מחאה (לא) שקטה

מחאה (לא) שקטה ../images/Emo4.gif

אתמול בערב שוב התפתיתי למעשה מטופש, שבדיעבד התגלה כאפילו עוד יותר מטופש, אם זאת בכלל אפשרות.. אז ככה: מודה באשמה, הייתימאוד חרמנית (הממ..) והוא נראה ממש מצויין, הבעיה היא שהוא עובד איתי, שאני לא מעוניינת בקשר של ממש איתו, ואוף אני אף פעם לא עושה את זה. אבל כמו שכבר אמרתי, הוא פשוט בא לי טוב so to speak
אז אמרתי כן, והלכנו לשתות. דווקא היה נחמד. בבירה השלישית כבר לא חייכתי. הוא לא נראה מתכוון לזוז לשום מקום אז אמרתי לו שאני רוצה שייקח אותי הביתה וה### הזה אומר שהוא רוצה עוד בירה! אז אוקיי, ניקח הביתה אמרתי, והוא עד שהוא זז! כשהגענו אליי הביתה הוא נשאר יושב באוטו.. אני מזמינה אותו לעלות והוא אומר את המשפט הבא: "מחר עובדים אני צריך לקום מוקדם, נוותר על הקפה (!?) הפעם"....... הלו!!!!! שמישהו יסביר לי מה קורה פה????????? הבחור מחזר אחרי שבועות, אני אומרת כן לבסוף והוא עייף??! הממ סיינט קלייר אובדת עצות..

Caged Bird

New member
את יכולה לראות את זה כגורל,

ועכשיו שאת פחות חרמנית, את בטח מבינה שנפלאות הן דרכי הגורל.
כי את הרי יודעת לבד, שלשכב עם מישהו מהעבודה, זה פשוט לא זה (מהסיבות המובנות...). אבל תגידי, נכון שאת מבינה טיפה יותר את התסכול של הבנים שצריכים הרבה פעמים (לא תמיד אמנם) להתמודד עם המשחק של הבנות - "הקשה להשגה"? רק טוב, דרור

הממ...

קודם כל מי אמר שעכשיו אני פחות חרמנית??
יודעת שזה לא לעניין ודי שמחה שככה זה נגמר, אבל מה תגיד על זה שהבוקר במטבח (של העבודה כמובן חח..) הוא הציע לי לצאת איתו הערב??! AS IF סיינט קלייר

voguemaster

New member
רגע רגע...

למה את מתנהגת כמו בחורה טיפוסית ?? אם את חרמנית והוא לא רוצה אז אוטומטית מתעצבנים ויותר מזה אפילו לא רוצים לצאת איתו יותר ? אף אחד לא אמר שחייבים תמיד לפעול לפי הסיפוק. בכלל, יכולות להיות כמה וכמה סיבות, אני לא מציע לך לקפוץ למסקנות. אולי הוא מעוניין בך מאוד ולא רצה סקס על הדייט הראשון ? אולי הוא חושש שזה לא יתקדם ? אי אפשר לדעת. אני מציע לך לצאת איתו ולשאול אותו. "אני לא מבינה משהו. אם אתה כ"כ רוצה לצאת איתי, למה לא עלית לקפה ??" זה הכל

אוף נו!!

אני לא מיחחסת לזה כאל דייט! מה בסך הכל רציתי? one night stand והביתה לישון.. לא טוב לא צריך.. סיינט קלייר

נתן.ל

New member
ממש משעשע ../images/Emo6.gif

איך שנשים מתעצבנות כאשר גברים פתאם לא מתנהגים כמו בספר הנשים הגדול*.
ספר הנשים הגדול, תחת הערך גבר
חרה,נבלה,קוף,חסר רגשות ורגישות. וזה מטריף אתכן שהוא לא כזה

אוי באמת נתן !!

הבחור מתעלק עליי שבועות - אני לא דמיינתי את זה, אמרתי לו שזו יציאה חד פעמית ולא רומן המאה והוא סתם משחק משחקים - אם הוא היה קוף ו/או נבלה הוא לא היה זוכה למבט נוסף מצידי מלכתחילה. בקיצור - ההפסד כולו שלי ויש הרבה דגים בים בלה בלה בלה לא??
סיינט קלייר

נתן.ל

New member
../images/Emo12.gif אולי הוא במחזור ../images/Emo35.gif

תארי לעצמך שאני הייתי כותב הודעה כמו שלך כאן
מה אז היה קורה ? את כבר יכולה לתאר לעצמך את כמות ההטפה שהייתי מקבל כאן, אז לא בא לו עלייך באותו רגע, אז מה
תארי לך גם, אולי הוא באמת מתכנן עליך לאורך זמן, ואפילו שאת לא מעוניינת, הוא רוצה לפחות לנסות.

קלייר

ואולי הבחור לא רוצה לילה אחד וזהו ולכן מתנהג כך? לא חשבת על זה שגברים הם בני אדם ולא תמיד רוצים ישר לזיין? באמת , עד שמגיע בחור שחושב קצת יותר אז לא מוצא חן בעינייך

../images/Emo31.gif ניצת ../images/Emo4.gif זה לא מוצא חן בעיני

מה לעשות? אני לא חושבת שהוא לא בן אדם, ולמען האמת לא ממש אכפת לי מה הוא כן רוצה או לא רוצה. אכפת לי מה אני רוצה ואני שונאת משחקים.

בנות... כללי "עשה" ו"אל תעשה"...

לאחר מספר ניסויים בתחום הוכחתי לעצמי את האימרה (שנשמעת שיטחית מאוד) הגברית שטוענת שאפשר להשיג כל דבר מבחורה. הכל תלוי אם היא תשמע ממך את המילים הנכונות בזמן הנכון ועד כמה טוב תשחק את המשחק. כן רבותי, הבנות האלה שכביכול משחקות איתנו, נופלות באותה מלכודת שהן בעצמן יצרו. ועוד נופלות בענק אני חייב לציין. דוגמה קטנה, ומייצגת: נסו לצאת לפגישה ראשונה עם בחורה ולא לגעת בה. לא לחבק לא לנשק ואפילו לא ללחוץ את ידה. במשך שעות. תראו לבד מה זה עושה להן... וקלייר יפתי, הרי אם הבחור היה "שולח ידים" ומראה בצורה מופגנת שהוא מעוניין בסטוץ, בטח כבר היית מוצאת סיבה למה לא... (למרות שהיית מאוד חרמנית). ככה עובד הראש שלכן. יום כתום לכולם

תראה..

אני לא טובה בלשחק משחקים. אני חושבת שהייתי מאוד ברורה והוא יצא טמבל.. הכל שטויות, הציינים של הכוונת כבר ננעלו על הקורבן הבא ובא לציון גואל אמן! סיינט קלייר

אשה

סחטיין עליך! אז לבחור ההוא היו כוונות קצת מעבר לזיון, אז לא הלך, אז מה? למרבה המזל יש מספיק כאלה שלא חושבים על מערכת יחסים. בהנחה שאת מבהירה מה הכוונות שלך לגבי הבחור, בהצלחה עם הקורבן הבא.

הסכיתו

New member
חסרים פרטים../images/Emo47.gif

כנראה שהבחור נרתע מעודף הלהט המיני שהקרנת.

למעלה