מחויבות אישית

yelly

New member
מחויבות אישית

אוקיי היום התחלתי מחויבות אישית.. לא חשבתי שזה יהיה ככה.. היום שעתיים שלמות חילקתי ספרים לערימות ,הרמתי, סחבתי, נפלו לי ספרים.. הרמתי ספרים וכל זה בשביל התעודת בגרות ה *****!!! אוף! אני אדרוש כסף.. ====================== "זה אני, זוהי משמשעות חחי, וזה מה שאעשה, דבר לא ימנע ממני להשיג את ייעודי, לא ניתן להתכחש לי!

astral travel

New member
מבין אותך אחותי !!

היום התחלתי לעבוד בשיפודיית התקווה (שיפודייה-מסעדה כזו גדולה ואלגנטית נוסח אל-ג´אוצ´ו) - כמלצר, וסה"כ העבודה עצמה אחלה ואני יכול ממש להינות ממנה - אבל הקטע שמשלמים שם ממש אפס...אבל ממש אין שכר מינימום - יש שני דברים: 6% ממחזור המכירות ברוטו שכל אחד עושה (וזה ממש כלום, נגיד עושים 1,000 שקל במשמרת במקרה הטוב, אז זה יוצא 60 שקל) + טיפים, שזה יכול לצאת בין 0-100 שקל נגיד... קיצר - ממש ממש לא משתלם כספית אבל אני כבר יש לי עוד תוכניות באופק אסטראל "נשתמע" לילה טוב ומבורך, שמן זך מה אתה סך שום דבר אל תיקח

עטרה ב ט

New member
מחויבות אישית

אני הדרכתי בתנועה אז היתי פטורה. מה היו האפשרויות בחירה שלכם?

אני מצאתי פיתרון די טוב

אחרי שנה שלמה של אי וודאות, ניסנו לפתוח סניף והוא בסוף נסגר ויצא שיש לי ממש קצת שעות אז אני מקווה לעבור קורס מד"א בחופש ואז להתנדב. אומנם לא רציתי לכתוב שעות ממד"א אלא לעשות את ההתנדבות הזאת לשם התנדבות אבל אין לי הרבה ברירה ואם כבר אז כבר... לא נורא...

yelly

New member
מד"א זה הכי מעניין בעולם!

ממש רציתי ללכת לשם, אבל יש קורסים אך בתקופות מסוימות, ומבחינת סדר עדיפות זה לא מממש מתאים לי אבל אני מציעה לך ללכת , זה כ"כ מעניין. ומועיל!

yelly

New member
מד"א זה הכי מעניין בעולם!

ממש רציתי ללכת לשם, אבל יש קורסים אך בתקופות מסוימות, ומבחינת סדר עדיפות זה לא מממש מתאים לי אבל אני מציעה לך ללכת , זה כ"כ מעניין. ומועיל!

yelly

New member
אממ.. תראו

בהתחלת השנה אמרו לי שאני לא צריכה לעשות מחויבות אישית, אחרי שהבאתי להם את המערכת של השחייה, והלימודים- ואז הם ראו שאין לי זמן למחויבות אישית.. פתאום לפני חודש הם אומרים שאני צריכה לעשות מחויבות אישית אבל 30 שעות במקום 60. האפשות היחידה שלי היא לעבוד בספריה בבית ספר. עכשיו , זה יוצא לי על חשבון למודים- דופג לי אותם- אז נגיד על שיעורי היסטוריה ולשון לא הסכמתי לוותר בגלל שיש לי בגרות בזה השנה אבל זה חרא.. מחר אני אלך למרכזת, אגיד לי שגם ככה אין לי הרבה זמן ללמוד מחוץ לשעות הלימודים, אז הם עוד דופקים לי את הלימודים?! חוץ מזה שאמרו לי שאני לא צריכה לעשות את זה ולא נתנו לי אפשרות בחירה! מה גם שזה מאמץ גופני דיי קשה, פעם שכהייתי בשיאי היה לי דופק 52 לדקה (מתחת ל60 נחשב טוב לספורטאים).. והיום יש לי בסבבות ה70+ שזה ממש גרוע! פעם הייתי בתנועה -.. אחר כך הייתי מגיעה רק בשבתות ואחר כך עזבתי מחוסר זמן.. איזה פאק, מצאתי איזה ילדה עם כתב מיוחד, אבל אני לא מוצאת את הנייר שהיא כתבה עליו... אנו מקווה שאמצא... זהו מחר מבחן במתמטיקה, יו שני פסיכולוגיה, יום רביעי ספרות מורחב יום שני אחרי זה מתכונת בלשון ..ואחרי זה תיהיה בגרות בהיסטוריה ובגרות בלשון... אך אךך.. החיים הטובים..

