מחוייבות אישית

• פותח הנושא brt1
  • פורסם בתאריך

brt1

New member
מחוייבות אישית

צהריים טובים! קוראים לי גל ואני מתנדבת במשא"ז כבר שנתיים ובעוד חודש אני מתחילה להפעיל מחוייבות אישית בנקודה שלי (מה שנקרא מפקדת מחוייבות אישית). אני מחפשת נושאים ופעילויות בשביל להעביר למתנדבים (לא חייב נושאים שקשורים למשטרה) בזמן שיורד גשם ואין אפשרות לתת להם לצאת לסיור. תודה לכל העונים וחג שמח!

mfsing

New member
פעילות הכר את המדריך

יושבים במעגל וכל אחד מספר על עצמו, בסוף הפעילות המדריך מספר על עצמו מה עושים במשמר ולמה הוא עצמו מתנדב כל כך הרבה זמן.. זו פעולה שאני עשיתי מגבשת יחסית תלוי גם בסוג האוכ שבאה מכיוון אם הם חברים והם מכירים אחד את השני אז זה טוב יותר מאשר הם לא מכירים בכלל כי כבר יש להם חברים, מצד שני זה גורע כי מי שיש לו חברים שהוא מכיר מרגיש יותר בטחון ויותר טוב מהאחרים(מניסיון)

brt1

New member
רעיון מעולה

תודה לך

גל

תחילי כל מני הדרכות נשק/קשר/דחות פעולה. מה שיוצא מהנוער האלו שכל מידע הדרכה זה מצוין. אם יש לך חברים ממד"א שהם מדריכים תביאי אותם שידריכו. אגב איזה תחנה את (אם אפשר לשאול.

benpual

New member
אממממממ

אמממ אמרתי לה את זה מתישהו והיא ירקה לי בפנים......... עזוב רועי אל תציע את זה

brt1

New member
אז ככה:

הכנתי כבר הדרכות על קשר נדב"ר ופנס. בקשר למד"א זה עדיין בברור אצלם. יש לך אולי פעילויות חברתיות?

שירןן21

New member
בטח שיש

קודם כל באיזה מחוז את? אולי אני יוכל לעזור לך עם קצת קשרים.. לגבי פעילויות.. דברי עם הקצין אק"מ שלך או המש"ק ותבקשי חבלן לשעה וחצי של הדרכה, החבלן מביא איתו כל מיני מוצגי הדרכה ויעביר לחבר'ה שלך הם עושים את זה בבתי ספר בגנים , בשיעורים שבועיים של שוטרים וכו' .. אחרי החבלן את יכולה לבקש כלבן שזה קצת יותר בעייתי אבל גם הם עושים הדרכות ותצוגות אם ממש תלחצי ישחרורו לך אחד לשעה וחצי.. את יכולה לבקש סיור במתקן של כיבוי אש אצלכם במסגרת של שיטוף פעולה בין מתנדבי כיבוי ומשא"ז, לגבי פעילויות חברתיות .. את יכולה לגשת למתנ"ס הקרוב לביתך לדבר עם אחראית מדריכים ראשית או להפך לתנועת נוער מסויימת \ נוער עובד\צופים\בני עקיבא.. ולבקש מהם חומרים על פעילויות חברתיות..

brt1

New member
תודה

חבלן כנראה שהצלחתי להשיג מחר אני יקבל תשובה סופית. מתן כיבוי אין אצלנו אבל רעיון נחמד יש מצב לסיור במד"א(הכל תלוי בחבר שלי). בנוגע למתנ"ס זה לא קיים אצלנו וגם את התנועת נוער סגרו אבל תודה בכל אופן.

למעלה