אגב לוינקה יש עכשיו המון זרעים, כדאי לאסוף
S Simbbam New member 19/11/05 #21 מס' 8- משרשר נכון הפעם! ../images/Emo13.gif עץ הקלמנטינה הצעיר מניב פירות. בתחתית התמונה אפשר לראות את הניצנית הפורחת, הפעם בלבן.
מס' 8- משרשר נכון הפעם! ../images/Emo13.gif עץ הקלמנטינה הצעיר מניב פירות. בתחתית התמונה אפשר לראות את הניצנית הפורחת, הפעם בלבן.
S Simbbam New member 19/11/05 #23 מס' 9 קומקווט (תפוז סיני) צעיר בכניסה לבית, כרגע מוצף בפירות נהדרים.
R r66 New member 19/11/05 #25 אני אוכלת אותם עם הקליפה../images/Emo13.gif אפשר לעשות איתם קונפיטורה נהדרת
S Simbbam New member 19/11/05 #27 מס' 9 ומתוך עגף התבלינים- השומר (ליקריץ) פורח לו, כעת יש לו פריחה כפולה ומקסימה, אני חושב שאשתול אותו בכלי יותר גדול.
מס' 9 ומתוך עגף התבלינים- השומר (ליקריץ) פורח לו, כעת יש לו פריחה כפולה ומקסימה, אני חושב שאשתול אותו בכלי יותר גדול.
R r66 New member 19/11/05 #33 לא, ככה לא נראה שומר שומר יותר דומה לשמיר מוכר לי מוכר לי ואני לא מצליחה ...אוף שומר
S Simbbam New member 19/11/05 #36 הממ.... אז מה זה? יש לזה ריח כמו של ממתקי הליקריץ השחורים האלה. אני משתמש בו לתה. מי זה?
R r66 New member 19/11/05 #45 נהדר. עכשיו גמני רואה מה זה טרגון הציעו לי להשתמש בו כתבלין לליקרים ולא היה לי שמץ של מושג איך הוא נראה, מכירה רק את היבש......תודה אסף
נהדר. עכשיו גמני רואה מה זה טרגון הציעו לי להשתמש בו כתבלין לליקרים ולא היה לי שמץ של מושג איך הוא נראה, מכירה רק את היבש......תודה אסף
S Simbbam New member 19/11/05 #31 מס' 11 ונעבור לסוקולנטים. מת עליהם יש לו פריחה מקסימה, אבל מהו שמו בישראל?