מחאה לגבי הסקר

trilliane

Well-known member
מנהל
מחאה לגבי הסקר

"ג'וש ודונה" לא שייכים אליו, כיוון שהם לא זוג קיים בסדרה ופרט למתח מיני קבוע מעולם לא היה בינהם משהו ממשי (אפילו בין סיג'יי לדני היו כמה נשיקות ופלירטוטים מעשיים יותר). להעמיד פנטזיה פופולרית מול זוגות קיימים שראינו על המסך (ברמת זוגיות כזו או אחרת) זו לא השוואה הוגנת. מקומם בסקר "זוגות שהיינו רוצים שיהיו" (יחד עם "ג'וש וג'ואי לוקאס" שכמובן תהיה הבחירה שלי).

אפשר להוסיף זוג?

איימי גרדנר ואני (אל תגלו לאישתי...) צ'רלי וזואי גם היו זוג מגניב

trilliane

Well-known member
מנהל
אל תדאג, לא נגלה לה

שבכרטיס האישי שלך רשמת שאתה רווק...

Nimst

New member
ובכל זאת עובדה שיש להם הכי הרבה

קולות
הכנסתי גם את הזוגות הפנטסטיים כי אין מספיק מהם כדי ליצור סקר נפרד. ואגב, כרגע גילית לכולנו שגם בעונה השישית לא יקרה בינהם כלום, וחבל. זה בהחלט ספוילר רציני.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא גיליתי כלום (ספויילר מעלי)

את גילית את זה.

Nimst

New member
אני לא ראיתי את העונה

ולא ידעתי שלא יקרה בינהם כלום עד שכתבת "ופרט למתח מיני קבוע מעולם לא היה בינהם משהו ממשי". לא ממש יכולתי לספיילר, בהתחשב בעובדה שלא ידעתי מה קרה.

trilliane

Well-known member
מנהל
ומי אמר לך שאני לא מתאימה את עצמי

למה ששודר בארץ? באותה מידה יכולתי לטעון שזה שכללת אותם בסקר זה ספויילר, כיוון שכל שאר הזוגות היו באמת בסדרה וג'וש ודונה לא, ולכן עצם הכללתם בסקר היא רמז מובהק לכך שהולך לקרות בינהם משהו. אני כתבתי מידע נטול ספויילרים שלא ניסה לטעון שום דבר לגבי נקודת זמן ספציפית מעבר למה ששודר. מי שהיה קורא אותו לא בהכרח היה ממהר להסיק מסקנות, אלמלא את החלטת לקפוץ אליהן ומייד זעקת "ספויילר!" ובכך באמת הפכת את המידע לספויילר (ועוד בלי להזהיר!). לפעמים דווקא אזהרות של אובר-רגישות לספויילרים הן אלה שהופכות מידע תמים לספויילר. קחי את זה כחומר למחשבה.

Nimst

New member
הפעלתי קצת היגיון

כתבת בהודעה אחרת בפורום שראית כבר את כל העונה השישית. אם אחר כך את כותבת "ופרט למתח מיני קבוע מעולם לא היה בינהם משהו ממשי" לי זה נשמע כאילו את מתייחסת גם לעונה השישית. תארתי לעצמי שאם קרה בינהם משהו בעונה השישית הניסוח שלך היה אחר. אולי רק לי זה נראה ככה, לא יודעת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מספיילרת. נקודה.

וההגיון שלך הוא ההגיון שלך, אל תניחי שהוא בהכרח ההגיון של כולם. ואגב, אם כבר להסיק מסקנות, את כתבת הודעה על העונה השביעית ושאת שונאת ספויילרים, אז אני יכולה להסיק מזה שגם את למעשה צפית בעונה השישית בדרך, לא? לסיכום, אפשר להסיק מסקנות מכל כיוון, ואפשר גם הפוך על הפוך (למשל - אם אני יודעת שאת צפית בעונה 6 והכנסת אותם לסקר שבו כל שאר הזוגות קיימים, אני אומרת לעצמי שאם הם נהיים זוג בעונה 6, אז היית נזהרת ולא מכניסה אותם לסקר, משמע הם לא נהיים זוג בעונה 6). שורה תחתונה? כדאי להקפיד על מינון אזהרת ספויילרים ולבחון כל מקרה לגופו, ולא לצעוק "ספויילר!" מתוך אינסטינקט.

Nimst

New member
יש עם זה בעיה

אני יכולה לבדוק כל מקרה לגופו כשאני זו שיש לה מידע לחלוק, אבל לא כל אחד יעשה את אותם השיקולים וצריך בכל זאת איזושהי מדיניות כללית לפורום.

trilliane

Well-known member
מנהל
והמדיניות היא לא לספיילר, מה הבעיה?

אני מנסה להסביר לך שוב ושוב שלא ספיילרתי, ואת החלטת במקומי מה אני חשבתי ולמה התכוונתי. אני חושבת שהמדיניות הנכונה במקרים דומים היא לא לנסות לחשוב במקום אדם אחר, אלא פשוט לשאול אותו בנימוס, אולי באופן פרטי אפילו, ולברר את הנושא לפני שקופצים בהאשמות. כל אחד הוא חף מפשע עד שהוכחה אשמתו, מותר לך לתת קצת קרדיט לאנשים מדי פעם, במיוחד אחרי שהסברתי לך שלא ספיילרתי והמשכת להאשים אותי. אגב, אם לצורך הדיון, הייתי כותבת משהו כמו "הם מעולם לא היו זוג (בפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ)" מייד היה עלול להשתמע שאני בעצם רומזת שהם הולכים להיות זוג, נכון? אני לא רואה דרך אלגנטית לעשות את זה, פרט ללעבור על זה הלאה. אם לא היית ממהרת להזדעק "ספויילר ספויילר!" אף אחד אפילו לא היה שם לב לזה, וזה היה עובר וחולף; דווקא ההתעקשות לקפוץ על מידע תמים ולהלביש עליו ספויילר, היא שמדגישה אותו ועלולה באמת להפוך אותו לספויילר אצל הקורא התמים. אני ידעתי מראש שהסקר מתייחס רק לפרקים ששודרו בארץ (וכך למשל לא מופיעים בו זוגות חדשים שלא ראינו עד עכשיו) ולכן התרעמתי על ההכללה של ג'וש ודונה. "מעולם" זה אומר מההתחלה ועד עכשיו, זה לא אומר "לעולם".

למעלה