מחאה פרטית
שלום וערב טוב
לכולן ולכולם! לפני המחאה הקטנה שלי, הרשו לי להביע הרבה כבוד למקימי הפורום וכל תומכיו! אתם באמת פטישים
אחת-אחת ואחד-אחד... טוב, כמעט... וזה הזמן לעבור למחאה... ובכן, אני מוחה על האפליה של לא אחר מאשר מנהל פורום זה כלפי הגבר השמן! אינני תומך בדעה שהפורום צריך להיות מוקדש לנשים וגברים כאחד, אך אני בהחלט חושב שגם גברים שמנים מושמצים על-ידי החברה המודרנית... הגבר השמן נתפס בד"כ כעצלן וכאחד שמותר לצחוק עליו (במיוחד בתקופת בי"ס). אז אולי כשזה רק בבי"ס זה לא נשמע לכם נורא, אך זה גורם לבן-אדם להסתגר בתוך עצמו, להיות ביישן וזה עלול להשפיע על כל החיים שלו כמבוגר. גם אם בעבודה לא צועקים עליו "יא שמן!", הוא תופס את עצמו כאחד שלא רוצים אותו ושמגיע לו פחות, ואני כבר לא מדבר על קשרים עם המין השני... מצד שני, הרבה פעמים גברים שמנים נתפסים דווקא כבריונים חסרי-רגשות, שתמיד מרביצים לרזים החלשים וטובי הלב (וכמובן לוקחים להם את כל האוכל
). הרבה פעמים ניתן לראות את זה גם בקולנוע - השמנים הם בד"כ דווקא ה"רעים". כעקרון, אני מאמין שכל אחד ואחת מאיתנו, שמנים ושמנות, נמוכים ונמוכות, רזים ורזות, גבוהים וגבוהות, קודם כל צריכ/ה לאהוב ולהעריך את עצמו/ה, איך שהוא/היא. בחברה שלנו זה לא תמיד פשוט, במיוחד כשרואים פרסומות ושומעים הערות צד של אנשים שחושבים שמגיע להם משהו בגלל שהם נראים כך או אחרת. עם זאת, אני מאמין שזה אפשרי, ואם בן-אדם מצליח להקרין החוצה הערכה עצמית, הסובבים אותו גם מעריכים אותו, בלי קשר לאיך שהוא נראה. אז עוד פעם, יחד עם המחאה, כל הכבוד למנהל הפורום על הקמתו (וכמובן, בל נשכח את המנהלת המקסימה!!!). אני מוריד בפניכם את הכובע, אבל אבקש בעתיד לא להפלות את הגברים השמנים שבינינו, למרות שהפורום לא נוצר בשבילהם. ברצוני גם להבהיר שאינני חושב שהחברה שלנו מתייחסת לנשים שמנות יותר טוב מאשר לגברים שמנים, וכמובן שלא בכוונתי להמעיט בחשיבותו של פורום זה, כפי שהוא... אתם (במיוחד עופר) מוזמנים להתווכח ולשלוח תגובות זועמות, וגם לזרוק דברים כבדים במיוחד לכיווני, אבל לפני כן ברצוני לציין שכל מה שכתבתי כאן נלקח מנסיוני האישי...! אז תודה על תשומת ה-
וחיבוק
ענק וחזק לכוווולם כאן, כמו שרק דוב אמיתי יודע לתת...
! (...ובמיוחד לכולן
!) מאחל לכולנו המון
, עם הפורום ומחוצה לו, ושלכולנו יהיו חיים מלאי קילוגרמים... הממ, אתם יודעים מה - טונות של אושר!!!!!! כמו שאמא שלי אומרת, "לבן-אדם טוב צריך להיות יותר..." נ.ב. ועכשיו... מי בעד להקים פורום "דובים
לוהטים"???
שלום וערב טוב