מחול הונגריה

מחול הונגריה

ראשית ברצוני להודות לצוות המדריכים: יורם ששון ,איתן מזרחי ,אלי סגל ובמיוחד לאורן אשכנזי על שיתוף הפעולה והפירגון ההדדי. המחנה סבב סביב חגי ישראל כך שבכל יום חגגנו חג אחר: יום העצמאות, פורים,חנוכה, פסח לפי מיטב המסורת. קשה מאוד להעביר במילים את החוויה המדהימה שעברנו! אל המחנה הגיעו צעירים מרומניה,סרביה,הולנד, רוסיה, שוויץ,תורכיה, בולגריה, הונגריה,לונדון וכולם ביחד רקדו ונהנו במרץ וללא הפסקה. מצ"ב מספר תמונות

זה מה שקורה ...

כשיש חמישה גברים ואישה אחת. אורן אשכנזי,איתן מזרחי, יורם ששון, אלי סגל ומוסא אשכנזי

הוזה... לך ברח...

פרפרית- שרק אינו הוזה ואינו מדמיין! כשפותחים את החלון לגודל מקסימלי , אכן ניבטות מן התמונה לפחות 5 נשים נוספות. נכון שאחת הונפה באויר אך בתכל'ס....

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif..... אכן...

אבל אם הוא ראה אותן הוא לבטח לא עיוור...

מאמינה שהוא הבין את זה גם קודם...

וטוב שהיתה אחת, מעטות המרקידות המוזמנות לחו"ל, אך זה משקף את המצב בארץ בנושא מרקידות ויוצרות. היה שרשור משנה על יוצרות נשים...כחלק מהשרשור של הריקוד החדש של רויטל כתבה דבקה רמות: "מי חיברה את "אשה על החוף"?- מלי ליפסון מי חברה את "לבנימין אמר"?- פנינה דיקמן מי חברה את "חי למענך"?- נונה מלכי מי חברה את "פתחי לו את ליבך"?-יוני קאר ועוד לא הזכרנו את אילת בוקאי, ואת הילה עמנואל (שתי חברות הפורום)- שגם הן חיברו ריקודים לאחרונה. כולן נשים, אשר חברו ריקודים!!! " סוף ציטוט -------------------------- רובן גרות בחו"ל!!! ליוצרות מהארץ צריך להוסיף את בתיה קרוננברג, וגם היא הוזמנה למחנה באירופה.(אני מניחה שיש עוד) אילת

אני חייבת לציין

שיש משהו בדברייך זה משהו לא אופייני שמגיעה מרקידה צעירה מישראל הם רגילים לגברים. אני גם יכולה להבין את הסיבה שמגיעים רק גברים- רוב הרוקדות הן נשים!!! מרקיד בחו"ל הוא חצי אלוהים ! יחד עם זאת הנשים קיבלו אותי באהבה רבה ופירגנו.

את קצת מגזימה...

מרקיד(זכר) בחו"ל הוא לא יותר "חצי אלהים" ממרקיד בארץ... ההפך הוא הנכון. עובדה היא שיש כאן מרקידות רבות ומצליחות. כאן יחס הגברים נשים הוא קצת יותר טוב ממה שיש באירופה אאל"ט, וכשמגיעה מרקידה ובעיקר צעירה - גם היא חצי אלוהים :)

איילת מתוקה...

בחו"ל הוא חצי אלוהים ובארץ אלוהים
אני בטוחה שאת יודעת יותר ממני על מחנות בחו"ל כי זוהי פעם ראשונה שלי. ובכל מקרה זכינו כולנו ליחס יוצא מן הכלל מהרוקדים. הרצון העז שלהם ללמוד,לעזור, לרקוד, שיתוף הפעולה, ממש הופתעתי לטובה! נ.ב: דיברתי על כך פעם , שבקורס למדריכים יש יותר נשים (בהרבה) מגברים אך בפועל ההיפך הוא הנכון וזה חבל.

rak dan

New member
המלך גדי בחו"ל הוא על תקן אלוהים?

במקרה אולי הוא צריך עוזר אישי ?

למעלה