מחדד את עמדתי

ofek new

New member
מחדד את עמדתי

אתמול הכריז מעל במות כל העיר מי שנחשב עד עתה "קצת משוגע" כי אין בכוונתו לקבל את הדין וכי בכוונתו להלחם מלחמת חורמה בשותפיו בשל החלטתם להדיחו.
היום נורה טיל ראשון ע"י "קצת משוגע" שבראייתי הפשטנית הופכת אותו ל"הרבה משוגע", וזאת מנימוקים שכתבתי היום.
אני רואה עצמי כצד ג' שנפגע מפעולותיו של "קצת משוגע לשעבר".
אעשה כל פעולה לגיטימית להגן על השקעתי.
קורא לכל מי שחושב כמוני להביע עמדתו.

אם כל זה נכון מה שאתה אומר

הקי שלוסקין מקרב את קיצו מהר יותר ממה שהוא חושב
ויודע מה הלוואי ואתה צודק!
צריך רק להוכיח
ככה ניגמור את זה מהר וחלק

עמדתי כעמדתך.. ולשימחתי עמדת הרוב..

שרואה ושופט את המציאות והתנהלות השותף כללי בכל וטוביה בפרט לפי ההתנהלות בפועל שלהם.. תם עידן התמימות..
לוסקין ככל הנראה הוא לא המשיח וככל הנראה לא יביא לנו שלום עולמי.. אבל כתבתי מקודם לראובן בלי לקלל בלי לקלס
בעדינות יתרה אמרת שפר ישנה "..אלוהים תן לי את האומץ לשנות את מה שאפשר, את הכוח לקבל את מה שאי אפשר לשנות ואת החוכמה להבדיל בין השניים."
שאני לא מתכוון אפילו להתעמת איתו ..כי זה ביזבוז אנרגיה משווע..כי התודעה שלא לא ניתנת לשינוי .. בנוגע לכללי.. אז איזה שוחר צדק (חד צדדי כמובן) מחק את הפוסט..
בקיצר אחי חושב כמוך והלואי ולא זה היה המצב.. עכשיו זה לא לוסקין זה הררי.. יאלה נאשים את הש"ג.. נו שויין.

רון אם זה נקמנות של לוסקין

ויש לכם הוכחות אתם חייבים לעצור את זה מייד!
אבל קחו בחשבון שיתכן שאתם גם טועים
ואת הנזק שנעשה לא יהיה ניתן לתקן..

אני באמת מקווה שמחר לוסקין יקבל נייט אם יוכיחו לו שגרם לנזק מכוון
אבל אם לא כניראה שאין דברים בגו...
נראהמחר

zur55

New member
מנהל
רון זה אני ולא

איזה שוחר צדק (חד צדדי כמובן) שמחק את הפוסט

הכותרת הייתה העיקר
ואין לי יכולת עריכה

אז אם זה מה שעושה אותי
שוחר צדק חד צדדי
שיהיה

אני אסביר על השוחר צדק..

שראובן היקר רושם גולני שלי עם תמונה של שטן.. ובתוכן שוב ושוב משמיץ אותי אתה לא מוחק.. ושאני כותב @ ראובן ידידי אתה שייך לקטגוריה השניה באימרת השפר.. בריאות״ ואימרת השפר מוכרת.. וכל מה שרציתי לומר זה ראובן אתה לא ניתן לשיכנוע מכוון שאתה כל כך נעול על צדקת הדרך שלך ולכן אני אפילו לא מוצא לנכון להגיב לך .. ואת זה אתה מוחק?.. למה ועל מה?.. אשמח להסבר.. קיללתי גידפתי השמצתי?.. מה..?

לא צור

תמונת השטן הייתה רק תחליף לפרצוף האדום המפורסם
ולא בדיוק קשורה אליך...

TOKTOK5

New member
לוסקין המלך

אני מבקש שתדבר יפה עליו
ושלא תפגע בהשקעתי

נזי11

New member
לאופק שלום אכן טיל

מאד השתדלתי שלא לייצר רעש בין החברים כדרכם של הקיצונים ביננו.

לא מעט הואשמתי שאיני מחסידי המנכ"ל בגלל ממצאים על פיהם הראיתי שמשקיעים הוטעו
עם זה נקטתי לשון מעודנת יחסית כלפיו. בעובדה במו"מ שניהלנו ניסה פעמיים לשוחח עמי ביחידות.

היו מספר חברים שביקשו שאצא נגד מן ההתחלה ולא הסכמתי, לא מחמת הרצון להימנע מקרבות השליטה למעלה, לא מעדוד העליהום
לא מחמת הרצון להשפיע על קרבות הירושה וגם לא מחמת רצוני שלא להשפיע על דעתם של המחזיקים.

אירועי אתמול גדשו את הסאה.

לא אהבתי את המכתב שיצא לתקשורת, כי היה בו חוסר אחריות מסוים לכלל השותפות.
היום אכן נורה טיל כדבריך והוא טמון במשפט ה"פשוט" הכתוב אינדיקית

"3. השפעת האירוע על מהלך הקידוח ותקציבו- לא ניתן בשלב זה לדעת מה יהיו השלכות האירוע על תקציב המבחנים.

