מחוות וחיזורים

יערית

New member
מחוות וחיזורים

כולנו אוהבים להיות מחוזרים להרגיש שרוצים אותנו שאוהבים אותנו שלא חשוב מה שנעבור ,נסלח נשכח ונתגבר.. לוקחים מילים של שירים ומלבישים על מה שעובר לנו בבטן במוח ובנשמה לוקחים שירים של אחרים ומזדהים.. אבל הכי קשה זה לעמוד מול שיר שנכתב במיוחד עבורך,שיר שנכתב על סיטואציה כואבת....שיר שזמר ישיר מבלי לדעת על מה... וזה מפלח בנשמה.

מצוטטת

New member
כן!!!

לא כל השירים עוברים ליד האוזן יש שירים שנשארים בלב
שירים הם הכי הכי חברים!
ולכן לעולם, נשאר השירים ואני חברים. <<אהוד מנור>> שב"ש

magic40

New member
בדרך כלל הם כותבים מהלב

ואולי לכן זה כל כך נוגע,,,,, לא פעם ולא פעמים מצאתי את עצמי מזילה דמעה ומי שיסתכל מהצד לא יבין

מזל חי

New member
יש לי כמה יפים בחרוזים

בלי לחן ומנגינה שוכבים בתוך קופסא יפה עטופה חלקם מציאותים חלקם חלומיים נכתבו עם המון רגש כל מילה ומילה זכרונות מהמגרה.. ואחרים כפי שתארת מזמרים לפעמים מקשיבה כאילו עלי כאילו בכאבי או שמחתי בוחרת לשמוע את הטובים בעיקר ומחייכת שזה מוזר בעצם הרי לא מוזר כולם אותם האנשים ששם..

For no one ../images/Emo141.gif

שיר של הביטלס (של פול, ליתר דיוק) על מה שמרגיש בחור כשבחורה עווזבת אותו כי היא כבר לא צריכה אותו. לפני עשרים שנה, כשהייתי סטודנט בבאר שבע, הייתה תקופה שמאד התחברתי אליו. אחר כך באו בחינות הסימסטר, ושכחתי.

r o n i t 3 7

New member
וישנם אולי 2

שירים שמצליחים לנגוע בי ולפרוט על הנשמה, ובדיוק היום בדרכי ללימודים שומעת את השיר של ארקדי דוכין "מי אוהב אותך יותר ממני" וחושבת לעצמי.. כמה הייתי רוצה לשמוע את המילים האלה יוצאת מפה אחר, מאותו אחד שישיר אותך למעני, שיתכוון לכל מילה ומילה מהשיר... ואז נכנסת בי מן עצבות מסויימת... כשסיימתי את הלימודים, החלטתי כי אין צורך שישירו למעני, אני אשיר את השיר לעצמי... הפעלתי את הדיסק, שרתי וחייכתי...
מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת?

Kטלנית

New member
../images/Emo45.gifבייג טיים../images/Emo45.gif

היא עושה לי את זה כמעט בכל שיר שלה ג ל י - ע ט ר י
מכירה את התופעה שאת שומעת אותם ברגע הנכון
בזמן נכון
ובעיתוי הכי נכון
ה-ל-ל-ו-י-ה

folkman1

New member
מלך החיות

ששלחה לי לנייד פעם ועוד פעם ועוד פעם מפלח את הנשמה ,דימעה מבצבצת, פתאום אתה מבין עד כמה אתה רגיש,עד כמה......

jdpworld

New member
לצירוף של אותיות

כמו גם מנגינה, גבולות ברורים, כמו גם אורך נשימה. ביחוד כשלרוב יושב על מניפולציה... אישית מתחבר לאנשים רגעים ורגשות.

maof

New member
הפעם אני חיב להודות שאתה צודק../images/Emo45.gif

אין ספק...אנשים, רגעים, רגשות, כי עיניים לא משקרות
מעוף

maof

New member
אשרך יערית כי זכית../images/Emo141.gif

פקחי עיניים כי מילים הם רק מילים... ויש דברים שרק הלב יודע. מעוף

רות 2

New member
שיר זה...............

כל מה שיאמרו ואו יגיבו עליו............ אבל..שיר זה לא חיזור .. מחווה כן יכול להתקבל ככזה..

למעלה