מחאת שער 11 - בושה.

מחאת שער 11 - בושה.

מאוד התקשיתי היום להמנות בין אוהדי מכבי ת``א. אני וחברי היינו מהחידים בשער שעודדו וזאת למרות אויומים שיכו אותנו על שום פעולותינו. אלו אוהדי מכבי? זאת מחאה שקטה? שיעודד את וורוצלב - מה ההבדל ? אוהד כדורסל צריך לשים את חשיבות הקבוצה לפני עצמו: היום מעודדים ומחר שולחים מכתב מכובד של התלוננות. אוהדי מכבי שהתנהגו כמו שהתנהגו לא ראויים להקרא אוהדים, ייתכן ומה שאמרתי ואומר קצת קשה אבל הם מביישים את עצמם ומבזים את הכדורסל ומכבי ת``א כמועדון.

מצטער....

כאוהד...וכמנויי שער זה אני לא מסכים איתך זאת הייתה מחאה צודקת ונכונה וחבל שנפלה על אוזניים ערלות

אני מסכים שהמחאה מוצדקת

אבל ככה לא מתנהגים אוהדים. האוהדים שהשתתפו במחאה צריכים להתבייש בעצמם - הם פגעו בקבוצה, בשחקנים, בהנהלה, באוהדים האחרים ובאוירה במשחק. מלבד זאת הם ביישו את עצמם והראו שאוהדים אמיתיים הם לא. את הפגיעה בקבוצה כבר ניתן היה לראות במשחק... לגבי עניין המחאה. הדרך הנהוגה לטעמי לנסות ולשנות דברים לא צודקים כאלו היא לארגן מכתב עם הרבה חתומים ולשלוח לעיתונות ולאגודת מכבי ת``א ולשמעון מזרחי. כך הפגיעה בקבוצה ובשחקנים הייתה נשמנעת והיו חוסכים המשתתפים בושה לכל.

תגובה

ומה אז? אני בטוח שלמכתב הייתה תגובה ממש כמו לכל טונות הדואר שהם מקבלים מכתב ולשבת בשקט לא היה מזיז כלום. אבל אם הולכים על מעשים מה אפשר לעשות חוץ מזה? להחרים משחק? זה הרי אותו דבר אם אני הולך לפי הקו שלך כי גם כאן הם פוגעים בקבוצה בחוסר העידוד אז אתה עוד מציע לעשות

גם אני חושב שהמחאה היתה מוצדקת

ולימדה, כך אני מקווה, את הנהלת מכבי לקח מארץ הלקחים - לא יורקים בפנים של אוהדים נאמנים. זו הייתה מחאה אפקטיבית ומהדהדת יותר מכל מכתב או עצומה. מה גם שכשהם ראו שהקבוצה בצרות והנקודה שלהם הובהרה, הם סיימו את מחאתם לפני המתוכנן. מחאה כזו היתה צריכה לבוא עוד בשנה שעברה אחרי היחס לאוהדים לפני המשחקים מול פאוק ובולוניה. מהלך המשחק גם מראה כמה האוהדים האלה חשובים למכבי, כמה חשוב לשמור עליהם וללכת לקראתם. כל הכבוד למוחים, יש למכבי אוהדים נהדרים ומי שיורק להם בפנים מגיע לו סטירת לחי בחזרה. נקווה שלמישהו במכבי נפל האסימון.

גם אני חושב ככה

גם אני בהחלט חושב ככה - צריך לצאת מהאשליות שעצומה או מכתב יעזרו כולם יודעים שזה לא - אני בטוח שניסו עוד לפני בדרכים שקטות יותר לשנות המחירים ולא הלך אז לא נראה לי שמכתב יעזור עכשיו ובקשר לשאר הדברים אני מסכים עם כל מילה

האוהדים הנאמנים האלה כמעט פגעו

בקבוצה. מעניין איך היו מרגישים האוהדים הנאמנים האלה אם מכבי היתה מפסידה. אז אם כמה שחושבים אחרת ממני החליטו לא לעודד ולנסות לגרום נזק לקבוצה ולעצמם זה בעיה שלהם,אבל איזה זכות יש להם לאיים על כאלה שרוצים דווקא כן לעודד את הקבוצה? לאוהדים כאלה נאמנים מגיעה יותר מיריקה בפנים. עם אוהדים כאלה אולי חבל שלא הפסדתם לוורוצלאב.

