מזמן לא עדכנתי...

מזמן לא עדכנתי...

פשוט חיכיתי שיהיו לי בשורות טובות לספר
אז מאיפה להתחיל ?! אולי כדאי לפתוח בכך שיש לנו פונדקאית ! בשעה טובה מצאנו מישהי שגם מוצאת חן בעינינו, גם עונה על הקריטריונים וגם מעוניינת לעשות את זה. כבר כמעט התייאשנו ופתאום מצאנו אותה. היא לא הגיעה אלינו דרך המודעה בעיתון אלא דווקא דרך מודעה שפרסמתי באינטרנט לפני כמה חודשים. היא עברה כבר את כל הבדיקות, הדבר האחרון שנותר הוא לקבל את תוצאות האבחון שלה. פתאום הכל מתחיל לקרום עור וגידים, והתחלתי להאמין שאולי בסופו של דבר יצא מכל התהליך הזה משהו
נתתי לה את הכתובת של הפורום אז אולי בקרוב היא תצטרף אלינו, בינתיים רק אספר שהיא בת 28, רווקה עם תינוק. מקווה בקרוב לעדכן אתכם בהתקדמות נוספת...

../images/Emo49.gifיששששששש!!!

אני שמחה מאוד בשבילך דניאל, ואני גם שמחה מאוד שתצטרף עוד פונדקאית לפורום שלנו זה יהיה נחמד שנוכל להיות קבוצה קצת יותר גדולה של פונדקאיות כאן.

בנדה1

New member
נפלא, היתה לי תחושה...

אז התיק שלכם ב 28 בוועדה או עדיין לא? איזה יופי. תעדכני. ביי.

ב- 28.8 אנחנו בטוח לא נספיק לועדה

כי לוקח שבועיים לקבל את תוצאות האבחון. מקווה שאחר כך לא יהיה יותר מידי בלגן בועדה בגלל החגים...

מירבי*

New member
דניאל, עצתי לך להתחיל ללחוץ כבר

עכשיו, קחי מאביבה תאריך לוועדה הבאה כדי שתדעי לאיזה תאריך לכוון את הלחץ, אם זה יהיה עניין של יום או יומיים חבל מאוד שתפספסו את זה. בהצלחה

מירבי*

New member
ישששששש דניאל יקירתי, איזה בשורות

נפלאות.. לפעמים צריך להגיע קרוב מאוד לייאוש ואז זה קורה.. מחזיקה לכם אצבעות שהכל ימשיך טוב.. נשיקות

אולה *

New member
יששששששש! ../images/Emo45.gif

אני ממש שמחה בשבילכם. קשה כשהדברים לא זזים. מקווה שמעכשיו הכל יעוף.

דניאל,אני מאושרת בשבילך

את רואה הרגע הגיע בסוף,למרות כל האכזבות,וכל מפחי הנפש. זה חייב להצליח. וזה יצליח לכולנו. דניאל הרבה הרבה הרבה בהצלחה

א י נ ס

New member
דניאל יקרה - איזה יופי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איך בא לי לחבק אותך עכשיו. אני כל כך כל כך שמחה בשבילכם. איך החיים משחקים בנו. צריך להיות עמוק בתחתית הייאוש, כדי לקפוץ משם החוצה אל האור הטוב. הכל יילך עכשיו חלק וטוב, וזה כבר נראה ממש ממש ממשי וממומש, מושמוש שלי.

milanat

New member
דניאל!! כל הכבוד

אני מאוד שמחה בשבילכם! תמשיכו ככה! ובהצלחה רבה! מקווה מאוד שבקרוב אוכל גם לעדכן בשורה משמחת
מילנה

מה נשאר לאחל????????

שיהיה הכי קל שאפשר!!!!! את תראי דניאל ....חלומות מתגשמים!!!!!! אני יודעת שזה רק עניין של זמן!!!!!!! המון בהצלחה !!!!! נשיקות סיגל

תודה לכולכן !

כבר אמרתי לכן שאתן מקסימות, נכון ?! תודה על כל הברכות והאיחולים, אני באמת מקווה שזהו זה. מאחלת לכולכן הצלחה בהמשך: במציאת הפונדי המושלמת / בבירוקרטיה המעצבנת / בקליטה להריון / במהלך ההריון עצמו / בלידה (נא להקיף בעיגול את התשובה המתאימה).

../images/Emo124.gif יששששששששששששש! ../images/Emo124.gif

שמעת את צעקות השמחה שלי? ווא, איך אני מתרגשת. עשית לי את היום ואת השבוע. כל כך מאושרת בשבילכם שסוף סוף דברים מתחילים לזוז. שולחת בינתיים חיבוק מכאן. האמיתי יבוא בקרוב. ד"ש ונשיקות

למעלה