מחווה לאיש יקר

giloni

New member
רשימה רשימתית מאד, מרשימה ברשימתיותה

ובמיוחד באיכותה. תהיה תכנית עם הרשימה הזו. רק שאת Heaven is in Your Mind השמעתי שלשום. האמת שאפשר עוד פעם, אבל יש עוד כל כך הרבה דברים יפים שאני מרשה לעצמי להוריד אותו בצער מרשימתך. יקי

LadyG

New member
לא שמתי לב...תוריד חופשי

ואני חושבת שבמבט נוסף - 1967 לא שלמה בלי הנדריקס.

לכולם פה יש אחלה רשימות!

והנה רשימה שהייתי מרכיב לכול השירים היפים אך העצובים לשעה אחת (סתם קצת משעמם לי כרגע אז נעשה משהו פרודוקטיבי): Jefferson Airplane-Blues from an ariplane אחלה יריית פתיחה לג'רפסונים. קצבי ומקפיץ, אבל מי שמקשיב למילים מגלה שהשיר הזה די עצוב.. Simon and Grafunkel-Wednesday Morning 3am שקט יותר אבל ואפילו עצוב יותר. ההרמוניה של סיימון וגרפונקל בשיר הזה היא מעולה. שיר שנוגע במקום קרוב ללב. Byrds-Everybody`s been burned before כי זה פשוט נכון. Tim Buckley-Pleassant Street כשאני שומע את הפזמון בא לי לצרוח איתו יחד. זה לא סתם שיר זו אומנות. The Doors-Love her madly מגבירים את הקצב. לא יודע אם מוריסון פה מדבר על נשמתו התאומה, פמלה או מישהי אחרת שנמאס לה וברחה לכמה שעות...בכל מקרה, כמו תמיד הדורס יודעים לעשות אחלה להיטים. Creedence Clearwater Revival-Someday never comes השיר הזה מחזיר אותי לכל מיני מקומות בחיים. חבל שהשיר הזה לא התפרסם...בזבוז. Richie Havens-Morning, Morning בלוזי ויפה. הכינורות בהחלט מוסיפים לתחושת הבודדות, מצד שני התיפוף נותן קצת עידוד... Nick Drake-Poor boy איך אפשר בלי? Led Zeppelin-Babe, Im gonna leave you לא יודע אם פייג' לקח את הרעיון לשיר הזה ממישהו אחר או לא, אבל אין ספק שזה שיר אדיר Carole King-So far away כאילו לקחה לי את המילים מהפה... Zombies-Beechwoord park המון זמן לא שמעתי את הזומביז והשיר הזה בהחלט לוקח אותי בחזרה לבייצ'ווד פארק שלי Pink Floyd-Breathe in the air תהייה לגבי משמעות החיים...אם היה זמן אין ספק שהשיר הזה לא בא לבד, אלא שמיעה מלאה שלשאר האלבום... Beatles-While my guitar gently weeps (The acoustic version) איך אפשר בלי הביטלס? לטעמי זו הגרסא שמעבירה למאזין את מה שהריסון באמת רצה להעביר לשומעיו. אחרית הימים-מר גוסקין מעניין אם מדובר על אדם אמיתי או שזו רק פיקציה...כך או כך שיר מקסים

AeroTom

New member
את "Babe" ג'ימי בהחלט לקח מאחרים

זה בעיקרון שיר פולק עממי ישן שג'ימי התלהב מהגרסה של ג'ואן באעז שלו ולקח אותו לזפלין ולגרסה שלהם.

למעלה