מחזור בגינה

Simbbam

New member
מחזור בגינה

יש לי מנהג שנראה לי תמיד טבעי ונכון, והוא לקחת כל פסולת אורגנית שהיא שיש לי ופשוט לזרוק אותה מאחורי הצמחים, שתתפרק באדמה. זה כולל פרחים וענפים שאני גוזם, קליפות של פירות וירקות, ממש כל דבר שמתפרק לאדמה אני חושב. האם זה טוב לאדמה שלי? האם יותר מדי פסולת אורגנית מעמיסה על האדמה ולא נותנת לה לנשום? האם יש דברים שלא רצוי לתת להם להתפרק באדמה, כמו פירות שלא גודלו בצורה אורגנית? תודה
מתן.

Simbbam

New member
מצרף תמונות מהגינה ../images/Emo13.gif

אני לא יודע את השמות של הצמחים, אני אשמח לזיהוי!

Simbbam

New member
מס' 2

כולם נחים בצל הקלרויטריה הדו נוצתית
עץ ותיק בגינתי.

Simbbam

New member
מס' 3

עץ קלמנטינה שמוקם במקום לא טוב, ועל כן באביב הבא אנחנו מעיפים אותו משם. מסביב כל מיני דברים...

Simbbam

New member
מס' 4

צמח עם פרחים מדהימים! יש לי אחד כזה, אחד בורוד ואחד בלבן. מה השם של הצמח?

Simbbam

New member
מס' 6

יש לי המון רקפות בגינה, לפחות 10 שתולות ועוד 10 בעציצים. god bless them

Simbbam

New member
מס' 7

שורת התבלינים, או לפחות חלק ממנה
למטה בצד שמאל- נענע, צד ימין- מנטה. הפרחים הלבנים הקטנים בהמשך הם 'ורד ננסי' ככל הידוע לי. האם נכון הדבר?

Simbbam

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

כן אני יודע שהלבן הוא וינקה. את הוינקות, שהתפרשו בפריחה יפה מאד על כל הגינה, כבר עקרנו ושתלנו צמחי חורף אחרים. כשהם יתנו פריחה אני אצלם ואראה. הניצנית הזאת, באיזה עוד גוונים היא מופיעה? (חוץ מהגוונים שציינתי)

Rוני

New member
תשתדלי להבא לשרשר את התמונות

להודעה הראשונה ולא זו לזו ואז תראי בבירור את התשובה לכל שאלה
יש לך גינה מפוארת איפה היית עד עכשיו?

Simbbam

New member
ראשית אני בן ../images/Emo13.gif

ושמי מתן. שנית- פשוט לא מצאתי דרך להעלות את התמונות, עד שראיתי אל הלינק בשרשור מתחת, לכלי הנהדר הזה לצמצום התמונות. להבא אכן אשרשר כמו שצריך.

r66

New member
ברוך הבא |U4| וואלה יש עם מה

לשטוף את היניים.......מקסים!

Rוני

New member
סליחה סליחה סליחה ../images/Emo6.gif

מתן שם נפלא כשם בכורי כבר הסתכלתי בעבר בכרטיס שלך אבל שכחתי מקווה שעכשיו אזכור

Simbbam

New member
../images/Emo140.gif

אגב, בקרוב אני אפרסם תמונות שלשם שינוי לא צולמו בחושך כמו הנ"ל חחחח מה לעשות, הזמן היחיד שיש לי לאורך היום.

r66

New member
אם אנ'לא טועה יש גם בצהוב

ואולי לבן. אצלי יש המון, אבל בגלל הצל הן לא פורחות. נורא קל לייחר אותן, רק לקחת חתיכה ולתקוע באדמה

Simbbam

New member
יש לי אחד בלבן, לא צילמתי אותו...

מדהים כמה פריחה יש להם. אני באמת אנסה לייחר... אצלי הן מקבלות משהו כמו חצי צל, והשקיה כל יומיים- שלושה.

למעלה