מזרחית לאלניה

zina71955

New member
מזרחית לאלניה

שלום ובוקר טוב לפורום. למדתי לדעת על הפורום באקראי לפני כחודשיים בקפריסין. עתה משנסתימה העונה אני מצטרף. מאחר ובחודש החולף הפלגתי במזרחה של תורכיה אני מניח כי יש ענין לחלוק מידע, חלקו חדש, עם הפורום. המידע מתיחס אל מידע שהתפרסם ב sailing news ביולי 2002. אתחיל דווקא בקצת מערבה לאלניה. סידה - SIDE: הנמל העתיק של סידה חודש לפני כמה שנים. נבנה שובר גלים חדש על גבי שובר הגלים העתיק וכן רציף בטון באורך של כ-150 מטר. הנמל מיועד לתיירות שגאתה באיזור ומלא גולטים, אך יש מקום ל2-3 יכתות בקצה המערבי של הרציף. העומק 3 עד 4 מטר אך בקצה המערבי 2 מטר. שוברי הגלים חשוכים לגמרי. יש מים וחשמל, צריך כבל של 50 מטר. שירותים צבוריים, מקלחות - אין. תשלום יש, נתון למיקוח. יש ניהול רציף על ידי המינהל המקומי. סכנות: הצלבת עוגנים על ידי הגולטים וכניסה בלילה. התקשרות: רצוי חרטום לרציף עם עוגן ירכתיים וחבל+שרשרת של 60 מטר לפחות. סביבה: שכיות חמדה הסטוריות וארכאולוגיות. התאטרון הרומאי (בשחזור) יפהפה ובספטמבר מתקימים בו קונצרטים שגם אם רמתם אינה משופרת המעמד מלא הוד והדר. שווה לנסוע לManavgat העיר הסמוכה ולראות את המפלים. המשך יבוא.

בת ים

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo65.gif

שמחה שהחלטת להצטרף אלינו, לאחר שהכרנו במרינה של לימסול לפני כחודשיים. וכמובן תודה על המידע
נשמח לראות אותך בין הכותבים הקבועים בפורום.

soso_sami

New member
ברוך הבא זינה

ואיך זה שכולם כבר מכירים אותך ויודעים מי אתה??? יש לך פרוטקציה? קשרים עם המנהלת? עם בעל הבית?? למה אותי לא מכירים ככה?? דרך אגב... סתם בשביל הקוריוז חיטטתי בבוידם של הפורום....לא מצאתי שברכו אותי להגעתי אז בבקשה...כדי שאני לא אעלב.... טוב נו, סתם סתם סתם.... אני נשאר פה על אפכם וחמתכם עם ו/או בלי ברכות וחיבוקים... ברוך הבא

עדיף מאוחר מאף פעם ../images/Emo26.gif

ברוך בואך לפורום soso_sami
שמח לראותך כאן ביננו,מקווה שתתמיד ותישאר עוד רבות (כי אני מאד נהנה לקרוא את סיפוריך והודעותיך) דעותיך חשובות לנו.

Alex33

New member
מה קרה, התחרפנתם...??../images/Emo6.gif

..זה קורה לאנשים כל שנה...כשהיא הולכת להסתיים..וגם החורף לא פוסח על ההזדמנות ומעקם את הפרצוף אלינו...אנשים פשוט מאבדים את האיזון... וכשאני מזהה על עצמי את התסמינים , אם לא מאוחר מדי, אני לוקח את עצמי ללונדון לתערוכת שייט להתאוששות..
. השנה חוסכים, צריך למצוא תחליפים... סתםם..
, כנראה גם אני נדבקתי..

Alex33

New member
סוף סוף מישהו מחזיר את הרכבת לפסים

לכל בנוסעים...

Alex33

New member
בסירה.. הכל OK ../images/Emo24.gifהעולם בחוץ

...רכבות דוהרות לשום מקום..
הםם..באמת נדבקתי בוירוס, הרופא המליץ 3 שעות סירה דחוף!!.. אין ברירה..

zina71955

New member
תגובה למהומה

לא פיללתי שהצטרפותי תגרום למהומה. אם חס וחלילה נפגע מישהוא עמו הסליחה. עם זאת למקרא כל התגובות איני יכול, ליידיס אנד ג"נטלמן, ב מורפי: Smile.... tomorrow will be worse".

בת ים

New member
מהומה חיובית ושמחה../images/Emo6.gif

כל מצטרף חדש, חשוב לנו
מקווה שלא הבהלנו אותך...

soso_sami

New member
מהומה על לא מאומה

ראשית דבר וקודם כל תודה לכל המברכים ומקבלי הפנים... באמת פורום נעים ונחמד יש לכם פה... דיפדפתי ודיפדפתי ודיפדפתי (במסגרת החיפושים של ברכת קבלת הפנים החסרה) ומצאתי עצמי מתרפק על הודעות חביבות, מלבבות, משעשעות, מלמדות ועוד ועוד. אני שמח ומודה לכם על שאתם נאותים לארח אותי פה ואפילו לקרוא את מרבית מה שיש לי לכתוב - תודה. תודה גדולה יותר על שאתם משתפים אותי במה שאתם כותבים שמשמעותו הידע שלכם, המידע שלכם, הניסיון שלכם, התחושות שלכם... ותודה גדולה במיוחד שאתם מקבלים אותי כחלק מהקהילה שלכם... זה בכלל לא מובן מאליו. לילה לילה כשאני משכיב את בתי הקטנה או כשאני חוזר הביתה והיא כבר ישנה אני לוחש על אזנה...."איזה כיף לי, שאת הבת שלי...ואיזה כיף לי, שאת מרשה לי להיות אבא שלך" ועכשיו אני מוסיף כאן....איזה כיף לי, שאני חבר שלכם!" ולגבי המהומה כמו שאלכס כתב, אנחנו חייבים את התנועות האלה ואם אנחנו כבר יותר מדי על היבשה והים לא מספק את הסחורה או שאין ידנו משגת "לקנות" את הסחורה אז אנחנו פשוט "מייצרים" גלים עד שהעולם מטלטל ואנחנו ...נרגעים

למעלה