מחזור מקדים

שושהS

New member
מחזור מקדים

שלום לכן,
אחרי החזרת עוברים טריים - קיבלתי מחזור ביום 9.
חודש לאחר מכן, אחרי החזרת מוקפאים - התחיל דימום קל ביותר ביום 6 ואז ביום 10 דימום שלא הותיר מקום לשאלות... שוב מחזור :(
מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ההחזרות נעשות מאוחר מדי?
אני ממש מתוסכלת!!!
אודה לתשובותיכן...

Orental1

New member
אני ממליצה לעשות בדיקת הורמונים

לי זה קרה בשלוש החזרות של עוברים וגילינו שהגוף שלי לא סופג את התמיכה בנרות אז התחלתי לקבל פרוגסטרון דרך זריקה כול יום מה שהעלה את הרמה שלו בגוף שלי.

שווה לבדוק מה הסיבה....בהצלחה!!!

אפשר לשאול איך גילו את זה?

אני חושדת שיש לי בעיה בייצור/קליטת פרוגסטרון בגוף (אולי שניהם? איך יודעים להבדיל? אלה היו החזרות ע"ב טבעי או הורמונלי אצלך?)
גם בביוצים טבעיים (השלב הלוטאלי שלי 10 ימים בערך ויש הכתמות לפני הווסת) וגם בסבבים הורמונלים (2 נרות קרינון ליום, נקלט הריון עם בטאות גבוהות ויפות והפרוגסטרון היה על הפנים- 23. בסוף ההריון נפל מעצמו ואני דיי משוכנעת שזה בגלל הפרוגסטרון שלא הצליח להחזיק את הרירית והיא התפרקה)
&nbsp
הגעתם למסקנה מבדיקה מוחשית כלשהי שממש בדקה את הספיגה, או שזו הנחה שהתקבלה מעצם העובדה ששלוש החזרות נכשלו אצלך והפרוגסטרון שנמדד בבדיקות דם היה נמוך?

Orental1

New member
מבדיקת דם לאחר החזרת העוברים

כול שלושת ההפריות שלי הסתיימו במחזור מוקדם, עוד לפני בדיקת הבטא היו חי דימומים כמה ימים ואז מחזור.
בסבב השלישי התחלתי לדמם אחרי שלושה ימים, הרופא הגאון שלי היה בטוח שזה לא דימום של השתרשות העובר אלא משהו לא תקין וביקש שאגיע רק לבדיקת דם.
בבדיקת דם גילו שהגוף שלי לא סופג את הפרוגסטרון,כמעט ולא היה לי תמיכה בגוף למרות שלקחתי גם זריקה כול 5 ימים וגם נרות.
ואז הוא החליף לי את הזריקה בזריקת גסטון כול יום וכשהגעתי לבדיקת בטא ראינו שהזריקה כן מעלה את הפרוגסטרון אצלי בגוף אבל זה היה מאוחר מידי להצלחה של ההפריה.

אני לא ביקשתי אבל אני מכירה שרופאים לא ממהרים לעשות את בדיקת הדם להורמונים, תבקשי, מקסימום תדעי שהכול בסדר.

תודה

למעלה