מחול אחר 2005

ssmink11

New member
מחול אחר 2005../images/Emo70.gif

השבוע בסוזן דלל מתקיים פסטיבל "מחול אחר". הפסטיבל מציג ב-4 תכניות שונות מבחר יצירות של כוריאוגרפים צעירים (לא תמיד בגיל), שמעלים עבודות ביכורים שלא עלו במסגרות אחרות. הזדמנות לראות צעדים ראשונים של יוצרים ורקדנים חדשים. וגם - הנחה לפורום! כרטיסים עולים 50 ש"ח (או 55, משהו כזה), והפורום מוזמן בהנחה (קטנה), כרטיסים במחיר של 40 ש"ח (או 45). כדי לקבל את ההנחה יש לבקש בקופה בעת הזמנת/רכישת הכרטיסים "כרטיסי ידיד". רשימת ההופעות והיוצרים: רביעי 10/8/05 בשעה 21:00: (ערב "מאחד עד ארבע") שיר מדבצקי דפי אלטבב רייצל ארדוס עדי פלג עמית צ'סני שני ברייטנר חמישי 11/8/05 בשעה 20:30: (ערב "פולחני") חגית אגאיוף מעיין ליבמן שרון הדס האוזמן אגמון שלומית ירון קארין מרום יאיר ברעלי חמישי 11/8/05 בשעה 22:30: (ערב "נשים") צפירה שטרן אסל לייה כהן ומיכל סממה דנה יהלומי נדיה מרים מונק יפעת פל ברקאי שישי 12/8/05 בשעה 22:00: (ערב "אחר") אופיר דגן אבי פלדמן מיכל מסיקה מיכאל מילר אביגיל רובין כל ההופעות באולם ירון ירושלמי בסוזן דלל. תהנו :)

ssmink11

New member
בדקתי לגבי ההנחה

"כרטיסי ידיד" עולים 40 ש"ח, במקום 55. מישהו בא? מישהו מכיר מישהו מהיוצרים או הרקדנים?

amitush26

New member
../images/Emo176.gifדפי אלטבב?../images/Emo12.gif

היא מלמדת בסטודיו שלי
מודרני

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני בת../images/Emo12.gif

אני לא אבוא, והיא מורה פסדר=)

אממ...

עמית,קודם כול לפי מה שאני יודעת היא לא מלמדת בסטודיו.... והיא די מכשפה. אבל יש לה ריקודים יפים.

sapirush 100

New member
עמית טעתה, היא כבר לא מלמדת,

אבל היא לימדה , היא מורה מעולה רק שאם מעצבנים אותה..... אתם מבינים למה אני מתכוונת
היא לימדה אותי כמה שנים טובות ותמיד יוצאים לה ריקודים מדהימים...

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאת יודעת שזו עדי

ל******ד (השם משפחה שלה
) שם למעלה?=)

amitush26

New member
../images/Emo176.gifעכשיו היא יודעת../images/Emo3.gif

אולי תצטרפי לפורום?
כולם ישמחו לקבל אותך כאן

למעלה