אין חפי יום שלישי נחשון סוגר ת'בסטה
שברנו לו את השוק. הוא בא אליי אתמול ואמר לי:"לא די דסי אתה חייב לקנות אתה לא מבין אין לי כסף להאכיל את הגוזלים יו יו ניגה ניגה, אתה שובר לי את השוק בכך שאתה לא קונה שוקו." אז אמרתי:"כוס אומו שלך נראה לך שאני יתמסחר יא אוהב קפיטליסטים מצורע." אז הוא ענה:"אבל אתה לא מבין אני כמו עורב ראיתי את המקרר המנצץ של תנובה ולא יכלתי לעמוד בפיתוי!" אז אמרתי לו:"אה ואין לך יותר רגשות ליטבתה." אז השחור אמר:"עם יטבתה זה היה דבר נפלא אבל זה נגמר, לא יכלתי יותר עם המחוייבות הזאת הם דרשו יותר מדי. אתה יודע אני גר פה בשרון והם שם בערבה, זה קשה לנהל מערכת יחסים ארוכת טווח כזאת, זה היה צריך להיגמר לא יכלתי יותר." אז אמרתי:"אבל נחשי רק יצאת ממערכת יחסים אתה לא חושב שזה קצת מוקדם? אתה בכלל מכיר את קרלו הזה, נראה לי שהוא סתם מנצל אותך!" אז הוא אמר:"זה לא נכון קרלו היה שם ברגעים הכי קשים שלי, שיטבתה בגדה בי עם הצרכנייה בנורדיה, מי בא לנחם אותי?! קרלו, באמת אכםת לא ממני!" אז אמרתי:"אתה לא חושב שאתה פוגע ברגשות של יטבתה שרק יצאת ממערכת איתה וישר אתה הולך לקרלו? לפחות תחכה קצת תן לה להתגבר!" אז הוא אמר:"אתה לא מבין שאני מסתכל לקרלו בעיניים אני יודע שהוא האחד!" אמרתי:"זה לא מעניין אותי מה שעשית היה ממש מגעיל אני רוצה שתלך מחר ליטבתה ותבקש סליחה ותפרד מקרלו ותחזיר לו את המתנה שלו!" הוא אמר:"טוב סתום ת'פה מצידי לסגור ת'קפיטריה אבל לא להקשיב לך!" אז אמרתי לו:"נחשי אתה יודע שאני אוהב אותך קח את זה בחזרה או שאני שובר לך ת'פנים!" הוא אמר:"בחיים לא אתה מגעיל אותי!" אמרתי:"נחשי חבל יש לך פרצוף יפה אתה לא רוצה שאני יהנדס לך פה צלקת." הוא אמר:"זה לא מעניין אותי אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה זה לא ישנה את העובדה שאת שומוק." אמרתי:"זהו זה אתה חוטף." ואז זיינתי אותו מכות ועכשיו הוא באבו כביר! סוף.