מזעזע.

קטקטXD

New member
מזעזע.../images/Emo32.gif

איען לכם OFF אז הנה אחד. תקראו את הכתבה הבאה ותזדעזאו. אגב, אני משתמשת ברוב המוצרים המוזכרים למטה. בעע אני יותר לא נוגעת בהם. מוצרי פרוקטר & גמבל הנמכרים בארץ כוללים את: מוצרי שיער Pantene, Head & Shoulders ,Herbal Essences אני משתמשת בשלושתם אבקות כביסה Ariel, משחת כלים Fairy, תחבושות Always, טמפוני Tampax, טיטולי Pampers, חטיפי Pringles. כל אלו יש לי בבית והם בשימוש וקניה קבועים של המשפחה שלי :\ בעע אויייי אני יותר לא קונה את זה. (יותר נכון אומרת לאמא לא לקנות..)

אני כבר שנים לא נוגעת בחברה הזאת

להחרים אותה ואת כל החברות שמתעללות בבעלי חיים! תסתכלו באתר ברשימת החברות שלא מבצעות ניסויים בבע"ח ותיקנו רק אותן. מגיע להן את הכסף שלכן! ורק שתדעו- לרוב זה חברות יותר זולות ומאוד איכותיות. החברה הכי מומלצת שלא משתמשת בבעלי חיים היא דוקטור פישר- כל המוצרים שלה מעולים ולא פוגעים בחיות. ועוד דבר: החברה של פנינה רוזנבלום אינה מבצעת ניסויים בבעלי חיים אבל פנינה רוזנבלום הבן אדם לובשת עור ופרוות באופן קבוע ואני משתדלת לא לקנות את המוצרים שלה כי אני לא רוצה שהכסף שאני משלמת יגיע בסוף לתשלום על הריגת החיות המדהימות האלה!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני לא משתמשת באף-אחד מהם.

אבל אחותי משתמשת בתחבושות Allways ואחות אחרת שלי משתמשת בהרבל אסנס. אתם יודעים משהו על דאב?

קטקטXD

New member
../images/Emo127.gifV../images/Emo127.gifV| אני צריכה דחוף להחליף שמפו...

ואבקת כביסה.. ולהתחיל לשהתמש בלילי... ולא לאכול חטיפי בריאות... מזל שאחי נגמל מחיטולים... אבל שנתיים וחצי של פמפרס... ( לרוב זה היה השני הירוק אבל אין סופרים קרוב לבית שלי אז קנינו במרקט השכונתי פמפרס כי ממש היינו צריכים. ולהחליף קורנפלקס... וגם את כל הרהיטים בבית כי הם עשויים עץ XDDDD חחחחחח

oFka7

New member
אוי זה נורא:S../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

באמת חייבים לעשות עם זה משו זה נוראי

קטקטXD

New member
עוד כתבה. יותר מזעזעת.

תעיתם לאן הולכים חתולי הרחוב בשכונה שלכם?? עינו בקישור הבא: http://www.isav.org.il/modules.php?name=News&file=article&sid=187

oFka7

New member
אפידרזן../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

איףף ככה כותבים את זה?

shanchan

New member
דאמט, כל כך צפוי

שמאחורי כל הדברים הטובים יהיו סודות אכזריים של התעללות בארנבים. אני אוהבת את herbal essence ממש [וגם מחבבת את פנטן, ואאל"ט אנחנו גם משתמשות בבית באולווייז, אני לא זוכרת], למה הם חייבים להיות קקות? אני אומרת שצריך לעשות משהו כדי לאסור את העניין, ככה שאני אוכל להשתמש בהרבל בלי לדאוג ליצורים קטנים שסובלים.

oFka7

New member
בהרבל אסנס יש חומרים מסרטנים../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

בנוסף לזה שהם מנסים על בע"ח יש במרכך ובשמפו של הרבל אסנס טרטזין שזה חומר מסרטן. אפילו כתוב מאחורה שזה מכיל טרטזין אז התקשרנו לברר בחברה והם אישרו שזה מסרטן אבל רק אם משתמשים בזה הרבה הרבה

hadi13

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif:-../images/Emo12.gif0../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה מסרטן אני משתמשת בשמפו ומרכך כל יום של הרבל אסנס

Snow fairy

New member
וואלה.

גם ללכת בת"א זה מסרטן וגם טושים זה מסרטן ולדבר בפלאפון זה מסרטן שקדי מרק זה מסרטן בכללי, החיים מסרטנים, אז אין לכם מה לדאוג מהרבל אסנס:]

למעלה