מחאה פומבית!!!

מחאה פומבית!!!../images/Emo124.gif

אני קוראת בזאת לחרם צרכנים! מהיום אל תשלמו עוד את דמי החברות!!!! יש לנו שני שליחים בחו"ל ואף אחד מהם לא טורח לשתף אותנו בחוויות,הגיגים, קטעים ותובנות, שלא לדבר על תמונות... מילא מחשבות, נע ונד, אבל כבוד הרב- בשביל מה שלחנו אותך?????

the ror

New member
יש לי ניחוש מסויים אבל אכפת לך

לחסוך לי פשלות ופשוט להבהיר על מי את מדברת?בבקשה...

the ror

New member
תודה...

לא ידעתי שמיקי הוא הרב היחיד בפורום...והאמת, לא שמתי לב שכשכתבת "מחשבות" התכוונת למישהו,לכינוי... ולחשוב שניסיתי להנצל מפדיחות...חחחח

רותיש1

New member
אז אם כבר.....כבוד הרב, יש לי שאלה!

אם נעקצתי בשבת מיתוש שלא שומר תורה ומצוות, ואני שומרת נגיעה. מותר לי להכות אותו? ואם כן, כמה מותר להכות. עד שהוא רואה שלושה כוכבים או עד דלא ידע? תודה מראש......בתקווה וציפייה לבוא משיח צידקינו במהרה בימינו.......אמן..............בזזזזזזזזזזזזזזזזז!

רותיש1

New member
חס וחלילה כבוד הרב.....

סליחה ומחילה! שאני אעלה מחשבה כזו בראשי?! לא יקום ולא יהיה!!! אתה יתוש שומר תורה ומצוות, ואני שאלתי לגבי יתוש שלא כך דרכו. פשוט בתור יתוש, חשבתי שתוכל לענוות.

the ror

New member
זהו, בגלל זה היה לי הוא אמינא...

(אם ככה כותבים את הביטוי הזה)

the ror

New member
לא חשבתי על אף אחד מסויים שהוא רב..

חוץ מכאמור יתוש שידוע שהוא רב מפעם לפעם כשמתחשק לו...חח האמת, בהתחלה לא ידעתי בכלל אם כשכתבת רב התכוונת לרב ממש אלא לכינוי חיבה למישהו...ובסוף כשהתברר שאכן התכוונת לרב ממש אז כמו שכתבתי, לא ידעתי שמיקי הוא רב כך שבטוח שלא ידעתי שמיקי הוא הרב היחיד בפורום... שותפת...
ועלתה לי שאלה מכך, המילה להסתלבט, מה המקור שלה?

רותיש1

New member
מסטלבט..........

בניין מתפעל שורש סלבט ואיך נוצרה המילה? היה מיזוג אותיות, חילוף יצורים, והתמעה של שפות זרות.........וקצת משמש.....וזהו יצא מסטלבט וואיייייי...........אני הולכת לישון אחרת יצאו לי עוד כאלו הודעות וזה הולך ומתדרדר לילה טוב

calyx

New member
רעיון טוב....

היו לי כמה צרימות באוזן (אני קוראת הודעות בקול רם... סתאאאאאם חבר`ה! לא באמת!)... חח לילה טוב אחותייייי :) :)

למעלה