מחאה רשמית נגד YES

EXTENSION

New member
מחאה רשמית נגד YES

אני רוצה לקחת הזדמנות זו בשתי ידיים ולהודיע בחימה לחברת יס אשר נהינת ממליון ושלוש מאות אלף צופים את הסדרות האיכותיות ביותר בטלוויזיה . ולכן אני מוחה בתוקף שסדרות כמו באפי איינג´ל וואטצ´ר ( כן כן תתפלאו אם לא ידעתם לנייג´ל כבר יש סדרה משלו בבי. בי. סי)אינם מופיעות באף ערוץ של החברה . כמו ן תוכניות מעולות כמו יצפאן , פרוייקט איקס שמשודר רק בAXN ועוד רבים אחרים נמנעים מאיתנו צופי יס . בתקווה שבעיה זו תתטופל במהירות האפשרית ואני בטוח שאני מדבר בשם כל מעריצי באפי , כדי שנוכל להינות מחווית השידור האפשרית הטובה ביותר .

taz512

New member
ומה עם עלה שמחוברים לכבלים?

ויש להם ביפ ורואים את באפי בכיף? אז שאנחנו נפסיק לראות באפי? לא נראה לי יותר פשוט שאתה תעבור לשידורים הדיגטאלים. כןזה הפתרון
טאז שד עם פתרונות

Lizz

New member
huh?

<< וואטצ´ר ( כן כן תתפלאו אם לא ידעתם לנייג´ל כבר יש סדרה משלו בבי. בי. סי) >> מה?

Lizz

New member
תודה על ההבהרה

במקרה זה, מעט מידע למשאיר ההודעה המקורית: לסדרה, אם וכאשר תצא, יקראו "ריפר". אמנם עובדים עליה אבל הBBC מסרבים להבטיח דבר. בערך פעם בשבוע מישהי שולחת מכתב מלא שאלות לBBC ומקבלת בערך את אותן התשובות, אבל ברגע שיהיה לי עוד מידע אחלוק אותו בפורום הזה.

Lizz

New member
אתה לא רציני?!

למה לא מספרים לי כלום? אתה בטוח.. איזו סדרה משדרים בדיוק?

לא זוכר אבל

אני יודע שזה בערוץ בי בי סי פריים {ולא BBC WORLD כמו שאמרתי מקודם } ערוץ 32 בממיר של ערוצי זהב ראיתי אולי 15 דקות מהתוכנית {כי הייתי צריך ללכת }

Lizz

New member
עדות אילמת או ג´ונתן קריק?

אם ראית רק כמה דקות וזה נראה כמו טוני הד אבל לא היה ג´יילס, זה יכול היה להיות הפרק הנכון של עדות אילמת או של ג´ונתן קריק שהוא שיחק בהם.

למעלה