מחוייבות למשפחה!

מחוייבות למשפחה!

ושוב אני ממשיך לספר לכם על מה שקרה בצרפת... ביני לבין בן דוד שלי יש כימיה משונה... מאז שהוא היה קטן הוא היה מעצבן אותי, ואני הייתי סובל אותו ומנסה לרסן אותו. תוך כדי כך הוא מאד סיקרן אותי, הרגשתי צורך להבין למה הוא מה שהוא. כבר סיפרתי לכם הרבה עליו אם אתם זוכרים, מהזמנים שהפורום היה קטן וחביב, מקום אהוב וחמים. סיפרתי לכם עליו שהוא נרקיסיסט ענק, ושאין לו הערכה לעצמו - הוא מוכרח להיות תמיד צודק, והוא תמיד מפחד שחושבים עליו דברים רעים. אבל הוא בן-דוד שלי, אז יש לנו קשר משפחתי הדוק. בגלל שאנחנו משפחה יש לנו תלות האחד בשני, ובגלל שחשוב לי שהוא לא ירגיש רע, לא אמרתי לו שיש לי רגשות כלפי שרה. כן, כמו שציינתי בהודעה הקודמת - לא פחדתי שהוא ישיג אותה. בנוסף, אני בכלל לא הייתי בטוח שיש לי רגשות כלפיה (ואני עדיין לא בטוח, אם לומר את האמת). כשהוא ירד מהחדר, באותו לילה, ובא אלי ואמר ``היא לא רוצה אותי, היא רוצה אותך``, ידעתי שהוא ויתר עליה בשבילי, ושאני חייב לו על כך. ככה זה במשפחה- דואגים אחד לשני. הוא יכל לבוא ולהגיד שהיה משהו ביניהם ואז הייתי מותר על כל העסק ומתאבד או משהו, אבל לא- הוא בא ואמר את האמת, כדי שלי = בן דוד שלו = ילך. בגלל זה אח``כ, כשהוא הגיע לחדר ונכנס למיטה ושאל אותי אם יש לי רגשות כלפיה ואיכפת לי שהוא יעשה עליה מהלך, אפילו אז אמרתי לו שאין לי בעיה עם זה. אבל אז הוא אמר לי להגיד זאת לשרה. זאת כבר היתה בעיה... המשך יבוא.

תשמע...

הסיפורים שלך נראים מצוצים מהאצבע... כבר טענתי בעבר שאני לא מאמין שאתה מצרפת ושאתה ממשפחה חד הורית. עכשיו עם כל הסיפורים האלה אני עוד יותר מאמין בזה.

flowr..

New member
למה שהוא ישקר?

אין אנשים בארץ שבאו מצרפת ושיש להם משפחה חד הורית?..

עשה לי טובה, עומר...

החיים שלי גם הם בעצמם אופרת סבון מוזרה, ואתה עדיין מאמין להם, לא? :)

אני אוהב אותך

קוט, בלי הסקפטיזם שלך היה פה הרבה פחות כיף... אבל אני מבטיח לך שאם מה שאני הייתי כותב היה מצוץ מהאצבע, כולם פה היו יודעים בסופו של דבר, וגם הייתה לי סיבה מספיק טובה. חוץ מזה, אתה יודע שהפעמים היחידות שאני משנה דמויות הן מעטות מאד. בכל מקרה, תהנה מהספק ותעקוב אחרי, אני כבר ממשיך את הסיפור... דוד.

תמשיך לכתוב בכיף..מאוד נחמד לקרוא את זה.

זה סיפור יפה... הבעיה היא שאני מתקשה לדעת אם זה סיפור או מציאות. בנתיים אתה לא עוזר לי לגלות את זה...

אני נהנה לגרום לזה להשמע כמו סיפור

אבל זה אמת. כל מה שאני כותב על עצמי וזה נראה כמו אמת, וזה מתאים לסיפורים שסיפרתי פעם על עצמי - אמת. ובאמת הייתי עשרה ימים בצרפת, שלושה מהם בפריז, ושבוע בדיוק באתר סקי בדרום צרפת שנקרא ``טינייה``, בקלאב-מד. טיסה של שעה או פחות מפאריז לליאון, ואז נסיעה של בערך שעתיים-שלוש לאתר עצמו. כשחזרנו איחרנו את הטיסה כי היו פקקים איומים מהאתר סקי לשדה התעופה של ליאון. קוראים לו, אגב, שדה התעופה על-שם: דה-סנט אכזיפרי, הטייס שכתב את ``הנסיך הקטן``, ונעלם עם המטוס נפרטי שלו לפני כמה שנים. כיצד עוד אני יכול להוכיח לך? אני אחשוב על זה... את הסרט שצילמנו באותו ערב אתה לא תראה, למרות שהוא קיים.

Panther

New member
יש לי חבר צרפתי ממשפחה חד הורית

יש לי חבר צרפתי שגר עם אמא שלו ואולי חבר שלה. אבל לפני זה הוא היה צרפתי ובלי החבר של האמא = צרפתי ממשפחה חד הורית.

אני לא צרפתי!!!

אני בכלל רומני והונגרי, וטיפה פולני. רק נולדתי בצרפת... נמאס לי מישראל.. דוד.

למעלה