מחדל!!!!!!!

פוגלר

New member
מחדל!!!!!!!

מחדל שהמשטרה עושה דבר כזה, אני לא אומר שזה לא בצדק אבל זה עדיין לא בסדר, זה הורס את פורים

Squad 55 Taylor

New member
מחדל?

עדיף שלא ילבשו מסכות מאשר שאח"כ נבכה על ארון שהגיע לשם בטעות... אם אתה מבין למה אני מתכוון

or_k

New member
נכון שזה מבאס

אבל מה לעשות ואנחנו דווקא לקראת סוף י"ב תכננו כמה תחפושות מצחיקות וכנראה נצטרך לבטל את זה בגלל ההוראות האלה. אבל אני מבין את המשטרה וגם מתכוון לפעול הרבה בפורים באבטחה. אז צאו לבלות ובדרך תתנו משמרת כדי לשמור על הביטחון של האזרחים. חג פורים שמח!

הם צודקים 100% .....

תארו לעצמכם כמו בשנים עברו את מטח הפיגועים שהיו ביום של פורום הפעם הם המישטרה לא לוקחים סיכון-לא מאפשרים לאף אחד להתחפש ובצדק- כי כל פלוץ יחשבו שזה מחבל מתאבד

איתיץ

New member
ערימה של בולשיט

1. המשטרה לא יכולה לחייב אזרחים לא להתחפש, המשטרה זה גוף שאוכף את החוק, לא ממציא חוקים. 2. אין שום מחדל ברצון להעלות את רמת האבטחה, בעיקר בפורים. 3. זה פשוט תחילה של תהליך, זה התחיל מהנחיות משטרה לא להתחפש לשוטרים או לחיילים בפורים שעבר, ועכשיו זה לא ללבוש מסיכות. חגי ישראל זה דבר חשוב, אבל כך גם חיי ילדינו.

בלה בלה בלה בלה -ידה -ידה ידה ידה-

ערמת בולשיט מה שאמרת פה! יש דרישה מכולםםםםםם -לא ללבוש מסכות אז זה לא לבוש מסכות חוק זה חוק!!!! וזה מה שקובע! המישטרה תעשה הכל למענינו ואם זה לדחוף דחות אז הם ידפקו דוחות ואם זה יעצרו על אי ציות להוראת שוטר בגלל החרטה בונה שאתה אמרת הם יעכבו!

למעלה