קלייר היפה
New member
מחאה (לא) שקטה ../images/Emo4.gif
אתמול בערב שוב התפתיתי למעשה מטופש, שבדיעבד התגלה כאפילו עוד יותר מטופש, אם זאת בכלל אפשרות.. אז ככה: מודה באשמה, הייתימאוד חרמנית (הממ..) והוא נראה ממש מצויין, הבעיה היא שהוא עובד איתי, שאני לא מעוניינת בקשר של ממש איתו, ואוף אני אף פעם לא עושה את זה. אבל כמו שכבר אמרתי, הוא פשוט בא לי טוב so to speak
אז אמרתי כן, והלכנו לשתות. דווקא היה נחמד. בבירה השלישית כבר לא חייכתי. הוא לא נראה מתכוון לזוז לשום מקום אז אמרתי לו שאני רוצה שייקח אותי הביתה וה### הזה אומר שהוא רוצה עוד בירה! אז אוקיי, ניקח הביתה אמרתי, והוא עד שהוא זז! כשהגענו אליי הביתה הוא נשאר יושב באוטו.. אני מזמינה אותו לעלות והוא אומר את המשפט הבא: "מחר עובדים אני צריך לקום מוקדם, נוותר על הקפה (!?) הפעם"....... הלו!!!!! שמישהו יסביר לי מה קורה פה????????? הבחור מחזר אחרי שבועות, אני אומרת כן לבסוף והוא עייף??! הממ סיינט קלייר אובדת עצות..
אתמול בערב שוב התפתיתי למעשה מטופש, שבדיעבד התגלה כאפילו עוד יותר מטופש, אם זאת בכלל אפשרות.. אז ככה: מודה באשמה, הייתימאוד חרמנית (הממ..) והוא נראה ממש מצויין, הבעיה היא שהוא עובד איתי, שאני לא מעוניינת בקשר של ממש איתו, ואוף אני אף פעם לא עושה את זה. אבל כמו שכבר אמרתי, הוא פשוט בא לי טוב so to speak