתח יותר הנושא של פרין - "אח לזאבים", זה ממש יפה לדעתי, רעיון פשוט מעולה! אתה לא חושב?

rowshi2

New member
כמו כל הרעיונות..

כן, אגב, אני קניתי את כל הסידרה, ספר ב45 שקל. חדש... ממש,ממש זול.... ואני לא אספר איך זה מתפתח... יא אללה, כמה שאני רוצה את הספרים הבאים...

kkarinn

New member
לינקים ששלחו לי, אתה כנראה צודק...

שלחו לי שני לינקים: http://www.demons.org.il/d25_wheel_of_time.html http://www.darkestablishment.org/fanfaq/fanfaq.html

למעלה