למרות שאני לא אוהדת מכבי

הגישה הזאת באמת נראית קצת מוזרה. שזה לא ידאיג אותך. בטלוויזיה לא שמעו את ההבדל:)

למכבי אין קהל - תקרא/י את זה - - ->

אני לא יודעת אם את/ה בן או בת אבל אני אגיד שאת/ה צודק/ת לחלוטין! למכבי באמת אין קהל חוץ מ 10,000 האוהדים שמפציצים את יד אליהו מידי שלישי ועוד כמה מאות ואולי אף אלפים יושבים מול הטלוויזיה עם פיצוחים ומתרגשים ביחד עם אחת הקבוצות הכי טובות בארץ. לא, ללא ספק למרות שיד-אליהו הוא אחד המגרשים הכי ביתיים באירופה למכבי איןקהל.

האומנם???

מעניין מאיפה הוצאת את הנתונים האלה אוי שבעצם לא כי הם שטויות ויודעים את זה - שמכבי היא הראשונה שיש לה קהל

דברים שנראים לך

עכשיו זה מה שנראה **לך** את צריכה לעשות הבדל בין מה שקורה באמת למה שנראה לך את רוצה לחשוב שלמכבי אין קהל, וייתכן שאת גם מצרי העין האלה שרוצים בכשלונה של מכבי אז אני אגיד לך יש קבוצה אחת שהיא באמת הגדולה מכולם מכבי עלית תל אביב ולכל משחק באים לפחות חצי ממדינת ישראל אולי ! וזאת עובדה שלא ניתן להתווכח איתה אז ככה שדברים שנראים לך עדיין זה לא מה שקורה

נראה לך? יש לך בעיות קריאה או ש...?

אתה בסדר?????? אני אוהדת ש-ר-ו-פ-ה של מכבי ואני הראשונה שיודעת שלמכבי יש מלא מלא אוהדים אחרים אז אל תתווכח איתי על זה אפילו!!! ההודעה שלי הייתה מיועדת ל``אין קהל למכבי`` שהיא חברה בפורום אם לא שמת לב...

ככה את נשמעת

קודם כל שמתי לב שההודעה שלך הייתה מיועדת למשתמשת ``אין קהל למכבי`` אבל מכיוון שדיברת באירוניה אי אפשר היה להבין. מתוקה, אם לא שמת לב אי אפשר להביע אירוניה בצורה טובה כשלא אומרים את זה בקול אלא כותבים כמו ששמת לב - לפי מה שכתבת אי אפשר להבין שהתכוונת באירוניה ולא באמת - ולכן אל תנסי לדבר באירוניה או בסרקסזם על גבי הדף כי אי אין את טון הדיבור שיכול להראות את זה ואם את כבר מתכוונת לזה אז לפחות תשימי את זה במרכאות (אני מקווה שאני לא צריך ללמד אותך את כללי הכתיבה בפורומים כדי שיבינו אותך טוב) ודבר שני - אז מה אם היא חברה בפורום?!?!?!? והשם שלה מופיע למטה? זה לא משנה בכלום חוץ מזה שכל אחד שכותב כאן הוא חבר בפורום הזה ולא רק מי שנמצא ברשימת ה``כותבים ביותר`` אם לקרוא לזה שלמטה ככה עוד משהו - זה לא משנה בכלום אם את אוהדת שרופה של מכבי או לא גם האוהד הכי שרוף יכול לחשוב שאין לקבוצה שלו קהל כי זאת עובדה. לא שאני אמרתי שאת חושבת ככה שוב פעם אבל זאת הרגשה של בן אדם

דובשי (-:

New member
האוהדים הוכיחו קבל עם ועדה ש...

הם הנשמה של מכבי! ראיתם, בלי העידוד שלהם מכבי שיחקו חלש.. יש אוהדים שדווקא צודקים, מכבי צריכה להיות גאה בכך שיש לה הרבה אוהדים ולהתחשב בהם... יאללה מכבי!

דעה שונה

לצערי אני לא מסכים איתך כי אני חושב שמכתבים אף פעם לא עושים כהוא זה השפעה כלשהי. רק מעשים בדרך כלל עוזרים. ולצערי זה מה שהם בחרו לעשות קשה - אבל ייתכן שנכון, ואני לא חושב שאתה ראוי לעשות סלקציה מי אוהד ומי לא - גם בין נגיד בני זוג יש מחלוקות שגורמות לאחד לעשות משהו קשה נגד השני זה לא אומר שאין כאן אהבה יש כאן אכפתיות כי הרי אם לא היה אכפת להם מהקבוצה הם לא היו רוצים לנסוע לפאריז כל כך עד כדי כך שהם רוצים לשנות את מחירי הכרטיסים בכל מחיר כי הם חייבים להיות שם אני חושב שזה היה צודק לעשות מעשה אני לא בדיוק מסכים עם המעשה אבל אני גם לא מגנה אותו

למעלה