מזעזע.

שחף -בת

New member
מזעזע.

בשבת האחרונה תקפו מתנחלים את קצין צה"ל סגן שיבי פרומן, אחרי שהגיע לתל-רומיידה כדי לטפל בחריגות בנייה. המתנחלים קיללו אותו,גידפו וזרקו עליו ביצים. בכלל בימים האחרונים, חלה עלייה משמעותית באלימות המתנחלים בחברון. כך פורסם. מה אתם אומרים על זה?? אני אומרת....מזעזע.

.המוסד

New member
הכל זה תוצאה של האינתיפדה

כשאנשים מרגישים שמפקירים אותם(מה שנכון נכון) הם תוקפים את "נציג" הממסד שבמקרה זה הוא קצין צה"ל ובמקרה אחר יהיה לקרוא לשרת התמ"ס "נאצית" בעיקרון יש להפסיק את האינתיפדה ואת הפקרת המתנחלים שהפעם באופן יוצא דופן אני מבין את מה שעשו

שחף -בת

New member
המוסד.

ניסית לתת לגיטימציה לאלימות. אבל לא. ואתה עוד מבין את מה שעשו......

.המוסד

New member
אני מבין אותם ואני אסביר גם למה

אני מתגורר בעיירה קטנה שמשום מה קוראים לה יישוב או עיר קטנה, אבל היא תישאר תמיד עיירה משעממת... בכל מקרה אם פה היו נהרגים שכנים ומכרים וקרובים ממחבלים והמדינה אינה עושה דבר למרות כל תחנונינו, ועוד עושים מאיתנו צחוק בטלביזיה במטרה לבזות אותנו ולהשפיל אותנו(כמו שעושים לאנשי חברון) הייתי גם אני מאוד מאוד כועס על נציג הממסד, אינני יודע איך הייתי מגיב אבל הייתי מאוד מאוד כועס, אחרי הכל המדינה לא ממלאת את חובתה הראשונה במעלה, להגן על תושביה...אז מה את באה בטענות לתושבי חברון ללא הצגת אשמת המדינה?

דחיל רבאק!!!!!!!!!!!!!

מה אתם חושבים שזה כזה קל לחיות ככה? המדינה מפקירה אותם משתינה עליהם בקשת והם לא יכולים לעשות כלום!!!!!!!! אז מן הסתם מו כל בן-אדם אנושי הם פשוט מתפוצצים! אין זה אומר שאני מצדיק אלימות, אבל אל תוציאו אותם להורג פה בגלל שהם אנושיים! אני יודע מניסיון ש90% מהישראלים היו רוצחים על פחות מזה - אז באו נהיה אנושיים ופשוט נבין את המצב בו הם נמצאים. באותו משקל - לא עלינו - אנחנו יכולים לדון את המשפחה של החייל לא חולץ מקבר יוסף ונפטר. "באיזה חוצפה הם באים לרמטכ"ל ואומרים לו אנחנו לא משרתים יותר בצה"ל. המדינה הייתה צריכה להישבע אמונים לנו!" למה מי הם?!?!? מדינה שלהם בכלל שנספור אותם בכלל?!?! לא. אבל אנחנו אנושיים. אנחנו יודעים שהבעיה היא לא הבם אלא בממסד. מדינה חרא. תנו לי סיבה אחת טובה של בן-אדם להתגייס היום לצבא.

תסתכל שוב!!!

את מי מפקירין את המתנחלים? ומה הם יוציאו את כעסם על מי על הממסד? זה לא בדיוק מה שהפלשתינים עושים העם הישראלי מדכא אותם ועל מי הם מוציאים על החיילים נכון גם על האדם הפשוט. אבל אני בטוחה שגם המתנחלים עושים זאת ואף אחד לא מכריח אותם לחיות שם. ולמה את המתנחלים אתה מבין ואת הפלשתינים לא? סתם רציתי לדעת אם זה פשוט עניין של דם? או שלשלוח לך את מיין קאמפ? שבת שלום לכולם!!!

את צודקת אני מסכים איתך כל מילה

את צודקת 100% הפלסטינים לא עושים כלום אלה אנחנו עושים הכול נכון. אנחנו עושים את הפיגועים אנחנו מביאים את החיליים לצירי הכבישים ויורים על מכוניות אנחנו נוסעים עד לעזה יוצאים מהרכב ויורים על עוברים ושבים ברחוב. אנחנו מופעים בכלי התקשורת ואומרים באנגלית שאנחנו רוצים שלום ובעברית אנחנו אומרים שאנחנו נמשיך להלחם עד החייל האחרון. כל זה אנחנו עושים ואתם כלום אתם צדיקים תמימים. חס וחלילה שאת או ערבי יגיד שהפלסטינים אשמים. אתם צבועים אתם מרגלים בארץ הזאת אף אחד לא צריך אותכם פה אין ערבים טובים לא היה ולא יהיה בגללכם שמאלני כמוני חושב על רעיון הטרנספר לעשות לכם. טרנספר לשים אותכם כמובן בשטחים שתהיו שם עם הפלסטינים כי שמה בקרוב תקום לכם מדינה ותעברו לגור שם בשטחים בעצם יש לפלסטינים כבר מדינה ירדן יש שם 80% פלסטינים אני מאמין שתוך 20 שנה הפלסטינים יקחו מידי המלך את השלטון.

