מזמן לא השתמענו...

לי לך

New member
מזמן לא השתמענו...

רציתי לספר לכן שנכנסתי להריון - חרף אמצעי המניעה. ואנחנו מתווכחים אם להשאיר או לא, כשכמובן אני מאוד רוצה את הילד. הויכוח הישן. תמוה שכך לא היה בפונדקאות... יש לי 3 ילדים ועוד 3 פעמים של הריון לא רצוי ושתי הפלות מלאכותיות. יהיה טוב לי לך

מירבי*

New member
היי לי לך../images/Emo24.gif

טוב לשמוע ממך... לגבי ההריון, אני מתארת לעצמי כמה זה קשה להגיע להחלטה משותפת כשכל אחד רוצה משהו אחר. באיזה שלב של ההריון את?

עָנת

New member
לי לך../images/Emo24.gif טוב לשמוע מימך../images/Emo13.gif

מקווה שתגיעו להחלטה שתשביע את רצונך
.

../images/Emo42.gifהיי לי ולך מה שלומך

טוב עם את לא מזהה זאת איילת 567 אני מדברת מתכתבת מאמא שלי אני יגיד לך את האמת אני לא בעד הפלות אבל ההחלטה צריכה להיות משותפת של שניכם אני מאחלת לך בהצלחה בכל מה שתחליטי באהבה והמשך חיים טובים איילת הפונדי של אירית

לילך יקרה טוב לשמוע ממך אבל.....!

קצת קשה לי שאת מעלה כזה נושא, לא בדיוק במקום הנכון לדעתי המאוד אישית....................

לי לך

New member
ציצינה מצטערת אם כך את מרגישה

אני חשבתי שזה עלול לעניין אתכם, גם בגלל הכרותנו וגם בגלל ההקשר של כל סיפור הפונדקאות שלא צלח באופן מפתיע וקשה. וכן, כנראה שחפשתי גם תמיכה, אפשהו. אני בתחילת הריון שבוע 4-5 והיום נתחיל יעוץ מקצועי בתקוה שנצליח להחליט נכון. תודה לי לך

עָנת

New member
לא מסכימה איתך ציצינה../images/Emo39.gif

לי לך שיתפה אותנו במשהו אישי מחייה. כל עוד היא לא העלתה תמונות(שנוגד את תקנון הפורום) או משהו כזה היא לא עשתה שום דבר רע.

ענת את לא חייבת להסכים ולכן הדגשתי

שזוהי דעתי המאוד אישית בפורום של אי יכולת להביא ילד לעולם אלא בקושי רב ומליוני קשיים לא נראה שיש מקום לקיים דיון להפיל או לא בשעה שנשים אחרות מתייסרות כול כך בהבאת ילד לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש עוד אלפי פורומים ................. ולילך אני ממש לא מתכוונת לפגוע בך ולא הייתי רוצה להיות במקומך אבל עם כול הכבוד ויש........ זה לא המקום..................

עָנת

New member
ציצינה לא נהיה ברוגז בגלל הסוגיה

הזו נכון
נתראה ביום שבת.

היי לילך../images/Emo20.gif

לא רוצה להיות במקומך עכשיו
אין לי ממש מה להגיד חוץ מ
עם כל מה שתבחרו לעשות ..

למעלה