אני גם מחיפה וגם מנוה שאנן , רק שאני לא הולכת באיזור של נוה שאנן אני נוסעת להדר אצל אירה חיקין אני בג'אז ... אממ... ואני מכירה רק ברוממה ושם נורא יקר !!! מה בדיוק את מחפשת ? ג'אז , בלט....
גם אני לא אוהבת ממש קלאסי...אבל זה תלוי במצב רוח שלי באותו יום כיאלו אני מנסה כמה שיותר ללכת לקלאסי אבל פשוט יש לי לו"ז צפוף מאוד ככה שאני מנסה להיות בכמה שיותר שיעורים אבל המורה שלי מבינה אותי...
אצלנו יש שני שיעורים בשבוע אחד של שעה וחצי והשני של שעתיים וחצי ..בשיעור של השעתיים זה בעצם שני שיעורים מחוברים והראשון מביניהם הוא הקלאסי מי שלא מגיעה לקלאסי לא נכנסת לשיעור ....נכון מבאס ..??
ואצלי "מורה" היא בת 17 ועושה כבר פוזות של מורה גם לנו היא אומרת את זה ... והיא בעצמה עדיין רוקדת בעע.. מעצבן ! היא רק מאמנת שלו והכראוגרפית היא מורה של "מורה" שלנו חחח...
בגלל זה אני גם מתביישת ממנה ! חחח ... פאדיחות היא כל הזמן מסכלת אלי כמו לא יודעת מה ! גררר... אני ממש מתביישת ואתמול היא השאירה אותי בסוף השעור והתחילה לשאול אותי למה אני כל כך מתביישת ממנה חח....
במקרה אני הולכת לחוג באזור נ''וש סטודיו "תנועות" אולי שמעת ... ויש קבוצה של אנשים בוגרים בני 20-30 והם לומדים בלט קלאסי מודרני ואולי עוד ... יש מורים וכיאוגרפים מצויינים (לפי דעתי) ואני לא ממש יודעת את המחיר אבל אם את מעוניינת תגיבי ואני ייתן לך טלפון...