מחאה נגד הפורום הזה !!!

אמיר.

New member
מחאה נגד הפורום הזה !!!

מרפרוף בפורום עולות מספר בעיות. אי אפשר לקבל פסק בלי לדעת מי הפוסק. מנחה הפורום נוטה בברור לכוון קבלי ולא הלכתי. מי שרוצה לשאול רב עדיף שיעשה זאת במורשת או כיפה .

שרונהה

New member
זו הבעיה אמיר.... רפרוף...

תקרא לעומק את התשובות ותפנים... ותראה לאן נוטה הפורום.... אל תרפרף... כשאתה לומד תורה אתה מרפרף? אל תקל ראש בכלום!!!!!!! "הפוסל במומו פוסל" אמר מישו פעם...... עליך להזהר בכתיבתך שמא תבוא לדבר עבירה.... ואני לא רב ולא מקובל, אני נשמה בתוך גוף.... שבאה מעולם הנשמות ודוקא זוכרת איך להתנהג בעולם הזה...

הרב סגל

New member
אמיר היקר !

שבוע טוב לך ולחברים , ראה נא , מי שלא עושה - לא טועה , ומאידך התרשמתי ממנהל הפורום מאוד לטובה גם בפורום וגם אישית ! לכן מבלי הבט מה לא מצא חן בעינך -אני סבור שהפורום חשוב וטוב , זאת בהתחשב בכך שזהו פורום פתוח וניתנת האפשרות גם לך ולאחרים להגיב ולומר אם הם רואים את הדבר באופן שונה . אני אינני בפורום הזה אלא ב"חוזרים בתשובה" ורק מציץ כאן לעיתים רחוקות , לכן אם מישהוא רוצה יכול לכתוב אלי מסר או אימייל ואז אראה ואשתדל בלי נדר להתיחס .

אמיר.

New member
עיין בהערותי האחרות.

האמן לי שאני קורא בפורומים כאן הבלים וביזוי תורה שחבל"ז. אבל כשזה בא מפיהם של מי שאינם מתימרים להבין באמת בתורה - ניחא (במובן של ´מה לעשות והבורות חוגגת´). אבל כאשר זה בשם התורה, מצחי מתקמט. מדוע לא להצהיר על דברים כהויתם.

giingiit

New member
אף אחד לא נותן פה פסקים

נותנים פה עיצות ובזה אין רע. עצתי לך לקרוא שוב את דף הפתיחה לפורום. ובכל מקרה פה עדיף בכל מצב על שו"ת מורשת ודי לחכימא ברמיזא.

אמיר.

New member
בודאי שמורשת עדיף.

כי שם אתה יודע מי עונה לך !!!! (רב ישוב, ראש ישיבה, רב מכון צומת וכדו´) יתכן כמובן שהרבנים שם אינם מהזרם המקובל עליך. גם זה מידע חשוב. כל זה - אין כאן. שים לב שם הפורום הוא ´לשאול את הרב´ אולי באמת כדאי להחליף את השם לכותרת פחות יומרנית.

למעלה