מחזור החיים

zlr86

New member
מחזור החיים

-------------------------------------------------------------------------------- מחזור החיים - אישה "בגיל 6 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור , בגיל 16 מספרים לה סיפור בשביל להכניס אותה למיטה, בגיל 26 היא נכנסת למיטה בלי סיפור , בגיל 36 היא נכנסת למיטה ועושה מזה סיפור , בגיל 46 היא מספרת לך סיפור כדי להכנס למיטה , בגיל 56 אתה מספר לה סיפור כדי לא להכנס איתה למיטה ובגיל 76 נגמר הסיפור..."

נייס ../images/Emo13.gif

למרות שאני בגיל 36 בכלל לא הייתי עושה סיפור מלהכנס למיטה

שימי לב, יש פה צעיר בן 24 עם עור חלק,

שגם עושה מילואים, שקוראים לו זיר. אין. אין על הצעירים הנעימים למגע האלה.

zlr86

New member
אתם צריכים קצת צעירים מה לעשות

אני באתי לספק את הסחורה

הכי נורמלי זה לאהוב צעירים. בדרך כלל

זקן גם אם יש לו כוח, לא מתחשב. הצעיר יירצה. וחוץ מזה צעירים נראים הרבה יותר טוב.

zlr86

New member
התכוונתי יותר בקטע של הפורום הזה

לפי מה שקראתי בעמודים האחרונים יש הרבה מרמור , רק צריך פה גם צעיר משוחרר טרי בן 21 מסטול מסמים כדי שיהיה לכם קצת יותר שמח פה וזהו.

זיקן

New member
מנהל
קח עצת חינם

כשאתה כותב במה אתה מישתמש קח בחשבון שיש בפורום מישהו שבהיזדמנות ראשונה ינגח אותך על זה ויעשה מזה מטעמים. שמור פיך ולשונך ותימנע מדבר לא נעים..

zlr86

New member
אין צורך ,כי אני לא משתמש

ואני לא הולך להגיד מה לקחתי בעבר וכו' , אמרתי שצריך פשוט אחד שכן . אגב, יש פה מישהו שפורץ למשתמשים אחרים? אם לא , במה הוא מסוכן..?

זיקן

New member
מנהל
היו פה כמה

תהיה בטוח שהמנהל קורא ויודע הכל ואם לא אז אני קורא בשבילו, בכל מיקרה המיתפרצים ואלה שלא היתנהגו בהתאם נופנפו ונחסמו.

zlr86

New member
כן מי שכתב את הבדיחה קצת צריך לשנות את הגילאי

אבל רציתי להיות נאמן למקור , אז עשיתי COPY PASTE

zlr86

New member
יש לא מעט נשים בנות 40+ שלא היו צריכות לספר

לי סיפור כדי להכניס אותי למיטה
, פעם אחרונה שהייתי בטורקיה ראיתי רוסיות אחרי 8 ילדים שהייתי מספר להן סיפור בשביל להכניס אותן למיטה ולא להיפך

למעלה