מזמן לא שיתפתי

Shirleybh

New member
מזמן לא שיתפתי

אמא שלי ואני לא היינו בקשר כמה שנים טובות לאחרונה השלמנו אחרי 3 שנים ללא קשר... בכלל!!
כמובן שזו התרגשות גדולה אבל מצד שני עכשיו היא מודעת לכל הבעיות שיש לנו בפוריות וקשה לה לחיות עם זה מהמקום שכאילו היא הצלחה בלי שום בעיה להביא אותי ואת אחיי ( שיהיו בראים) ושאני נמצאת בסיטואציה הזאת...
מרוב שקשה לה היא מציעה לה את הרחם שלה ושל אחותי להשכרה חחחח ( זה מצחיק אותי כי אני אפילו לא קרובה ליאוש.. ואני בטוחה שאני יצליח בהגשמת ה-חלום בעזרת השם)
והיא מאוד מודאגת וכל היום קוראת ובברכת ומבררת על פיתירונות ואני לא מצליחה להרגיע אותה מה אני עושה ??
טיפים עצות יתקבלו בברכה :)
ושתהייה לנו שנה אזרחית מלאה בפוריות ובריאות אמן

טוליתי

New member
אימא שלך מרגשת

מאוד יפה לראות איך היא דואגת לך, וההצעה שלה ממש נדיבה ומרגשת. אחרי 3 שנים של נתק, בטח את כל כך שמחה על חידוש הקשר...
נראה לי שאת ב"תפקיד" המרגיעה... אני חושבת שאת לא יכולה להיות אחראית על הלחץ שלה, יש לך מספיק התמודדויות משלך. אם בכל זאת מתחשק לך להרגיע אותה, אז יש את הסטטיסטיקה הרגילה, לפיה 85% מהמטופלים יהרו בשנה הראשונה או תוך 5-6 טיפולים.
אין לי עצות מעבר לכך, רק מתרגשת מכך שהשלמתן, ושהיא כך כך דואגת לך.
בהצלחה

מרגש לקרוא שהשלמתן אחרי כל כך הרבה זמן

כל כך חשוב
אני בטוחה שהיא פשוט מתרגשת, וזו הדרך שלה לנסות לתמוך בך ולעזור לך.
&nbsp
לגבי עצות... אני פשוט ביקשתי שיפסיקו לשאול שאלות / להציע פתרונות / לדבר איתי בנושא, וכשיהיה משהו חשוב לספר
אני כבר אספר.
&nbsp
&nbsp

אמא שלך מקסימה

מאוד ריגש אותי לקרוא, שומעים עד כמה אכפת לה ממך וחשוב לה להקל עלייך עד כמה שניתן.
אמא שלי מעורבת בטיפולים שלי מההתחלה, היא הראשונה ששיתפתי ולפעמים אני מרגישה את הכאב והחוסר אונים שלה
לאור מצבי העגום.. היא לא תמיד יודעת איך לעודד אותי ולעזור לי כי גם היא נקלטה להריון בקלות ואפילו עשתה הפלה יזומה בזמנו
כי לא רצתה ילד באותה תקופה אז היא לעולם לא תוכל להבין אותי אבל היא שם לתמיכה נפשית כשאני זקוקה לה וזה העיקר.

בהצלחה!

גם אמא שלי הציעה לי עצמה כפונדקאית

נבהלתי מעצם הרעיון רק אם כי יש בו משהו חזק מאוד.
ובעייתי.
מאוד!
אנסה להצליח עם שלי .
ומעל לכל=
צהלולים לחידוש הקשר - מרגש.

למעלה