מזנון הכנסת

reshef

New member
מזנון הכנסת

בטח אתם שואלים את עצמכם מה זה קשור לגורדי שחקים....? טוב, זה לא קשור! אבל סתם מעניין לדעת איפה כל "האנשים החשובים" אוכלים...

מעניין כמה מיסים הציבור משלם לזה ??

מעניין אוליי לדעת כמה לוקחים לנו מחשבון המיסים על המזנון הזה אתה לא חושב ?????

reshef

New member
זה כלום לעומת

בזבוז כספי ציבור אחרים... חוץ מזה, תתעודד, מאז ששרון הוא ראש ממשלה, יש לו פחות זמן לבלות במזנון, וכך נחסכים למדינה מיליוני שקלים!!

נכון אתה צודק אבל מה עם חברי הכנסת

החברי כנסת שאוכלים במיזנון קיבלו עכשיו תוספת משכורת כדיי שיהיה להם כסף לקנות אוכל במיזנון מסיכנים . יש אנשים פשוטים אין להם עבודה ו-הם מובטלים ו-עוד מעלים להם את המיסים אבל הם חברי הכנסת להם יש כסף לאכול ו-גם לקנות בית פרטי עם נהג צמוד . סבבה להם סבבה למדינה שלנו
חיבוק לחברי הכנסת !!!!!!
ו-שוב פעם חיבוק גדול על זה שבזכותם יש לי עבודה עכשיו ו-שאני צריך ללכת כל יום ראשון ל-לישכת עבודה לשאול אם נישארה לי עבודה פנויה כיפאק היי היי כיפאק היי ל-חברי הכנסת היי היי היי

TheIllustrator

New member
ההודעה לא רלוונטית לנושא הפורום

אנא נסו לשמור על רלוונטיות ולא לאבד כיוון, או לכתוב הודעות "סתמיות". תודה.

reshef

New member
עד כמה שזה לא קשור....

כולכם נגררתם לויכוחים שבכלל לא קשורים לפורום..

TheIllustrator

New member
שים לב להבדל המהותי!!!

דיונים שנגררו לנושאים אשר אינם בעלי קשר ישיר(או עקיף), עם גורדי שחקים, הם בהחלט נסבלים לדעתי(בגבולות הטעם הטוב). עם זאת, ההודעה אשר העלת לפורום בנוגע למזנון הכנסת היית מראש מאד לא רלווונטית, ולכן אני מבקש מכל חברי הפורום לשים לב ולא לכתוב הודעות סרק בנושאים שונים ומשונים, שאינם רלוונטים(ולו במקצת), לנושא הפורום או לנושא הפורום הנרחב. תודה מראש.

ו-אתה אמרת שאתה רוצה ל- .......

להפוך את הפורום הזה ל-פורום אדריכלות אז למה אתה כועס ? ו-חוץ מזה למה מישהו העלה פה תמונה של תחנת רכבת קלה למרות שאין לזה שום קשר ל-גורדי שחקים ????? אם זה פורום גורדי שחקים אז עדיף שיישאר פורום גורדי שחקים . נכון ?????

TheIllustrator

New member
ואם יורשה לי לשאול...

מהו בדיוק הקשר בין פורום אדריכלות למזנון הכנסת!?
אגב. אני ממש לא! כועס... אני פשוט מבקש בנימוס לחדול מלכתוב הודעות שאינן קשורות לפורום. זה הכל.
וכפי שאמרתי, נושאים הקשורים בעקיפין לגורדי שחקים(כגון, תכנון עירוני, ארכיטקטורה או בניה ככלל), מתקבלים מאד בהבנה על ידי ואין לי יותר מדי בעיה איתם. עם זאת, הודעות שאינן קשורות כלל וכלל, כגון הודעות על פיגועים, דעות פוליטיות או מזנון הכנסת - מקומם אינו כאן. ושוב... אבקש זאת פעם נוספת. אנא המנעו מלרשום הודעות שאינן קשורות לפורום בשום אופן - תודה מראש.

למעלה