מזרן פעילות

מזרן פעילות

אני רוצה לקנות לפיצפון שלי מזרן פעילות (הוא בן 3 חודשים, הגיע הזמן לא?
) ביררתי בשילב- יש מזרון שעולה 170 ש"ח והוא 1.20 עד 1.20 מטר כדאי ליקנות? מה אתן ממליצות ? הגודל הזה מספיק?

לוליLuli

New member
ממליצה בחום על מזרון פעילות ורצוי

לדעתי גדול .. כי מהר מאוד הם מתגלגלים וזזים ,אז לפחות שיהיה גדול ככל שניתן לנו יש את המזרון מבייבי טבע (יש בת"א וחיפה) חיפשתי וחיפשתי גדול ככל שניתן ,שיהיה כייף ונוח וגם אפשרי לנו להיות איתה...ושם מצאתי את ההכי גדול הכי גדול זה אומר -2 מטר על 1.40 יש להם 3 גדלים הוא עם אפשרות לשלוף את השכבה העליונה לכביסה חישוקי בד שניתן יהיה לתלות את הצעצועים אם רוצים גומיות גדולות לסגירה אחרי שמגלגלים מאיה ואנחנו ממש נהנים ממנו יש לבייבי טבע אתר ,כנסי אליו יש שם את הטלפון שלהם

arc55

New member
כמה המזרון הגדול עולה בביבי טבע

אני מחפשת מזרון 1.5 1.5x

לוליLuli

New member
יש להם גדלים שונים ,ויש להם אתר

פשוט תתקשרי אליהם. פשוט הגודל שאת רוצה יותר קטן משלי , אז אני לא יודעת כמה הם רוצים עבורו.

ממליצה? חובה

אני קניתי מטויזרס של תינוכיס אתמול 230 ש"ח וכל היום הילדה נמצאת עליו וקרוב אליי, נוח בד נעים ורך.שווה

or 333

New member
אנחנו קנינו גם אבל לא בשילב

קנינו את המזרן הכי גדול אבל זה בכל זאת לא עוזר כי היא כל הזמן יוצאת מהמזרן וצריך להחזיר אותה או שהיא מתהפכת לכיוון הריצפה ובסופו של דבר זה עוד משהו שצריך לאחסן השיטה הכי טובה זה כמו פעם פשוט מאד פוך מקופל אבל אם בכל זאת את רוצה מזרן אני יעביר לך פרטים במסר

alino4ka

New member
מישהי קנתה של taf toysבטויסאר אס?

וכמה הוא עולה? האם ניתן לכבס אותו?

efratga

New member
יש לי את שמיכת הפיקניק של taf toys

עלתה 90 ש"ח ואני מאוד מרוצה ממנה. אבל היא דקה ונועדה להנחה על דשא או חול, לא רצפה.

annes

New member
אנחנו - ומאד מרוצים!!

יש לנו גם את השמיכת פיקניק, אבל היא גרה באוטו - מבין השמיכות יש להן זולה יותר ויקרה יותר - אני קניתי את הזולה יותר ב-180 ש"ח במבצע של חנוכה וממש שמחה שקניתי את הזולה - למה? הצעצועים האלו, שמחוברים לשמיכה, נתקעים בת#ת של אמא כשהיא יושבת על השמיכה, ז"א בת#ת שלי - וזה כואב!! אז עדיף את זאת שעם פחות צעצועים, ולשים לבד צעצועים - מתכבסת מעולה! ולכן לדעתי גם יותר נוחה ממזרן - מיליון פעמים קורה לי שמישהו דרך עליה, הכלבה לכלכה או משהו כזה, ואני מכבסת על תוכנית עדינה מים קרים, יוצא נקי ומתייבש בתלייה בתוך הבית עד הבוקר למחרת. הילד "חי" עליה מאז חנוכה, ז"א מגיל חודשיים בערך -

tal2212

New member
אמבטיית פעילות- activity pool

יש אמבטיה (מגודרת) גדולה של kid's star שניתן להושיב בה 2-3 תינוקות והם אמורים לא לצאת... עוד לא ניסיתי אבל מחברות שמעתי שזה הציל אותן. האמת שכנראה כבר מחר ננסה כי כבר אי אפשר להשאיר אותו לבד :)

נשמע לי מיותר

בהתחלה הצטערתי שאין לנו, אבל עכשיו זה נראה לי מיותר, הוא עוד לא מתהפך אז כרגע שמיכה קטנה רגילה מספיקה כשיתחיל לזוז נראה לי עדיף פוך ישן.

לוליLuli

New member
יש הבדל גדול בין שמיכה ומזרון

גם אנחנו היינו עם שמיכה גדולה , אבל..... שהם מתחילים להתגלגל...צריך את עובי ורכות המזרון...לא לחטוף זבנגים... כשהם מתחילים לזוז ולזחול ...המזרון לא זז ומתכווצץ....לעומת שמיכה שכן לנו היה את שניהם.. אין מה להשוות אני ממש מצטערת שלא קניתי קודם מזרון

אביטלתל

New member
מזרן פעילות תוצרת בית

הולכים למרפדיה, שם אפשר לקנות מזרן בגודל ובעובי שאתן רוצות את הכיסוי מבד אפשר להכין בשתי דרכים דרך אחת היא להשתמש בציפית מוכנה של שמיכה לילדים או של תינוקות ואז את המזרן קונים בגודל המתאים דרך שנייה היא לקנות בד בחנות בדים, וללכת לתופרת שתתפור כיסוי למזרן, כולל רוכסן ייצא לכן הרבה יותר זול

chili3

New member
מזרן זה הקניה הכי טובה שעשינו../images/Emo70.gif

קנינו בחנות "לבן ובת"

למעלה