מחברי USB על הלוח

• פותח הנושא רש
  • פורסם בתאריך

רש

New member
מחברי USB על הלוח

איך מאפשרים שימוש נוח עם חיבורי USB פנימיים על לוח האם. האם יש ערכה שמאפשרת התקנה חיצונית של המחברים , לחיבור וניתוק מכשירים נוספים ל USBכמו במחברים המקוריים שעל המארז שנוצלו במלואם.

noam01234

New member
בוודאי

יש HUB ל USB שמפצל את היציאה למספר יציאות, עד כמה שאני יודע זה מתחיל ב 4 יציאות.

רש

New member
חיבורי USB

השאלה המקורית היתה איך משתמשים בחיבורי USB שנמצאים על לוח האם ואין גישה אליהם למשתמש הרגיל. צריכה להיות איזו שהיא שיטה להתחבר אל חיבורים אלה כאשר בקצה השני מחבר שיהיה מותקן על המארז. לגבי HUB , שמעתי על האפשרות , מבקש הסבר קצר מה מומלץ לקנות.

noam01234

New member
USB

אתה מדבר על לוח בצורת AT ולא ATX, לשם כך תוכל לקנות מחבר USB ללוח AT בכל חנות מחשבים - שים לב שיש מספר דגמים והדגם הנפוץ הוא 8 פינים (אם אני זוכר טוב) בשתי שורות של 4. כמובן שתצטרך חלונות 98 ומעלה או חלונות 2000 לגבי HUB אז תלוי מה כמה יציאות אתה צריך, אני המלצות לגבי זה.

רש

New member
USB

יש לי מחשב יחסית חדש , פנטיום 3 866 עם לוח של SHUTTEL כך שלא מדובר על מחשב ישן. אני משתמש ב 98 ומשתמש ב UBS שמותקנים על המארז. יש עוד חיבור כזה הנמצא על הלוח ואני מתענין איך להשתמש בו. בסך הכל צריך להתקין בצורה מסודרת ולא איזה מן פתיל שיוצא לו באיזה חריץ במארז.

למעלה