מחוץ למיטה

xofer

New member
מחוץ למיטה

לא יודע אם זה הכי קשור לפורום הזה אבל: אני מחפש מקומות שבהם סבבה לעשות סקס בטבע בארץ וגם חופים, מקומות כאלה נטושים ושקטים, עדיף באזור המרכז, עם מזג אויר טוב. יאללה, תתחילו לזרוק...

יאצפן

New member
מחוץ למיטה

תמורת כרטיס יש גן חיות, זה גם מרגש, וגם מענין, חוץ מזה החיות לא יספרו לאשה.

*g99

New member
ברוך הבא....

קשור ועוד איך קשור! אתה זקוק למקומות,זו פנטזיה!!! יש לי כמה: בין שני בתים בחושך. בחניון ציבורי. בחורשה של שכונה (לי יש חורשה ליד הבית
). על גג של בנין גבוה. על מסילת רכבת. יש עוד,לא חסר. g99...

dudusch

New member
גם אני רוצה...

בתוך קייאק על נהר, על גדת נהר, בבקתה, על הרצפה ליד אח מבוערת, בים, בתוך המים או בסוכת המציל, על האי בחוף דור (יש את האי הדרומי מביניהם...).

אחרי הסרט

אחרי הסרט-ורצוי שיהיה ערב גשום. אל מול פנס רחוב מקולקל-רק הגוף תחת המעיל-חשוף

corrinex

New member
לא צריך ללכת כל כך רחוק...

מה עם הגינה???? במרפסת, על ספה.. בשעה שעוברי אורח מסתובבים להם ברחוב אך אינם יכולים לראות דבר? האתגר והסכנה שבלהתפס.. זה עובד- מנסיון!

גינגית1.

New member
ומה עם עזריאלי?

מה הוא כלב?! על המנחת שמה למעלה אומרים שזה כיף ואל תשאלו אותי איך כי לא הייתי שם

xofer

New member
התכוונתי למקומות מיוחדים *בטבע*

אם יש לכם רעיונות..

מקומות בטבע

בין העצים בהרים במהלך טראק בנפאל .....(מקבלים חברות כבוד במועדון ה 4000 מטר) על הר בניו זילנד....שצופה על שני אגמים ...האגם הירוק והאגם הכחול..(לא מקבלים חברות כבוד אבל.... אחלה חוויה) אבל אני עדין מפנטז על ....זיון מיסיונרי פשוט ביום חם ...שגשם זלעפות יורד עלי... על הגב..הישבן... (שכחתי לעשות את זה בתאילנד) בקריאה חוזרת נראה לי שאני יותר טוב בטיולים מאשר בזיונים.....

ביגבן

New member
שמע...עושים מנוי לחברה להגנת הטבע..

מקבלים הביתה חוברות של "מסע אחר" או "טבע הדברים" נכנסים לג´קוזי ומרביצים אותה...(תוך כדי "קריעה")
רגע....משהו פה לא ברור?? עזוב אותך נופים עכשיו...הן רוצות שתיגש כבר לעיניין שלשמו התכנסנו

ביגבן

New member
מקומות אקזוטיים נטושים

היי חבר´ה מישהו ניסה את זה פעם בחירייה או באיזו מזבלה אחרת?? נשמע ריחני לאללה... מה לא לזה התכוונת???

למעלה