מז"ט על הפורום...

Benkok

New member
מז"ט על הפורום...

קצת על עצמי... אני בן, ב26. חי בבנגקוק קצת יותר מ3 שנים. התחלתי לשחק באיזה מועדון מסריח ברחובות לפני 11 שנים ואז גיליתי את הלינקולן בראשון לפני כמעט 10 שנים, אפילו עבדתי שם קצת פחות משנה... לפני ואחרי הצבא היינו משחקים בערך 5-6 פעמים בשבוע, בעיקר בלינקולן. בשנים האחרונות אני משתדל לשחק כל יום ראשון 4-5 שעות (בעיקר 9-BALL אבל לפעמים פול, קשה למצוא שולחן סנוקר נורמלי בבנגקוק שהוא לא 12 פיט) מעבר לזה אני צופה כאן בטלוויזיה מתי שאפשר (כל יום שבת יש שידורים ישירים של אליפויות ה9-BALL אז כמו שאתם מבינים, השמות בוסטמנטה, ראאס, פאגוליאן וכו' לא ממש זרים לי...) בקיצור, מאחל המון בהצלחה לפורום הנחמד הזה. בן

Anin17

New member
ברוך הבא ../images/Emo20.gif

נשמע שעברת הרבה בחיים... הלינקולן בהחלט אהוב על חברי הפורום

Benkok

New member
../images/Emo6.gif זה נשמע כל כך זקן...

הלוואי ובארץ היתה יותר מודעות לשולחנות עם מקלות (על כל סוגיהם)... היום לצערי בארץ נוקטים בגישה של "אם יש מקל, למה להרביץ לכדור אם אפשר להרביץ למשה או דוד..." כאן למשל בכל פאב שמכבד את עצמו יש לפחות שולחן אחד, אפילו אם הוא מצ'וקמק. כנ"ל בפיליפינים, לא לחינם השמות הגדולים של הפול העולמי מגיעים משם. מצד שני, כל מי שמכיר את אפרן ראאס (אפריים בפי החבר'ה) או את בוסטמנטה יכול בקלות להבחין שמדובר בשני ערסים כבדים ביותר...גם אצלנו יש כאלה... מי שמכיר את ההיסטוריה של רוני אוסאליבן יכול בקלות לדעת שגם כאן מדובר בילד בעייתי שניחן בכישרון אדיר והצליח להתעלות מעבר לפאב השכונתי. יש עוד סיכוי!

shani 1986

New member
הלינקולן?

היי לך . מתי בדיוק עבדת בלינקולן בראשון? אם אפשר לדעת גם באיזה תפקיד?

Benkok

New member
את ממס הכנסה?

עבדתי שם אחרי השחרור, סוף שנת 2000 וצפונה כמה חודשים. מנהל משמרת היה התפקיד. עברתי?

למעלה