מזרון פעילות

loloshir

New member
מזרון פעילות

שאלה אולי קצת מוזרה לבעלות הניסיון כאן..
מתלבטים איזה סוג מזרון פעילות לקנות.
מצד אחד מתקפל זה הכי נוח בגלל שתופס פחות מקום, מצד שני יש את המקום בו הוא מתקפל שאני מניחה שזה פחות בטוח ממזרון שלם.
מה אצן מציעות?
וכמה זמן משתמשים בזה?
תודה ושנה טובה לכולם!

mafe

New member
מזרון

בן כמה התינוק?
לדעתי הקיפולים לא מפריעים לתינוק, כשהוא קטן מאוד ממילא די נייח ותמקמי אותו איפה שנוח לך, וכשהוא קצת יותר גדול וזז, אז הקיפול לא משנה.
תלוי בעיקר בשימוש שלך. המתקפל יותר נוח אם את נוסעת לכמה שעות לחברה, לסבא וסבתא וכו'. פחות רלוונטי אם המטרה לפרוס אותו בסלון ולהשאיר אותו פתוח חודשים.
לי היה מזרון די זול, ענק שלא מתקפל אלא מתגלגל. תופס המון מקום כשמגלגלים, אבל מכיוון שהוא היה תמיד פרוס זה לא הפריע לי.
זמן השימוש- לדעתי תלוי גם בעונה. בחורף אני משתמשת במזרון גם לילדים גדולים (יש לי בני 3 וקצת ושנה וקצת). הם משחקים על הרצפה, אז שיהיה נעים בטוסיק... בקיץ בשלב שהם זוחלים ומתרוצצים בכל הבית, אני מעיפה את המזרון.

ד"א, יש לי מזרון מתקפל של חברת Le Bebe שאני מוכרת כי קיבלתי שניים כשהקטן נולד. בעלי פתח את האריזה, כך שלא יכולתי להחזיר לחנות, אז הוא חדש ללא שימוש. בחנות חדש עולה 379 ש"ח, אני כמובן מוכרת זול יותר, אם מעניין אותך, צרי קשר בפרטי :)

לי יש מתקפל ואני מאוד מרוצה

מזרן של NDOTO שמתקפל כמו מעטפה. כביס (לא צריך להוריד כיסוי, מכניסים ככה למכונה), קליל (אפשר לקחת בקלות לסבתות) ויפה (כזה שלא מפריע לי שישאר פתוח בסלון).
החסרון היחיד הוא שהמזרן קצת קטן, אבל הבנתי שכשהם זוחלים בכל מקרה הם יורדים מהמזרן אז זה לא משנה. קחי בחשבון שהוא מתאים לשימוש רק בבית - בחוץ עדיף שמיכה עם צד אחד אטום למים או מחצלת - אפילו פושטית ממקס סטוק.

למעלה