מחול ותזונה..

Totrit

New member
מחול ותזונה..

אז קודם כל שלום לכולם! אני בת 14 אני רוקדת כבר מספר שנים אבל יש לי בעיה. השעות במגמה שלנו הם נורא מוזרות ובגלל זה ההרגלי אכילה שליי ממש משתבשוות, אני מתחילה לזלול המון שטויותת רק כדיי למלא את הרעב (יש לי תיאבון גדול:) אבל אני פשוט מעלה המון במשקלל ואני לא ידועת איך לתקןן את זה ולהחזיר את המשקל שלי למצבב הנורמלי. אולי יש לכם טיפים? בתורר רקדנים מנוסים, איך לשמורר על האכילהה ולא להתחרפן מהשעות?

dance diva

New member
תראי..

בעיקר את צריכה לנסות ולסדר את הרגלי האכילה.. למשל בבוקר לאכול ארוחה יותר מלאה ולא רק שוקו כדי לא להיות רעבה בהמשך היום לא להביא איתך לעולם ממתקים /שטויות תביאי איתך יותר מסנדוויץ אחד כדי שיהיה לך מה לאכול בהמשך היום ואם תיתני לי את השעות המדויקות אני יוכל לסדר לך משהו
לילוש

maholnikit

New member
שמעי...

גם אצלי השעות מטורפות! הבעיה הכי גדולה זה שאני חוזרת הביתה ממש מאוחר ואני מתה מרעב וטורפת כל מה שאני רואה! הפתרון הכי טוב הוא פשוט להביא איתך לבית ספר הרבה אוכל אבל אוכל בריא ולא משמין. פירות ירקות, סנדביץ, פריכיות ולחלק את זה במשך היום ככה שאת מגיעה הביתה אתלא מתה מרעב ואת אוכלת ארוחת ערב/צהריים תלוי מה השעה ואת שבעה. העיקר זה להיגמל מממתקים. אחרי איזה שבוע שקשה לך להחזיק מעמד בלי כל השטויות האלה זה עובר לך וזה כבר פחות חסר לך!

אממ מה שאני הייתי עושה זה

אם בא לי נישנוש במקום איזה חטיף הייתי לוקחת מלפפון... עגבניות שרי ואפילו עגבניה רגילה... לא יודעת.. לי זה טעים אז כאילו.. זה היה לי אפילו בכיף.... אני לא רקדנית מנוסה(רק איזה 2-5 שעות בשבוע) אבל מאוד אוהבת להטיף בעד אכילה ונגד הרעבה.. אז..

גמאני ../images/Emo9.gif

אבל בחופש הייתי בסדנת ריקוד וזה היה כל יום מ-8 עד 1 בצהריים נראה לי, והיה לנו שעה וחצי ריקוד, חצי שעה הפסקה, ועוד שעה וחצי, ואחרי כל שיעור היינו פשוט מורעבות ופשוט אכלנו סנדוויץ', פשוט צריך לדעת לאזן, ולשמור על סדר....

Mr GK

New member
נסי דיאטנית

שתתאים לך תפריט המתאים לצרכים ולסדר היום שלך. אני בטוח שישנה דיאטנית בסניף קופת חולים הקרוב אלייך, אם לא את מוזמנת לפנות אלי במסרים ואפנה אותך למישהי ספציפית. גיא.

*Ginny Weasley*

New member
קחי לך נשנושים בריאים..

תפוח, בננה, דנונה [רק שימי בקופסא שלא יימעך..]. שתי הרבה מים, זה ממש חשוב.. אולי סנוויצ'ים? אבל מלחם קל... זה יכול להיות פתרון. והרעיון של הדיאטנית
. אני הייתי הולכת על זה..

מ א ג ר ט

New member
סנביצים...

תכיני לך מספיק סנדביצים: עד שעה אחת אנהי לוקחת כריך אחד, עם מסיימים ב2-3 אז שנים (אחד עם סה או גבינה צהובה) ואם את מסיימת ממש מאוחר אז תבדקיעם יש לך הפסקה ותוכלי למלא 'מנה חמה'. אנחנו במגמה עשינו הסדר עם חדר מורים בעניין זה....

למעלה