מחאה

יבנאי

New member
מחאה

ירון הוריד לי היום הודעה מכיוון שאינה מצאה חן בעיניו, לירון: אכן הוכחת הפעם "מנהיגות" שהורדת את הודעתי. חבל שאינך מסוגל לשמור על ניטרליות ונלחם נגד חופש הביטויי, ובעצמך אמרת שאתה מכיר את דני "החכם" אז מה אם דעתו כדעתך? הוא בעצמו לא שמר על לשונו והגזים פעמים רבות. חבל שאתה נוהג איפה ואיפה, אם הייתי מכירך טוב, אז בוודאי הייתי מסכים על מה שכותבים עליך בפורום אין פליאה להתנהגותך זו. אולי גם הפעם תגיב במילה "הנה" וכו´ אתה הרי עושה צחוק מעצמך - צר לי בשבילך.

לא ראיתי שדני

או מישהו אחר כינה אותך או מישהו אחר במילה "טיפש". אם לא שמתי לב, אתה מוזמן להראות לי וגם הודעה זו תוסר. בשום מקום לא כיניתי את דני "חכם" ושוב אתה מעליל עלי עלילות שווא! שוב אתה פונה לפתרון הקל בשבילך כשאתה אומר: "אז מה אם דעתו כדעתך". שוב אומר לך: אין כל קשר!!!. והראיה, כשאתה "מלכלך" עלי שוב ושוב הודעותיך אינן נמחקות!!! אז מה לך כי תלין?

ירון, אינני מעוניין בכך.

לא איכפת לי אם מישהו קורא לי טיפש. ידוע לי שהצדק איתך שאתה מוחק הודעות של כינויים ברמה כזאת, אך במקרה הספציפי הזה אולי יהיה טוב יותר אם יראו את הרמה בהודעה זו ויסיקו על כלל הודעות הדובר. אם אדם היה נכנס לרמה מוגזמת של קללות או חדירה לתחום הפרט, אז אין ברירה, אך כאן (ובמיוחד שיש מעט המאמינים שאנחנו תמיד מתואמים), אין בעייה להשאיר את הודעתו (היית גם יכול לשאול אותי אם אני נפגע מדבר כזה). כפי שידוע לך, עברתי מספיק דברים בחיים כך שכינוי כזה רחוק מלהשפיע עלי. אני מבין את המחיקה, ובאחריותך להחליט בנושאים אלו כמנהל הפורום, אך דע לך שאינני מעוניין בכך. אני מוחל על כבודי מראש. תודה.

ירון ידידי, ימי הביניים חלפו עברו .

ירון שלום לך. שאני אבין, אתה עכשיו בשיטה של: "הפרד ומשול"? רק בצהרים דיברנו כשעה בטלפון,ובין יתר דבריך אמרת לי, שאתה מאוד משתדל לא למחוק הודעות, אלא אם הגיעו מים עד נפש, וגם הבאת לי דוגמא על סתיו, שמנהלת פורום אחר, אז מה הקטע? אחד בפה ואחד בלב? הרגע ניכנסתי הבייתה, מהרקדה בצפון, אצל זאב ניסים, ומצאתי מסר מיבנאי, ובו ההודעה שהוא כתב לפורום, ואתה מחקת. בעבור המילה טיפש, מחקת את ההודעה? מה הגיעו מים עד נפש? כבר הספקת לשכוח, באיזה ביטויים השתמשו כאן החברים? וגם אחרי שהיסבנו את תשומת ליבך, דבר לא עזר? וכמה זמן לקח לך למחוק את המילה טיפש, מההודעה של אבי שף, כלפי עזרא חברינו לפורום? למרות הזעקות של החברים? אני מצטער ירון, אבל השיכחה שלך סלקטיבית, כשמדובר בתומכך, יש לי תחושה שאתה מנסה ליירט, את מה שלא מוצא חן בעינך, ומשאיר את מה שתומך בך, ומימלא מוצא חן בעינך. זהו רצפט בדוק לשיטה של: הפרד ומשול. ותחשוב על זה. יום טוב.

למעלה