מחאה בשחור לבן

עופר 123

New member
מחאה בשחור לבן

זוכרים שלפני כמה שבועות התחיל באטלנטה שבארה"ב מסע פרסום נגד השמנת ילדים, שהתברר יותר כמסע פרסום נגד ילדים שמנים? יופי. טוב שאתם זוכרים, כי מאז שמסע הפרסום הזה עלה, השמנו-ספרה (fatosphere, התכנים באינטרנט שעוסקים בעולם השמן, וכן, אני מחפש עיברות מוצלח יותר) דנה בנושא הזה יותר ויותר. אחת המחאות היותר מעניינות שקמו כנגד זה הוא פרסום של תמונות שמזכירות את התמונות מן הקמפיין - תמונות בשחור לבן עם כיתוב ברור, אלא שהפעם, הן עושות בדיוק את ההיפך: במקום לשנוא שמנים, הן קוראות להפסיק את האפליה; במקום להגיד כמה שזה לא בריא להיות שמן, הן מציגות את התפיסה של "בריאות בכל מידה"; במקום להראות כמה זה לא בסדר להיות שמן, הן מראות איך היופי מגיע בכל המידות. את המחאה הזו התחילה מרלין וואן (Marilyn Wann), פעילת ידועה במאבק באנטי-שמניות בארה"ב. היא התחילה עם תמונה אחת של עצמה, ומהר התחילו לשלוח אליה עוד ועוד תמונות בסגנון הזה, שמספיק לצפות באחת או שתיים ביום רק כדי לתת קצת נחת
את מרבית התמונות תוכלו לראות בקישור הזה, ובשביל הטעימות, הנה כמה תמונות כאלו פה. יש לכן/ם רעיון לתמונה כזו שכדאי לשלוח לפרוייקט הזה, שתראה שגם ביזראל נאבקים באנטי-שמניות?
מצב רוח מחאתי

PavlovsDaughter

New member
הבחור הזה נראה ממש חמוד! הייתי יוצאת איתו

זה בערך הטעם שלי בגברים :)

בא לי לבכות. ואח"כ בא לי להדפיס את כולם

ולתלות ברחבי הבית. ואולי אף בחוץ. מעלה זכרונות. הלוואי והיה קול אחד כזה בילדותי. אשריהם של הילדים שזוכים לשמוע את הקול הזה בחייהם כיום.

עופר 123

New member
שולח חיבוק גדול

אל תבכי. תשמחי שהיום את במקום טוב יותר, במקום שאת מבינה שנעשה לך עוול גדול ואת רוצה לתקן אותו בקבלה ואהבה עצמית. שולח חיבוק שמנמן במיוחד

למעלה