מחאה כהה וחרישית

pomelit

New member
מחאה כהה וחרישית

מתנוסס לו סקר מהותי וחשוב בראש העמוד הזה. סוף כל סוף עומדת להיות מוכרעת אחת הדילמות החשובות בתרבות הישראלית והצברית בכלל.
האם כל ילדותינו, שהיתה מושתתת על טיולים בתנועה עם סנדביצ´ים מרוחים בממרח שוקולד "השחר" השפיעה על עיצוב אישיותינו?
האם ארוחות 10 בבסיס צבאי כשום בלוויית תה פושר ומתוק עד בחילה, וכמובן - איך לא, פרוסות לחם אחיד שנשארו מארוחת הערב הבסיסית והן מרוחות בשכבה עבה של שוקולד למריחה "השחר" הן אלה שמשפיעות היום על מצבנו הבטחוני?
האם עוגיות פתי בר (לא חשוב מאיזו עדה) עטויות בממרח השחור וסגורות בחמדה בעוגית נוספת ליצירת מיני כריך לחובבי הגורמה שביננו, שנלעסו בחמדה בחשכת הליל בלילות שימורים לפני הלימודים לבחינה לסיום התואר באוניברסיטה בן אלה שהביאו אותנו למצב בו אנו בעלי תואר ראשון, אבל עובדים בניקוי חדרי מדרגות בשעות הבוקר היום? האמנם היה זה שוקולד השחר שחזר שוב ושוב אל חיינו, או שמא ממרחים צפוניים ואף, רחמנה ליצלן, זרים ונוכריים הם אלה שיעצבו את עתיד ילדינו ואחינו הקטנים? היכנסו והצביעו בהמוניכם!

shonshon5

New member
אני חוזר ואומר: רק "השחר". נקודה. ../images/Emo47.gif

ולמקרא תיאוריך, אני גם קובע נחרצות, וא-פריורי, שיש דבר כזה: ילדות קולקטיבית. הסנדוויצ´ים בתנועה.. התה הפושר והמתוק בחזרה מהסיור.. ... ... ... ואחר כך: נו, אולי תכין סנדוויצ´ים ממרחשוקולד לילדים? יאללה! כבר 8! .... .... אין - "השחר" לעולם ועד וגם לנצח. אבי, יועץ תדמית לתאגיד השחר. +דרושות.

עטרה ב ט

New member
אבי, להערכתי מדובר בבוגדת בפורום

שלא לומר כוננות לפעילות חבלנית עוינת. מישהו הצביע בעד נוטלה. מישהו, ואני לא אציין שמות, ערק, בגד וגם שיתף פעולה עם כוחות עוינים.

yelly

New member
אתם כאלה מיושנים!

השחר? כאילו? וואוו...! נוטלה זה ה"דבר!!! אוי אוי.. טוב דיי תפסיקו, זה גורם לי לגעגועים ואסור לי בתכלית האיסור לגעת בנוטלה הזה עכשיו! לא ולא! אני לא אשבר!

Druyanizem

New member
הנה... את רואה?

פה מגיעים הפרשי הגיל שלנו לפרשת דרכים! אני עדיין עם השחר העולה! אח אח... הדור החדש הזה.... אוי ווי.....

עטרה ב ט

New member
מעתה אמור: מי שמעדיף שוקולד השחר

הריהו מתאים בגילו לאבחון גרפולוגי בפורום

ליטן א

New member
זאת אומרת שאני מתאים.. ../images/Emo8.gif

בתור אחד שגדל על שוקולד השחר, אני לא יכול לנסות שוקולד אחר..

למעלה