מחויבות אישית

asaf105

New member
מחויבות אישית

אני לא בטוח אם נפתחו פה כבר דיונים ושרשורים על מחויבות אישית אז פתחתי
אז ספרו איך ואיפה אתם מתנדבים ל-60 שעות חובה שצריך להתנדב בשביל קבלת בגרות

tal872

New member
לי יש רפת.

המשק (חקלאות) שאנ עושה (ואני עושה רפת,אבל יש עוד כמה מקומות - לול,אוורווה,פרדס,גן בוטני ועוד..) זה המחוייבות אישית שלי. ואצלי זה גם 3 או 5 יחידות לבגרות.
. אבל אם היה לי זמן באמת אם היה,הייתי הולך למכבי נוער (פשוט אין לי זמן ובמלא זה לא חובה.) אני בטוח שאני אתנדב שיהיה לי זמן בי"ב או משהו..
.

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifאני בספריה:)

לא התחלתי עדיין וכבר כותבים לי 4 שעות... על ההתרמות ועל 2 דקות שבאתי לשם כדי למלא טופס חח ^^

asaf105

New member
אני מתנדב במשחקייה בספרייה העירונית

יש בספרייה העירונית אצלנו משחקייה "משחכיף" זה נקרא XD היום נרשמתי, לעשות בימי שני מ-5 עד 7, אבל איך זה שעתיים כל שבוע? וזה גם לא כל שבוע בטח, כי מלא ילדים מהשכבה שלי התנדבו שם, אז איך לעזאזל אני אמור לסיים 60 שעות? מה שגם לא ברור לי שזה אי אפשר להתנדב עם חברים, שזה כל אחד בא ומתנדב שם לבד בשעות האלה, חבר טוב שלי נרשם לימי שלישי וחברה טובה שלי לימי רביעי, אבל איך זה שאני כאילו מתנדב בשעות לבד? איפה כל הילדים האחרים שמתנדבים ומה עם חברים שלי כי זה ממש ביאס אותי, כי אני לא רוצה להיות כל שבוע(לא יודע אם זה כל שבוע) שעתיים במשחקייה עם ילדים בני 3 לבד לגמרי, בלי אף אחד להעביר איתו את הזמן, חוץ מהעזארה והסדר שעושים שם כחלק מההתנדבות חח חפרתי

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifמדריכה בתנועת נוער:)

וזה לוקח כ"כ הרבה יותר מ60 שעות.. הנה דוגמא: רק עכשיו חזרתי מהתנועה

noam270

New member
הייתי בספרייה../images/Emo13.gif

ועשיתי יותר משישים שעות....
אני ממש נהנתי במחויבות שלי! אלה היו השעות הכי הזויות ביום! בעיקר כי היינו שניים שעשו מחויבות, ועוד אחת שעבדה והייתה אחראית עלינו, ועשינו שטויות בלי הפסקה....
אבל עכשיו אני עובדת שם

larisa125

New member
אני עושה בנוער מכבי ../images/Emo13.gif

זה כמו מד"א, רק מטעם מכבי. ויש לי את הפגישה הראשונה ביום שלישי **מתרגשת**

supercoconut

New member
אני נרשמתי לשם ../images/Emo6.gif

רק בשביל הכיף כי באלי. שלי ברביעי. וואלה אם יעשו איזה קורס ארצי אולי נפגש?

The Ocean Girl

New member
תנו לחיות לחיות

אני בספק אם זה יצא.. רק אתמול היה לנו את ההרחבה על המחויבות אישית ושום דבר לא מאורגן

JeykinsN

New member
גם הספרייה

אני רואה שזה חזק פה מה לעשות כשהספרייה העירונית דקה מהבית זה דורש
או שאני אקריא שם סיפורים לילדים או שאני סתם אתנדב שם..

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני מתכננת תל"ל

לא היו נציגים שלהם בשיעור שלקחו אותנו לאודיטוריום להציג את האפשרויות אבל אני ושתי חברות שלי שאלנו אח"כ את הרכזת שכבה והיא אמרה שפשוט לא הצליחו לסדר איתם שיבואו אבל אם אנחנו נצליח אז בכיף. מפה לשם יצא שביום שבת אנחנו הולכות לפגוש איזה נציגה מתל"ל בישוב שקרוב אלינו, כרגע נראה שזה עבודה רק עם כלבים אז אם אי אפשר להתנדב בצורה שלא קשורה ליחסים עם כלבים (אני בנאדם של חתולים
) אני כנראה אלך (אסע באוטובוס) לחיפה, מה שידרוש ממני לעשות את זה פעם בכמה שבועות ולעשות מלא שעות בבת אחת.

supercoconut

New member
הייתי פעילה בבני המושבים

היה ממש כיף. פשווט באתי פעם בחודש ועזרתי בפעילויות שלהם שם. חשתי מיוחדת כי לעומת על הח'ניקים והט'ניקים שסתם באו באופן רנדומאלי ועזרו ביחד איתי, הייתי חלק מהצוות~ [אולי כי הצוות כלל שלושה מדריכים וחצי?
] רשום לי על הדף של המחויבות ארבעים שעות בגלל מחנה פסח. "2 3 2 40" זה כזה קורע לראות את זה באמצע הדף
[ובאמת עבדתי את רוב הארבעים שעות האלה, מהשקמה בשש עד לכיבוי אורות ב12.והשאר המדבית שלי פשוט הוסיפה לי בכיף.] כשסיימתי את המחויבות היה לי עודף של עשרים שעות בערך. לא ידעתי מה לעשות איתן. ניסיתי להכניס אותן למכונת משקאות אבל זה לא עבד.

dolev45

New member
הממ אני עשיתי שנה שעברה ../images/Emo13.gif

ועשיתי יותר מ-60 שעות חחחחח הרבה יותר
בגן של אחותי הקטנה (היא הייתה בת 3
)

asaf105

New member
../images/Emo7.gifלכולם יש אחים קטנים ורק לי לא

אני תמיד רציתי להרגיש איך זה להיות עם אחים קטנים אני הכי קטן במשפחה, ולא רק במשפחה הקרובה גם בכל המשפחה המורחבת שלי אני הכי הכי קטן!!!, הגיל השני הכי קטן במשפחה שלי זה בת דודה שלי שהיא בת 21 XD והתחתנה בדיוק לפני חודש

noam270

New member
תאמין לי, אחים קטנים יכולים להיות-

הדבר הכי חמוד בעולם, ואחרי חצי דקה להפוך להיות הדבר הכי מעצבן בעולם! (בעיקר כשהם מרשים לעצמם להיכנס לך לחדר ולקחת דברים
) במשפחה המורחבת שלי.... אני בדיוק באמצע! יש לי שישה בני דודים שגדולים ממני, ועוד שישה שקטנים ממני

dolev45

New member
חחח זהו ש..

החאים קטנים יכולים להיות ממש מעצבנים!!! כשהם רוצים XD ולרוב הם רוצים

למעלה