.המוסד

New member
למה להקריב את הממלכה האשמית?

בשביל הפלשתינים? אגב בירדן אין רוב של 80 % פלשתינים יש שם ערבים זהים לפלשתינים רק שלא התגוררו בפלשתין... למעשה אין כזה דבר עם פלשתיני...או שכמו שמאיר אמרה "אנחנו הפלסטינים האמיתיים"

לפי התיאוריה הזאת...

לפי התיאוריה שלך,לחיילים יש לגיטימציה לירות במתנחל שזרק עליהם ביצה. אתה טוען שמכיוון שהמתנחלים הם אזרחי המדינה שמשלמים מיסים מגיע להם יחס כמו כל אזרח במדינה, ואם לא- יש להם זכות לפעול באלימות נגד השלטון. אז אני אומר שאם מנתחל זרק ביצה על חייל, לחייל יש זכות לירות בו. החייל הוא חלק מצה"ל והוא משלם את חובתו למדינה, שירות בצה"ל וביצוע הפקודות שהוא מקבל ממפקדיו. אם המתנחלים זורקים עליו ביצה, כמו שהממשלה לא נותנת להם את הביטחון שהם דורשים, אז יש לחייל זכות לירות באותו מתנחל, כמו שלמנתחל יש זכות להפגין אלימות כלפי הממסד. תשמע, עבריין הוא עבריין, ותכניס את זה טוב טוב לראש- הם עוברים על החוק. יש להם בחירה אם לגור שם או לא, הם בחרו, שישלימו עם המצב, אבל העובדה שהם גרים בחזית, לא אומרת שיש להם זכות לעבור על החוק. זה כמו להגיד שלאזרח בניו יורק יש זכות לגנוב מכוניות חופשי, כי הוא גר בעיר שספגה מכה רצינית...

.המוסד

New member
התיאוריה שלי?

לחיילים אין לגיטימציה להרוג ישראלים, זה לא יפה מה שהמתנחלים עשו אבל אני מבין אותם הם עוברים על החוק בגלל שהמדינה עוברת על החוק(גם אם החוק איננו כתוב), זה הזכיר את הפעולה של חברי קיבוץ עין גדי אם אינני טועה כשבשנות החמישים גנבו להם עדר, לכן הם חצו את הגבול הרגו 4 בדואים ולקחו את העדר חזרה יחד עם עוד כמה בע"ח, הבעייה שבני אדם אינם בהמות ולכן אם אדם נלקח אין להשיבו. אכן יש להם בחירה אם לגור שם או לא, אבל למדינה שלהם אין בחירה, יש לה חובה להגן עליהם ואת זה היא לא עושה, אז מה הם צריכים לעשות?

אבנר.

New member
די, להשמצה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוף, אוף, אוף!!! די!!!!!!!!! די להשמיץ בלי לדעת עובדות!!! די, לשקרים!!!!! שמענו את הסיפור הבדוי שכרמלה מנשה המציאה שמתנחלים ניסו לדקור חייל לאחר הרצח של התינוקת שלהבת פס הי"ד.. -מה שבית המשפט קבע כשקר!... -די!! אנחנו ניזכור לעיתון הארץ את העלילה, כי מתנחלים רקדו וירקו על גופתו של מחבל שחיילים הרגו... -ועל סירובם לפרסם מודעת התנצלות עד שבית משפט חייב אותם לשלם פיצויים לתושבי חברון בסך 200,000 שקל!.. דיי, להאשים מתנחלים בפציעת שוטרים ע"י פיצוץ בלון גז -דבר שבית המשפט קבע כי בשקר יסודו!! לא נסלח, לפרופסור שקרא לילדי חברון -"נוער היטלר" ולבית המשפט שסגר את התיק מחוסר עניין לציבור!... די!! -די לתת לגיטימציה לטרור הפלשתיני!! די להתנכל, למותקפים!! די להפיל אשמות שווא!!! שחף, לפני שאת מתירה את דמם של קבוצת אנשים -אני ממליץ בחום שתבדקי את העובדות..

למעלה