מחולוהט

ballet20

New member
מחולוהט

אהלן...האם אתם מתכננים ללכת למופע כלשהו במחולוהט? יש פייבוריטים? אני ממליצה בחום על יסמין גודר "שתיים שעשוע ורוד" ראיתי שנה שעברה והיה מדהים. יש עוד המלצות ?

maholnikit

New member
תאמת קצת יבש...

אני רוצה ללכת ל20 30 40 של נועה דר..אבל חוץ מזה...

ballet20

New member
מישהו קרא משהו

על ההופעה החדשה של רינה שיינפלד? טובה? נראה לי שאלך לבונקר ואולי לעוד משהו של יסמין גודר, כל כך נהניתי מהמופע הקודם שלה שראיתי...

אני כל כך אוהבת אותה!!!../images/Emo99.gif

אני מתה עליה! היא לא בן אדם היא ברבור יפיפה!! וההופעות של הלהקה שלה "תאטרון מחול רינה שיינפלד" נפלאות!! אני לא יודעת אהבתי את הדברים שלה שראיתי. יש בה מין אצילות ותיאטרליות מדהימה! עשית לי חשק לחזור אליה! יש איזה מופע שאת ממליצה עליו מותק? בנוסף? איפה אני יכולה לראות את כל המופעים שישנם?

ballet20

New member
המ...

עשית לי חשק ללכת לראות, תבורכי. חברה שלי המליצה לי בחום על עמנואל גת (מסע חורף- פולחן האביב) ואני די סומכת על טעמה. חוץ מזה כמובן כל מופע של יסמין גודר הוא אחלה ואני מקווה לראות סוף סוף גם את בונקר כי מאוד נהניתי באמולסיה (המופע האחרון של יורם כרמי). טוב אני גרופי, אין מה לעשות (black star- עוד נפתח לו כאן מועדון מעריצות!!!
)

אני פשוט חייבת לראות../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif

את היורם כרמי הזה... נשמע אגדי ממה שאת אומרת...

maholnikit

New member
את פולחן האביב ראיתי...

היה נחמד... בונקר מדהים!!!!!!!! אין, בין העבודות היותר טובות שראיתי!

ballet20

New member
נצל"ש

(הנה למדתי מושג חדש מהפורום) נרשמתי לקורס קיץ במודרני בביכורי העתים...אי כל כך שמחה- לא רקדתי מודרני מלא זמן!יש כאן עוד מישהו שהולך? (לטרום מתקדמים)

למעלה