מחזור או מה?

minimiki

New member
מחזור או מה?

זה החודש הראשון שלי בלי גלולות. רק בעוד 10 ימים אני צריכה לקבל וסת ופתאם- סימני דימום. עלי לציין שקיימתי יחסים לאחרונה בקביעות עם בעלי על מנת להכנס להריון. האם זהו מחזור או מה?

מינימיקי - אחלא שם!!!

זה יכול להיות טבעי ויכול להיות הריון.. (טוב לא עזרתי) האמת? הכי טוב שתעשי בדיקת הריון.. אגב כבר נבדקת אצל רופא? כדאי מאוד שהוא יראה אותך ישר אחרי שתסיימי את המחזור לבדיקה שגרתית לראות שהכל בסדר.. שיהיה בהצלחה ואמן שזה זה!! (אם זה יפסיק לך תוך יום יומיים אז יש סיכוי טוב שזה הריון ולכן אני ממליצה מאוד לעשות בדיקת הריון.. גם אם זה רק כתמים ולא דימום כבד מומלץ.. שיהיה בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
הי מינימיקי

כמו שאמרו לך זה יכול להיות גם זה וגם זה. האם אלו סימני דם טרי? (אם כך זה יותר נראה כמו מחזור שהקדים בגלל האין גלולות שהגוף מתרגל) אם זה כתמים חומים זה יכול להיות סימני ביוץ או השתרשרות... מה קורה היום, ביום שאחרי?

anatbit

New member
היי../images/Emo12.gif

התוודות: מינימיקי זו אני
, אלא שהסיסמא שלי לא נקלטת בבית, אלא רק בעבודה, אז נאלצתי לרשום סיסמא חדשה. מתנצלת אם הטעיתי מישהי...
בכל אופן- חוץ מכתמים חומיים, לא נתגלו ממצאים נוספים... אני חייבת להוסיף ששלשום כל הזמן הסתובבתי עם מיחושים באיזור הרחם..משמע DOWN UNDER.... ביום שלמחרת פתאם הופיעו הכתמים, ...ואח"כ נעלמו. באשר למיחושים- נרגעו אלא שבצד ימין ישנו כאב קל מדי פעם, כמו משחלה ימנית... דיי מוזר לי לנסות ולתאר . שו אני חייבת להדגיש שהמחזור אמור להגיע בחמישי הבא!

לא פונג אבל אם את מתארת

כתמים חומים יכול להיות שזו השתרשות של הריון הכי טוב זה לעשות בדיקה ביתית ולראות אם יש הריון

מעיןבר

New member
דימום בין הווסתות

יכול להיות גם תוצאה של פגיעה בצוואר הרחם. אם הוא הופיע בסמיכות לקיום יחסים אז זה אפילו סביר... מקווה שהכל בסדר ומחזיקה אצבעות שהווסת לא תופיע ובמקומה יראו

למעלה