יובהר כי פעולות המבחנים דורשות דיוק, והחוסר במידע בעל משמעות מהלוגים עשוי להשליך על הצלחת ביצוע המבחנים" (ציטוט מדויק החצי השני הוא המהותי מבחינתי).

שתי שורות מעל ולכאורה בסעיף אחר רשומה ההשלמה (מעין פאזל אינדיקי טיפוסי)

"בכוונת השותף הכללי להכין את תוכנית המבחנים בבאר מגד 6 בהתבסס על הממצאים שהתקבלו בלוגים החשמליים שבוצעו בקידוח מגד 5.) הסמוך"שוב ציטוט מדויק.

לכל המעונינים צירפתי גם את תכנית המבחנים של מגד 5 http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp?report_cd=539339-00&CompCd=506&Type=Pdf

כלומר הצלחת המבחנים תלויה בדיוק ויש לי כונה לבצעם על פי נתוני מגד 5 !!! למרות שברור שמגד 6 לפחות לפי השכבה שהזרימה נפט אינה מצויה באותם גבהים ועוביי שכבות כמו מגד 5.

מה שהרג אותי היא ההודעה "המבהירה" שבלבלה לא פחות ויצרה רושם ברור ש מחד "על כך שלא התקבלו לוגים חשמליים בעלי משמעות מבאר מגד 6 שעליהם ניתן להתבסס לשם גיבוש תוכנית המבחנים" ומאידך "יובהר כי במהלך קידוח מגד 6 התקבל מידע מהבאר"

מ שמותיר רושם ברור של סימן שאלה ? ואם אתה בסימן שאלה גדול יותר לאחרהבהרה אתה בבעיה פשוטה הקרויה טשטוש או בשפת העם "החזקה בביצ.."

מה לעשות שגובה השכבות במגד 5 נמוך מהפרשי הגובה שנמדדו בין 3997 במגד 6 ל כ 4080 במגד 5.

יכול היה המנכל לקחת אחריות ולומר בודאות שיש ביכולתו לזהות את מיקום השכבות ו"לבזבז" 9 מיליון $ למבחני הפקה (שהם עלות קידוח חדש שלם ללא תקלות).

משבחר שלא לעשות כך והשאיר את הערפל הסמיך באויר השאיר את סימן השאלה המהותי של הצלחת הבאר !!!

נכון שיש מידע צופן פני עתיד אבל יש גם מידע שאינו צופן פני עתיד של השקעת 9.5 מיליון $ ללא כל ביטחון של 99.9% בהצלחה כפי שהוצג על ידו בעת ששוחח על גיוס כספים

במצב זה של חוסר אמון קודם באה ההודעה חסרת האחריות הניהולית והגבירה את חוסר האמון.

למצב זה יש משמעות יחידה - הביתה.

בכל תפקיד בכיר יש אלמנט של חוסר ודאות! כל מי שהתנסה בתפקיד ניהולי יודע שאם באותם תנאי חוסר ודאות לא תספק סחורה תלך הביתה עם כל החיבה שיש לך באירגון!!

האם גם אנו צריכים באותם תנאי חוסר ודאות לסכן כספנו בעבור מנהל שקיים חוסר ודאות נוסף לגבי תפקודו?

דוקא הגברת העירפול על ידי הנמכ"ל שיש לה לטעמי איום מוסווה מחייבת אותנו כמי שחרדים להשקעתם

להגביר את הודאות ע"י הוצאת האלמנט של חוסר ודאות הקרוי מנכ"ל החוצה. בבחינת והקאת את הרע מקירבך.

lior sa

New member
אכן זו לא פעם ראשונה שהמנכ"ל משדר

חוסר אמון וחוסר ביטחון בהצלחת מגד 6.

אם זה מתוכנן או סתם פחד במה אני לא יודע וזה לא משנה את העובדה שכנראה מישהו אחר יצטרך להמשיך את העבודה.
מישהו עם יותר אמון בעצמו.

את ההודעה של אתמול קשה להסביר בלי להכנס לקונספירציות, במיוחד מול טענות צביקה שמתעקש שתוצאות הלוגים טובות ואפילו מצויינות כמו גם ההחלטה הברורה ללכת למבחני הפקה שלא השתנתה.

שיהיה לנו בהצלחה.
בוקר טוב.

ערני77

New member
ליאור בוקר טוב

אולי שלושה חודשי הפקה???
ונו כמה זמן יש הפקה ??מי יודע אולי אלו שרוצים אותנו למטה....הם אלו שעוסקים במסחר בפיפסים

ערני77

New member
גם על שכבה 8 במגד 5 נאמר שאולי תהיה הפקה

לכמה חודשים אולי הממשך בפוסט הבא

groomy

New member
יישר כח, כל מילה בסלע

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר!!

ניתן להחליף כל איש מקצוע כל שכן לאחר שעשה את

עבודתו. אין לחשוש הגילוי נעשה על ידי לוסקין, פיטר, אינדיג, בקר והכותבים בפורום....מהרגע הזה העסק יכול לעבור לכל מקצוען אחר. מי שכשל כל כך הרבה פעמים אינו יכול לטעון למזל רע לנסיבות לבירוקרטיה ורגולציה. מי שכשל באופן סידרתי כבר לא ילמד וניתן בלי חשש לקבוע שיכול להיות קר יותר טוב.
לשם הבהרה - יותר טוב לא כולל גיוס כסף מהציבור.

למעלה