מזמן לא הייתי פה ...

SSnow

New member
מזמן לא הייתי פה ...

היי לכולן !!! מזמן לא הייתי כאן והאמת זה קצת חסר לי ולאחרונה אני מוצאת את עצמי חושבת יותר ויותר על הפורום... אז ככה מה חדש (המון) לא הייתי כאן כי המחשב התקלקל, אז הלכתי וקניתי חדש ובאותה הזדמנות גם טלויזיה ומדפסת חדשה (הקניה הכי גדולה שלי -בכספי- מאי פעם) הייתה האזכרה ומאז המצב איכשהו שונה קצת, אני מרגישה קצת שונה אבל לא יכולה לדייק ולהגיד במה שונה... בכל מצב היתה אזכרה 4 שנים (החודש). יש לי תפקיד חדש , למרות שהוא זמני, קודמתי לתפקיד הניהול, לחצי השנה הקרובה (המנהלת יצאה לחופשת לידה), העבודה מתישה ואני ממש סחוטה אבל אני דיי מרוצה ממצבי... אני רוצה לסכם ולהגיד (הרי היום השנה נגמרת) שהשנה האחרונה הייתה באמת באמת מלאת שינויים, יותר מכל שנה מאז שאימי נפטרה, בינואר השנה הייתי בתחתית, בשפל הכי נמוך שאפשר, ומשם זה רק השתפר, מצאתי עבודה חדשה, שהחודש קודמתי לתפקיד בכיר... מצבי הכלכלי השתפר פלאים בעקבות זה, ואני ממשיכה לבזבז כאילו אין מחר... מצאתי אהבה וחבל שהיא היתה קצרה אבל לפחות היא היתה... גיליתי את הפורום והתחלתי לנסות להתמודד אם הבעיה הזאת שכולנו מכירות יותר מדי טוב (לגדול ללא אמא)... בקיצור אני חושבת שהשנה הייתה הכי מוצלחת שלי עד עכשיו ואני מקווה להמשיך רק למעלה מכאן... מאחלת לכולכן שנה אזרחית חדשה מוצלחת ומצויינת באהבה Ssnow

hartuvim

New member
מאוד מאוד מרגש אותי

לקרוא מה שכתבת. אני שמחה בשמחתך על השינויים הטובים, וגאה בך על כך שאת יודעת להסתכל לאחור על השנה האחרונה ולראות איפה היו גם דברים טובים יחד עם, ולמרות כל הקושי. שתהיה לך שנה נפלאה ועם הרבה גדילה, גם ללא אמא. אשמח להמשיך לפגוש אותך כאן בפורום!
שירה.

שלום לך..../images/Emo39.gif

באמת הרבה זמן לא ראינו אותך כאן... ותהיתי איפה את.. מאוד
שמחה לקרוא על כל השינויים הטובים שקרו השנה.. מקווה שאת מבינה ששום דבר לא היה קורה אם לא היית מוכנה לקבל את זה בצורה חיובית ובונה, גם את הדברים הקלים יותר וגם את אלו שפחות. אז כל הכבוד לך
מאחלת לך שתהיה זו עוד שנה טובה ובונה
המשיכי לעדכן אותנו

הי לך!

בין השורות שכתבת תפסה את עיניי השורה הזו שמאוד ריגשה אותי "מצאתי אהבה וחבל שהיא היתה קצרה אבל לפחות היא היתה..." מקווה להמשיך לראות אותך פה ושנה טובה מלאת אהבה!

סנואי!!!

איזה כייף של הודעה, וכייף לראות אותך שוב. שמחה לשמוע על כל הדברים החיוביים שקרו בחייך, ועוד יותר על הרוח האופטימית שנושבת ממך... בהצלחה בתפקיד החדש [בינתיים זה לחצי שנה, אבל לכי תדעי ...]. אין לי ספק שתלמדי המון ושזו תהיה קפיצת מדרגה בשבילך. אשמח לשמוע ממך עוד, כשיצא לך.

SSnow

New member
שיהיה לי בהצלחה

קודם כל תודה רבה על כל התגובות שלכן, נורא חיממתן לי את הלב .... אז
התפקיד החדש ממש קשה ועמוס אבל למרות שאני נראית שם כמו על סף התמוטטות עצבים אני מאוד אוהבת את מה שאני עושה... אני לא יודעת אם סיפרתי כאן, אבל לפני כשנה וחצי התחלתי לימודי תעודה במכללת איל מקיאג' למקצועות האיפור... הקורס היה אמור להיות בן חצי שנה עד 8 חודשים אבל אני הקפאתי את הלימודים ולא היה לי כוח או זמן/רצון להמשיך.... היום יש לי את ה"מבחן" הראשון מבין שניים לסיום... יש לי צילומים (יש שני שיעורי צילומים ואז תעודה) והאמת אני מאוד לחוצה ממה שיהיה..... בכל מצב אני מקווה שילך לי טוב... אני חייבת לזוז... שיהיה לכולכן יום מקסים וסופ"ש רגוע וטוב

SSnow

New member
היה נחמד...

קודם כל הייתי לחוצה מאוד והייתי בטוחה שאני לא אצליח... קצת הסבר על יום הצילומים בסיום הקורס יש שני ימי צילומים, לכל יום מותר לי להביא בת אחת ולאפר אותה פעמיים או שתי בנות ולאפר כל אחת פעם אחת...במשך כל זמן הלימודים שלי התאמנתי בעיקר על 4 חברות וגם לקחתי אותן לצילומים... לימי הצילומים אני כבר מתכוננת כמה חודשים, אני מכינה מראה כללי לכל בת , שכולל סוג איפור, אביזרים, נושא וכאלה... למשל יש לי איפור כלה, ערב, טבעי וסגנון חופשי... בכל מצב אתמול הגעתי לשם עם שתי בנות (כלה וערב) ולמרות כל ההכנות, שום דבר לא הלך כמו שציפיתי, רוב האביזרים כשלו... האיפור שינה את צורתו ...ובכלל כל ההכנות שלי לא יצאו לפועל...שזה קצת מבאס. אבל למרות כל זאת, אני דיי מרוצה מהתוצאה , לדעתי (ולדעת המורה) האיפורים היו טובים... ועכשיו רק נותר לחכות לתמונות... ולראות מה יצא מהן... בכל מצב יש לי יום צילומים נוסף (איפור טבעי וסגנון חופשי) ואני הרבה יותר מוכנה לקראתו כי עכשיו לשם שינוי אני יודעת למה לצפות... לכן מהשבוע אני (שוב) מתחילה מרתון אימונים... וגם גיליתי אתמול שיהיה לנו טקס סיום שלא ידעתי על קיומי (זה לא היה נהוג כשאני התחלתי ללמוד, מה שהיה לפני מלא זמן) ואז אני אקבל את הבוק אז אני קצת נרגשת לקראת הטקס. אגב מה שכנראה יקרה בעוד חודש חודשיים, כי את הצילומים הנוספים אני אוכל לעשות רק בחודש הבא.... בכל מצב תודה על האיחולים החמים, וסליחה על ה"הרצאה" הארוכה הזאת... חזרתי אתמול מרוצה ומאוד עייפה (עבודה קשה של כמעט 5 שעות+זמני נסיעה) שיהיה לכם יום שבת קסום ושבוע נעים

נהדר..../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע שהלך לך בסדר ושהפקת את הלקחים לפעם הבאה... בטוחה שהיא תהיה טובה יותר.. המשיכי לעדכן אותנו
בהצלחה בהמשך וסופשבוע רגוע...

למעלה