מחזור מוקדם מדי

מרץ

New member
מחזור מוקדם מדי

מאד מוזר הפסקתי לקחת גלולות לפני שלושה חודשים המחזור הראשון היה אחרי 28 ימים השני אחרי 27 ימים והיום בבוקר גיליתי כתם חום,אחרי 23 ימים מוזר,לא? לא ידעתי שאפשר לקבל מחזור כל כך מוקדם. האם זה נראה לכם נורמלי?

מרץ

New member
../images/Emo7.gifאוף!!!!!!!!!!

רציתי להוסיף שאפילו בספר "הריון ולידה" שמסבירים איך לחשב את ימי הביוץ,אפילו שם אין 23 ימים של מחזור,שם זה מתחיל מ-24 יום. HELP!!!!!!!!!!! נכון שזה לא סיכוי של השתרשות (לא שאני כל כך יודעת מה זה )

זוג חדש

New member
היי, להרגע - הכל יכול להיות

גם אני התחלתי אחרי הפסקת הגלולות עם מחזורים של 28 יום והאחרון היה של 23 ימים בדיוק. ולפני שהתחלתי לקחת גלולות המחזור היקר שלי היה סדיר לגמרי כל - 21 ימים!!!!!!! בקיצור, הכל יכול להיות, ואם את לא שומרת נידה, לא צריכה להיות לך עם זה שום בעיה כי הביוץ אמור לצאת ביום ה- 10 או ה- 11 של המחזור. לי היתה עם זה בעיה בגלל שאני כן שומרת נידה ורק ביום ה- 12 או ה- 13 אני הולכת למקווה. הרופא היקר שלי נתן לי כדורים - איקאקלומין, שדחו לי את הביוץ ואני בהמתנה של שבועיים עד התוצאה. אז, שוב - אל חשש!

פּוֹנְג

New member
בהחלט יכולים להיות מחזורים קצרים

יותר מ 23 ימים. גם לי יש. אבל אם המחזור הזה מתחיל ונגמר בכתמים, אז אולי זה לא מחזור....

מרץ

New member
פונג.......

פונג פונג פונג אצתי רצתי לשירותים לבדוק אם יש התקדמות מאד מאד מוזר. אין שום זכר לכתם שראיתי היום בבוקר אולי דמיינתי אותו? אני בטוחה שראיתי כתם על הנייר טואלט... אפילו שמתי תחבושת להגנה והכל לבן. אני מתה מפחד

מרץ חכי יומיים על הכתמים לא יחזרו

מהר לעשות בדיקה בייתית אולי מדובר פה על השתרשרות של הריון מחזיקה לך אצבעות

מרץ

New member
תודה

תודה חמודה אני מפחדת בכלל לחשוב על האפשרות המדהימה הזו

מרץ

New member
עדכון

הכתמים מאתמול נעלמו כלא היו,אני נוטה לחשוב שאולי דמיינתי אותם. בכל אופן אני צריכה לקבל מחזור בסוף השבוע,מחכים....

פּוֹנְג

New member
../images/Emo36.gif בבקשה לשרשר../images/Emo26.gif

על מנת שהדפים לא ירוצו ויברחו לנו מהר, יש לשרשר את ההודעות שקשורות אחת לשנייה. ההודעה שלך בהחלט יכולה לבוא יחד עם ההודעה שלך מאתמול בה את מעדכנת אותנו. הודעות בנות פחות משלושה ימים יקפצו לראש העמוד ברגע שיש להם עוד תגובה. בעמוד יש רק 20 הודעות ראשיות, כל הודעה ראשית חדשה דוחפת את ההודעה האחרונה לעמוד הקודם. אף אחת לא רוצה שההודעה שלה תלך לאיבוד שם. תודה על ההקפדה.
פּוֹנְג שבימים האחרונים קצת עייפה מלרדוף אחרי שירשורים

למעלה