../images/Emo80.gifאבל אני באמת לא רואה הבדל.
הדוגמה הזאת לקוחה מהחיים שלי עם קצת שינויים. אחרי שחשבתי על זה קצת, לא מצאתי הבדל בין הדברים. כל העניין בדוגמה הוא להראות שיש שני מקרים שהם בבסיסם אותו הדבר, אבל לאחד מהם אתה מתנגד, ולשני לא. אף אחד מהאנשים שאני מדברת איתם ואוכלים בשר לא ירצח חתול ברחוב כדי לאכול אותו. אף אחד מהם לא יתמוך בהתעללות בכלבים, אפילו כשהיא גורמת הנאה. למה? כנראה כי זה פחות מקובל חברתית. אותי לימדו לא להתעלל ולא לרצוח. כשרואים חיה ברחוב זה הרבה יותר אינטואיטיבי. אבל ברגע שאתה מבין שהפרה בתעשיית הבשר לא שונה מהכלב של השכנים, אתה מבין למה אני טבעונית. גם אני לא אומרת ישר את הדברים האלה. קודם אני רוצה לראות אם מי שאני מדברת איתו יודע שאנחנו לא צריכים לאכול בשר בשביל לשרוד, למשל. או שהוא מבין בדיוק מה קורה, אבל פשוט לא אכפת לו. עם אנשים כאלה, לדוגמה, אין לי מה לדבר - כי הוא כן יתמוך במוות של הכלב של השכן. אנשים שלא היו חושבים אף פעם על להרוג בעל חיים שעומד מולם, אבל אוכלים בשר - עם אנשים כאלה אני רוצה לדבר. אני לא מבינה מה צדקני בזה. לאכול בשר זה לא כמו לרצוח את הכלב שלך, אבל זה לרצוח בעל חיים כשאתה לא צריך לעשות את זה. [ובקשר לפסיכים - תמיד היו כאלה ותמיד יהיו. אז פעם קראו פסיכים לאלה שנלחמו נגד העבדות, פעם קראו פסיכים לנשים שנלחמו למען זכויות, היום קוראים פסיכים לאנשים שמנסים להציל פליטים מדרפור. תמיד קל לצחוק על אנשים שפועלים למען משהו.]