מחדל

מחדל

שלום לכולם את שוק החיות בכפר קאסם בטח כולכם מכירים ואולי גם הספקתם לבקר שם שוק ענק של בעלי חיים כלבים תוכים מכרסמים חתולים ודגים הם החיות שניתן לקנות במחירים זולים להפליא גם מבחר לא קטן של זוחלים ראיתי בשבוע שעבר מינים רבים של נחשים ולטאות שלא ניתן להשיג בכל חנות חיות רגילה בין מיני הנחשים למי שיחפש הייטב יוכל למצוא בין הפריטים המוצעים למכירה זעמנים שחורים צעירים ובוגרים אני מצאתי לפחות עשרה בשלושה חנויות ובחנות אחת היה אפילו צפע ישראלי שהוא איננו למכירה אלה רק המותג של החנות . למה הרשות לא מגיבה בעניין

oren666

New member
אההה

אני עכשיו חוזר משם.... קניתי כנרים. לא ראיתי נחשים האמת... ידוע לי שיש שם דברים מוזרים אבל לא ראיתי נחשים היום. אולי כי הגעתי מאוחר וחלק מהבאסטות היו סגורות.

tesnake

New member
אני לא הייתי רוצה להיות פקח באיזור

כפר קאסם בסופ"ש הבא...

snake liron

New member
שאלה?

יש שמה גם נחשים (חוקיים) למכירה כי שאני הייתי שמה לא ראיתי בכלל האם יש שמה כרכנים ומתכדרים וכולי כי חוץ מקנרים וכמה תוכים זקנים וזבל (צעצועים והכל) של ערבים לא ראיתי שם כלום אולי עוד כמה יונות אבל נחשים??

ראיתי פעם אחת נחשים בשוק בכפר קסם

אני ראיתי מיזמן שמכרו שם קינגים וכרכנים ויש שהם איזה משהו שמסתובב עם בואה משהו כמו שתיים חצי מטר ושעמתי שמכרו שם תנינים ב 50 שקל אני מבקר שם די הרבה ורק פעם אחת נתקלתי שמכרו נחשים שם אולי מוכרים מוקדם בבקור ב7 ככה

אני חושב

שיכול להיות שמדובר בשעות המוקדמות מכייון שאני כתבתי את ההודעה בסביבות השעה 13:00 אחרי שכבר חזרתי משם אני מעריך שהייתי שם בין7:00 -9:00 וזה לא פעם ראשונה שאני שם אני קונה שם הרבה מכרסמים (אוכל) ובאמת זאת פעם ראשונה שנתקלתי בזוחלים חוץ מתנין אחד לפני חצי שנה והוא לא היה למכירה

snake liron

New member
שווה להגיע?

אז מה אתה אומרים שווה להגיעה לשם בבוקר 7 ככה איך המחירים מישהו בדק אולי? פשוט אני מהדרום לסוע לשם זה פרוייקט אז לפחות שהיה טעם לנסיעה.

מה אתה מחפש

מה אתה מחפש תוכים כלבים ומכרסמים למנהם תוכל למצוא זוחלים לא תמיד יש אבל המכירים שם זולים

חבל על הזמן

חבל על הזמן שלך עם אתה רוצה רק תוכים מכרסמים דגים וזוחלים פעם במליון שנה

למעלה