מזמן לא כתבתי פה..

kooka

New member
מזמן לא כתבתי פה..

דבר ראשון אני רוצה לשלוח איחולי החלמה מהירה והרבה כוח לכול החברות והחברים... דבר שני רציתי לשתף אתכן בהמשך עלילותי עם מרצתי...אתמול אמרתי לה שאני אוהבת אותה...הזוי משהו עכשיו אני בהלם שאחרי...יהיה טוב..

באמת נעלמת...

אבל טוב שחזרת לעדכן... :) קודם כל סחטיין עלייך על הצעד הענקי שעשית...! ואיך היא הגיבה?...

kooka

New member
שמחה לחזור..../images/Emo24.gif

היא לא הבינה בהתחלה,כי אני נשואה והיא לא צפתה את זה...ואחרי שהבסרתי בגימגומים רבים, היא קצת נלחצה ואמרה שאין מה לעשות...דבר שנכון..וזהו. לשמוע ממנה את הלא המוחלט בהחלט יעזור לי להתגבר ונקווה שנהיה מקצועיות במהלך השנה ושזה לא יפריע לנו..אחרי זה היו לי יומיים קשים, הייתי בהלם מעצמי והרגשתי שהפלתי עליה שק מלא באבנים..אבל יעבור לה..מה לעשות השק הזה ישב לי קודם על הלב.. אתמול הייתי מבולבלת, הרגשתי באיבוד בחזרה, שקעתי בשירים של עיברי לידר..אבל בעלי חזר הביתה מהצבא ודיברנו..הוא כול כך תומך שזה מדהים אותי כול פעם מחדש...הוא בטוח שיהיה טוב שאני אמצא מישהי מתי שארצה ,כשאהיה מוכנה,ושזה בסדר גם להיות מבולבלת..בכול מקרה עכשיו הכול יותר טוב..חזרתי מהאיבוד,תהום שחורה מלאה ביותר מידי מחשבות..,יש סיכוי שביום ראשון אראה אותה שוב...נתמודד כמו גדולים..לא מתחרטת על דבר..שמחה שהיה לי את האומץ גם להגיד שאני אוהבת וגם להסביר למישהי שאני דו בלי ניסיון עם בעל תומך...

שמחה שאת שמחה לחזור...../images/Emo24.gif

תראי... קודם כל זה שאמרת לה מה שיש לך בלב אני חושבת שזה כבר צעד בשבילך... כי וואלה זה מוריד לך "בטון" מהלב... למרות התגובה שלה וכל זה... אבל וואלה היא בסופו של דבר תבין אותך... כמו שאז אמרתי לך- אי אפשר לדעת איך היא תגיב... העיקר שתעשי את זה בשבילך... בשביל הנפש שלך... אני גאה בך על האומץ שאמרת לה... כל הכבוד לך! לא להרבה אנשים היה את האומץ לבוא ולהגיד את זה...

kooka

New member
תודה../images/Emo140.gif

תודה על התמיכה..היום ראיתי אותה והכול היה בסדר..זו האישה הראשונה ששמעה ממני את המשפט"פיתחתי רגשות של אהבה אלייך"...והעולם ממשיך להסתובב..יהיה טוב ואני אמצא את השביל שלי בחיים ..רק שתדעי שבלי אנשים כמוך הייתי נשארת באיבוד..תודה על ההקשבה והתמיכה ..נפלא פה..

וואי... קודם כל תודה על תגובה מרגשת

... באמת מחמיא לי מה שכתבת... אני שמחה שלא הלכת לאיבוד... אני חושבת שלא הלכת לאיבוד בגלל הכוח הנפשי שיש לך... את בחורה חזקה... באמת! את כבר מצאת את השביל שלך בחיים... את כבר יודעת מה הוא... תחפשי עמוק בתוך הלב שלך ותביני לבד... העולם מסתובב- נכון... יכול להיות שיום אחד תתאהבי שוב באיזה מישהי... ושהפעם זה יתפתח למשהו קצת יותר רציני... פשוט תזרמי עם החיים... כמה שפחות לחשוב חחח... אני שמחה שנפלא לך פה... תמיד פה בשבילך...

למעלה