Druyanizem

New member
מחוייבות אישית זה סתם בולשיט

אף אחד לא בודק מה עשית וכמה בסופו של דבר.

אריק!

New member
על מחויבות קטנה שלא עמדתי בה

אם רוצה מישהו לחדד את אבחנתו לגבי קריאות, חוסר קריאות בכתב, יוכל להציץ למשל בכתב שסרק לנו לייזער, שהוא לבטח כתב קריא. ממנו לקפוץ לכתב של החברה של החייל שזה עתה נסרק. למרות שניתן לקרוא את הכתוב הוא ישויך לקטגוריה של בלתי קריא. הפגיעה בקריאות ´כאן´ היא תוצאה של הדגשות במימד אחד של האות, הדחסות, קוי כסוי והשמטות של תנועות אופקיות. אלה מסרסים את הצורה התקנית. מה זה אומר ? למשל אצלו: שההגיון במחשבותיו, מעשיו והתנהגותו עומד במבחן של סבירות ומציאותיות, וכנראה מובן לסובבים אותו גם אם הם חולקים עליו. אצלה: קו המחשבה והצעדים הנילוים לכך הגיוניים ומחויבי המציאות בעיניה, מזוית הראיה שלה, אך לא בהכרח מובנים לאחרים ועומדים במבחן של מציאותיות וסבירות. עד כאן קמצוץ קריאות ופרשנות כדי לא להעמיס נטל נוסף על חברינו צופי המונדיאל. שבוע טוב אריק.

אולי

עדיף להתנדב באיזו פינת חי? בכל מקרה גם אני אצטרך לעשות מחויבות אישית בשנה הבאה משום שלפני שעה אחרי פגישות של כמה חודשים סידרו לי תוכנית לימודים שתתאים לי, כלומר לקבל רשימה של עבודות ולסיים אותם בתקופת זמן מסוימת, והכי חשוב אני לא חייבת ללכת לבי"ס ובכלל להכנס לשיעורים!!! יחי המורה לביולוגיה שסידרה לי את זה. אז אני בשנה הבאה אתנדב בפינת החי מה איתך יעלי, אולי תציעי להתנדב באיזה מקום עם ילדים חוסים או משהו בסגנון וללמד אותם שחיה????

yelly

New member
תפוחית

אמ.. הלוואי עלי לעשות משהו אחר פעם התנדבתי אצל ילדים אתיופים וזה מאד נחמד אבל עכשי והם לא נותנים לי אפשרות אחרת! ראנה כבר מה אני יעשה.. היום לא יצא לי לדבר עם אף אחד בגלל שהיה לי מרתון לשון (= 5 שעות רק לשון!!) ואממ..ו עוד משהו.. ראי זה אולי מגניב לא ללמוד וזה- גם אני שונאת ללמוד, אבל תראי עדיף שתיהיה לך תעודת בגרות- ושלא תסגרי לעצמך דלתות סתם בגלל שאיזה טעות טיפשית בגיל ההתבגרות.. אין הרבה אנשים שמסתדרים בלי תעודת בגרות.. ANYWAY נשמע לי מגניב להתנדב בפינת החי.. ללטף חיות חמודות :) אני אוהבת חיות@! טוב אני אצא.. אני צריכה לצאת יש לי מחר מבחן בפסיכולוגיה - ואליו אנ י הולכת ללמוד (היום היה לי מבחן מועד ב´ במתמטיקה ולא ידעתי כלום אז סתם צצירתי קצת והגשתי את המבחן ככה.. קצת חבל , כי זה אומר שאני יורדת לשלוש יחידות,, טוב אולי שנה הבאה אני יעלה חזרה.. מקסימום ..לא.. אני בכל מקרה לא אצטרך רמה גבוהה של מתמטיקה בחיים.. זה בהחלט לא הכיוון שלי!) יום טוב@

אני לא נושרת

אני נשארת בבי"ס, הבעיה שלי היא שאני לא אוהבת להכנס לשיעורים והבעיה של המורים היא שאני מקבלת ציונים גבוהים. אז הם נותנים לי משימות ואני ממלא אותם בלי שום חובה להגיע לכלא!! רעיון ענק של המורה שלי

אני לא נושרת

אני נשארת בבי"ס, הבעיה שלי היא שאני לא אוהבת להכנס לשיעורים והבעיה של המורים היא שאני מקבלת ציונים גבוהים. אז הם נותנים לי משימות ואני ממלא אותם בלי שום חובה להגיע לכלא!! רעיון ענק של המורה שלי

למעלה