מחזור וגלולות

מחזור וגלולות

אם אני אקח את החפיסה הבאה של הגלולות אז אני לא אקבל מחזור, נכון? וזה בסדר ולא עושה שיגועים בגוף? ועוד דבר אחד - אני עדיין אהיה מוגנת - נכון?! אני לא רוצה להפוך את זה לדבר קבוע פשוט יוצא לי מחזור בבומבמלה...

Bitch47Percents

New member
לא בריא כל כך

אבל זה נורא תלוי במצב הבסיסי של ההורמונים שלך.. דברי עם הגניקולוג שלך, הכי בטוח

ToryMaster

New member
תדברי עם הגניקולוג

גם אם מלא גניקולוגים יגידו שזה בסדר, את צריכה להתייעץ עם זה שלך שנתן לך את הגלולות.

לא ממש בריא

אבל אם נעשה כאן סקר בטח נגלה שכל מי שלקחה גלולות שיחקה איתן לפחות פעם אחת, כדי לא לקבל בטיול/בטירונות/בחתונה...

ToryMaster

New member
מילא זה?!

מילא הבריאות שלך? מילא הגוף שלך?! אני מודעת לזה שעכשיו כל מתנגדות הגלולות יקפצו עלי ויגידו שאנחנו גם ככה משחקות עם הגוף, אבל למה לשחק עם זה עוד יותר ולהסתכן בפגיעה? מה שמעניין אותך זה אם הסקס יהיה בטוח או לא?

דוגרי - כן

זה מה שחשוב לי כרגע. זה לא שאני אמות או משהו אם אני לא אעשה את ההפסקה - שמעי זה לא שמהיום אני לא הולכת לעשות הפסקה יותר. חד פעמי. זה לא יכול להזיק יותר מדי. חוצמזה יש עוד מליון ואחד דברים שאנחנו עושים ביומיום שהורסים אותנו - סיגריות, סמים, אלכוהול... ופה אני לא מדברת על משהו כזה רציני. אני מדלגת על ווסת אחת. פורפורציות..

אם לא תעשי הפסקה בכלל? כן

תהיי בטוחה. את עלולה לשלם מחיר - באי נוחות מסוימת עד הוסת הבאה, בוסת "כבדה" יותר. אף רופא לא ימליץ לך על הרעיון. אבל זה בידיים שלך. אני מתביישת להגיד כמה שיחקתי עם הגוף שלי ככה.

למעלה