snoopytush
New member
מחאה נגד הערכים
אהבה ללא תנאי ונתינה ללא תנאי.
אומנם מעולם לא אהבתי ללא תנאי אבל אני מוכנה לקבל את ההנחה
שדבר זה הוא בר ביצוע ובר מימוש.
הסיבה למחאה:
במציאות החיים הנוכחית למרות שכן יצא לי לתת ללא תנאי אני חושבת
שאי אפשר תמיד לתת ללא תנאי. יש נסיבות שצריך לתת ולמרות שאני נגד כפייה
מי שתמיד יתן ללא תנאי אבל לא תמיד בא לו לתת או אפילו נלך לקיצוניות רב הזמן לא בא
לו לתת אז אם הוא יתן רק עם תנאי הוא כמעט לא יתן בכלל...
לגבי אהבה ללא תנאי. מצטערת אבל אם מישהו פוגע בי אני לא מחוייבת לאהוב אותו ללא תנאי
לדעתי כדי לאהוב מישהו ללא תנאי \( אפילו שאני לא חושבת שזה אפשרי ), אז זה צריך להיות מישהו
שנוח לאהוב ( שמסתדרים איתו, שיש שפה משותפת ותקשורת טובה שיש יותר פלוסים מימינוסים),
או אולי אפילו ילד ( למרות שאני לא אוהבת ילדים אני שמעתי כבר ומוכנה לקבל את הטיעון שאהבת
הורים לילדים עשויה להיות הכי קרובה לאהבה ללא תנאי).
אילו ערכים שנראים לי תמימים מידי.
טהורים מידי. ולא שאני לא מאמינה בטהור. אני כן מאמינה ביכולת האדם להיות חיובי ולעשות מעשים טובים
גם כשלא בא לו להיות טוב כלפי מישהו הוא יכול לבחור אחרת אבל מכאן ועד להלביש על זה את הערכים האילו
זו נראית לי קיצוניות!
אהבה ללא תנאי ונתינה ללא תנאי.
אומנם מעולם לא אהבתי ללא תנאי אבל אני מוכנה לקבל את ההנחה
שדבר זה הוא בר ביצוע ובר מימוש.
הסיבה למחאה:
במציאות החיים הנוכחית למרות שכן יצא לי לתת ללא תנאי אני חושבת
שאי אפשר תמיד לתת ללא תנאי. יש נסיבות שצריך לתת ולמרות שאני נגד כפייה
מי שתמיד יתן ללא תנאי אבל לא תמיד בא לו לתת או אפילו נלך לקיצוניות רב הזמן לא בא
לו לתת אז אם הוא יתן רק עם תנאי הוא כמעט לא יתן בכלל...
לגבי אהבה ללא תנאי. מצטערת אבל אם מישהו פוגע בי אני לא מחוייבת לאהוב אותו ללא תנאי
לדעתי כדי לאהוב מישהו ללא תנאי \( אפילו שאני לא חושבת שזה אפשרי ), אז זה צריך להיות מישהו
שנוח לאהוב ( שמסתדרים איתו, שיש שפה משותפת ותקשורת טובה שיש יותר פלוסים מימינוסים),
או אולי אפילו ילד ( למרות שאני לא אוהבת ילדים אני שמעתי כבר ומוכנה לקבל את הטיעון שאהבת
הורים לילדים עשויה להיות הכי קרובה לאהבה ללא תנאי).
אילו ערכים שנראים לי תמימים מידי.
טהורים מידי. ולא שאני לא מאמינה בטהור. אני כן מאמינה ביכולת האדם להיות חיובי ולעשות מעשים טובים
גם כשלא בא לו להיות טוב כלפי מישהו הוא יכול לבחור אחרת אבל מכאן ועד להלביש על זה את הערכים האילו
זו נראית לי קיצוניות!