מחדל בגן חובה!

מחדל בגן חובה!

אני חייבת לשתף אתכם, בתור אימא מודאגת: בני לומד בגן חובה במזכרת בתיה. הגננת לא נמצאת מספר ימים והיום בבוקר התברר שהסייעת נמצאת לגמרי לבד- כי המחליפה חולה. הסייעת פנתה למחלקת החינוך בבקשה לעזרה, והתשובה היתה- תתקשרי לזאת וזאת. הסייעת הסבירה שהיא נמצאת עם הילדים ולא יכולה להתחיל לעשות טלפונים. בעשרים לתשע הגיע "העזרה"- מסתבר שבמקום גננת שלחו את המנקה של מחלקת חינוך... כששאלתי את מחלקת החינוך על מה מדובר- הסבירה לי רחל מקוביצקי שזו טעות והם ממש מתנצלים- והיא כרגע מחפשת גננת שתחליף את המנקה בגן. בצהריים התברר שלא גננת ולא נעליים- ילדה מחטיבת הביניים התנדבה לבוא ולעזור בגן.... לא כולנו השארנו את הילדים שלנו בגן באותו יום. זה נשמע לכם נורמלי?? הגננת לא נמצאת מסיבות אישיות, ובינתיים- שולחים כל יום מישהי אחרת. כנראה שמחלקת חינוך משלמת כל כך "טוב" למחליפות שאף אחת מהן לא טורחת להגיע. נשארה רק המנקה. אני מרחמת על הסייעת שצריכה להתמודד עם בירוקרוטיה ו-30 ילדים בשמונה וחצי בבוקר.

TL411

New member
זה ביזיון אמיתי!

אכן לא מצאו מחליפה/ממלאת מקום ושלחו את המנקה של מחלקת חינוך!!! ניחמו אותנו שיש לה גישה לילדים ..... מצחיק מאוד. איזו הכשרה יש לה בתחום החינוך? אי אפשר לבוא בטענות לצוות הגן אבל בהחלט צריך להעיר את ה"כישרונות" במחלקת חינוך. תתעוררו.....מדובר בילדים שלנו!

אנשים תתעוררו !!!!!

אנחנו הולכים לעבודה **כאילו** ילדינו מוקפים בצי של אנשים רודפי שלומם. כשלמעשה המבוגרים האחראים אותם אנחנו משאירים את אוצרותינו עסוקים ב"לשרוד" ביזיון של המועצה, ביזיון מוחלט שאין לפחות 5 גיבויים לסייעת, ולא רק אחת. זה חולני !!!!!! חברי מועצה יקרים, סילחו לי על הבוטות אבל אני דורשת שתתחילו לעבוד על הדברים החשובים ותפסיקו עם ""צביעת" המושבה בצביעים ססגוניים. אתם צריכים רשימת גיבוי לא רק של סייעות, אלא גם לתגבר ולאכוף את מה שפוגע לנו באיכות החיים (ריחות בלתי נסבלים, רעשים מאולמות השמחה הבלתי חוקיים, איסוף צואת כלבים ממדשאות ילדים) שימו לב מה פוגע בנו ותנו את המאמץ בדיוק בנקודות האלו ולא במה שבה לכם להתעסק !! אלוהים שישמור, להשאיר את הילדים בגן רק עם הסייעת ולומר לה, "תתארגני על עצמך לבד" איפוא נשמע דבר כזה מפלצתי? ובכלל בעיתות משבר מדוע אף אחת ממחלקת החינוך לא הלכה למלא את המקום החסר למספר השעות ???

maria100

New member
הדבר תלוי במנהל המחלקה .....................

האם עובד יכול לקום מימקום מושבו ולהחליט מה עושה היום והיכן יעבוד?

נורא!!!!!

מסכנה הסייעת... לא רוצה לחשוב לו.... חס וחלילה היה קורה משהו לאחד הילדים באיזו סיטואציה היא נמצאת. לדעתי במצב כזה היה צריך ליידע את ההורים ושהם יחליטו אם במצב כזה הילד שלהם נשאר בגן. או לאלטרנטיבה אחראית אחרת.

havzitzi

New member
איזה מוזר שאין מחליפה

אני עבדתי בגן ברחובות, ואין דבר כזה שאין מחליפה לגננת או לסייעת , הרי יש כמה נשים כגיבוי למקרה חירום. מוזר מאוד. אני לא מבינה למה לא מעסיקים נשים מחליפות בכוננות....

תשמעי..

אני לא יודע באיזה גן מדובר אבל במיקרה הזה אני מאשים רק את הגננת. אני בטוח שאם המקרה היה הפוך והסייעת לא היתה מגיע.. היו לה בקנה כמה וכמה אופציות. חוץ מזה........ לא מבין למה לא שלפו איזה מורה שובתת

TL411

New member
הגננת ממש לא אשמה!

הגננת ישבה שבעה על אמא שלה. לא נראה לי שהיא זאת שהיתה צריכה לטפל בזה. וגם לא הסייעת!! הסייעת עשתה מעל ומעבר. האחריות שהיתה מוטלת על כתפיה באותו בוקר גדולה ורבה. היא לא יכלה גם לשמור על הילדים וגם לבצע טלפונים לאיתור מחליפה. נשמע לך הגיוני??? זה צריך להיות בטיפול של מחלקת חינוך בלבד. למחלקת חינוך אין סייעות מחליפות, הם לא נערכו כמו שצריך, האצבע המאשימה צריכה להיות מופנית אליהם.

תקשיבי....

קודם כל אני משתתף בצערה.! שנית כל... אני חושב שלו הגננת היתה מראש היתה מכינה כמה אופציות ולדעתי זה צריך להתנהל ככה אז לו היתה נוצרת הבעיה. אפילו אם לא היא תכין היא צריכה לוודא שמחלקת החינוך מוכנה ליום בו לא תוכל להגיע לגן. יום ניפלא.

idanri

New member
חחח אפילו בטלוויזיה דיברו על זה כרגע

ליאור שליין אמר על זה משהו בתוכנית הגדולה שלו עכשיו לפני כמה דק'...

למעלה